Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

en yasliniz benim yas 32, evliligimde 8. yilim bende ilk 5 yil cocuk istedigimiz icin yapmadik.1 ay öncede 2. bebegimi kaybettim karnimda ölmüs 13.haftasinda :((
estafurullah canım abla diyelim istersen :))
maşşallah 8 yıl olmuş :nazar:
canım çok üzüldüm allah beterinden saklasın inşallah sonrakisi sağlıkla gelir annesi
herşey allahtan canım zamanı gelmemiştir belki daha eminim olucaktır senin gibi yüzü temiz bi insanın eminimde kalbide temizdir allah gönlüne göre versin

allah razı olsun cnm çok saol dualarımızı rabbim görüyodur napalımm :ecrin_bebek:

kızlar albüm yaptım resim ekliyorum birazdan biter dileyen baksın

sagol cinsiyeti burda en erken 16. haftada söylüyolar istedim ama ögrenemedim kismet degilmis.simdi bir kez adet olduktan sonra gene hamile kalabilirmisim. bakalim hayirlisi

hayırlısı olsun canım ne diyim vallahi ben daha ikinciyi yapmaya cesaret edemiyorum
aslında oğlum çok uslu bi çocuk bebekliğinden beri öyle yani evime gelenler bu evde
çocuk varmı gerçekten diyo sorarlar beni çok yormadı ama ikinci böyle olmaz
diye korkuyorum

bana sorarsan canim cok ara vermeden yap ikisi bir arada büyüsünler.ben öyle düsünüp yapmistim kismet degilmis.insallah bir daha ki denemeye benim oglu$ta sakin bir cocuk karar vermemde onunda etkisibüyükoldu :emir_bebek:
hayırlısı olsun canım ne diyim vallahi ben daha ikinciyi yapmaya cesaret edemiyorum
aslında oğlum çok uslu bi çocuk bebekliğinden beri öyle yani evime gelenler bu evde
çocuk varmı gerçekten diyo sorarlar beni çok yormadı ama ikinci böyle olmaz
diye korkuyorum

iklim canım ben uyumaya yatayım artık foto koymaya uğraştım ama regıster falan birşeyler yazdı olmadı benim foto boyutları büyük sanrım yarın denicem yine öpüyorum sizi iyi gecelropuyorumnanaktan

iklim canım ben uyumaya yatayım artık foto koymaya uğraştım ama regıster falan birşeyler yazdı olmadı benim foto boyutları büyük sanrım yarın denicem yine öpüyorum sizi iyi gecelropuyorumnanaktan

tekrar denersin boyutları küçüültüp hadi çok öptüm bacım tatlı rüyalar grşrz

yorumlarınıza teşekkür ederim canlarım topraklarımm hadi görüşürüz bende kaçtım allaha emanet olun

ben iyiyim arkada$lar bugun i$tende erken ciktim keyfime diyecek yok birde benim $u bidirigi uyuttum mu dahada iyi olcam anne anne deyip duruyo kafani $i$irdi walla ama cok tatli teyzeleri profilimde onunda benimde resimlerimiz var arzu eden baksin.ee sizlerde ne var ne yok???

Oh maaşallah kuzucuğa...Hem trakyalı hem FB li....Tadından yenmez bu paşa.....
Annede ayrı güzel hani....Benim diyor vallaha.......Maaşallah ikinizede:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.

Back
X