masumum bu resminizde çok şekermiş
bunlar eski resimler tatlım aslında burda oğlum 6 aylık
yenileri var ama onalr olmadı nedense yapamadım
şimdi sarışınım bayağı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masumum bu resminizde çok şekermiş
en yasliniz benim yas 32, evliligimde 8. yilim bende ilk 5 yil cocuk istedigimiz icin yapmadik.1 ay öncede 2. bebegimi kaybettim karnimda ölmüs 13.haftasinda(
estafurullah canım abla diyelim istersen :))en yasliniz benim yas 32, evliligimde 8. yilim bende ilk 5 yil cocuk istedigimiz icin yapmadik.1 ay öncede 2. bebegimi kaybettim karnimda ölmüs 13.haftasinda(
herşey allahtan canım zamanı gelmemiştir belki daha eminim olucaktır senin gibi yüzü temiz bi insanın eminimde kalbide temizdir allah gönlüne göre versin
çok geçmiş olsun canım 13 haftalık nerdeyse 3,5 aylıkmış
cinsiyeti bellimiydi
bunlar eski resimler tatlım aslında burda oğlum 6 aylık
yenileri var ama onalr olmadı nedense yapamadım
şimdi sarışınım bayağı
insallah. Allahim isteyen herkese nasip etsin bebek..
sagol cinsiyeti burda en erken 16. haftada söylüyolar istedim ama ögrenemedim kismet degilmis.simdi bir kez adet olduktan sonra gene hamile kalabilirmisim. bakalim hayirlisi
hayırlısı olsun canım ne diyim vallahi ben daha ikinciyi yapmaya cesaret edemiyorum
aslında oğlum çok uslu bi çocuk bebekliğinden beri öyle yani evime gelenler bu evde
çocuk varmı gerçekten diyo sorarlar beni çok yormadı ama ikinci böyle olmaz
diye korkuyorum
iklim canım ben uyumaya yatayım artık foto koymaya uğraştım ama regıster falan birşeyler yazdı olmadı benim foto boyutları büyük sanrım yarın denicem yine öpüyorum sizi iyi gecelropuyorumnanaktan
saol cnnmmmm kız buz toz tuttum bu lafı :roflol:hepimiz cok ta güzeliz kizlar.ehh trakyali farki bu olsa gerek. kizi,buzu,tozu :)) bosuna denilmemis
iyi gecelr fistiklar görüsürüz genekaydirigubbakcemile5
ben iyiyim arkada$lar bugun i$tende erken ciktim keyfime diyecek yok birde benim $u bidirigi uyuttum mu dahada iyi olcam anne anne deyip duruyo kafani $i$irdi walla ama cok tatli teyzeleri profilimde onunda benimde resimlerimiz var arzu eden baksin.ee sizlerde ne var ne yok???