Bu da Zeynep Gelin'in evi :) eksik veya fazlam var mı?

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Evim kira olduğu için mobilyalarım büyük geldi ama ben çok severek ve beğenerek aldım eşyalarımı koltuklarım yataklı Masam açılınca 12 kişi çok rahat yemek yiyor. Masamın özellikle ayaklarına bayılıyorum :) Allah herkese böyle güzellikler yaşatmayı nasip etsin

Eklentiler

• $11052014.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 1.617
  • $11052014(001).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.567
  • $11052014(002).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 1.546
  • $11052014(003).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.553
  • $11052014(004).webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 1.495
  • $11052014(005).webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 1.606
  • $11052014(006).webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 1.452
güle güle oturun mutlulukla..
eşyalarınız çok güzel fakat dediğiniz gibi biraz büyük gelmiş odaya...
bir de ben yapma çiçek sevmem evde .. şahsi fikrim tabii..
mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah...

bir de dikkatimi çekti salondaki konsolun aynası yamuk mu takılmış, modeli mi öyle?
bende simetri hastalığı var söylemeden geçemeyeceğim :)

Saolun:) Onlar benim söz nişan çiçeklerim çok seviyrm ama başka koycak yerim yok mecbur ordalar

koltuklarınla yemek takımının uyumu çok güzel güle güle oturun evin diğer taraflarını da görmek isteriz

yemek odanıza bayıldım soft renkler ve uyum harika.

Teşekkür ederim çok zor bi seçim oldu ama sonuç bu çıktı şuan evim kira inşallah bunalrın yakışacağı kendi evim olurda bu sıkışıklıkta gider. Allah herkese bi ev nasip etsin gönlüne göre

Eviniz cok guzel gule gule oturun insaah. :)
Mutfagin ve diger odalarin resimlerini neden koymadiniz merak ettim? :)
Benim mutfak takintim varda.

Eviniz cok guzel gule gule oturun insaah. :)
Mutfagin ve diger odalarin resimlerini neden koymadiniz merak ettim? :)
Benim mutfak takintim varda.

Telefonum bozuldu o yüzden onların resmi yok bunlar bilgisayarda kalmıştı ama onlarıda çekip yüklicem mutfağım biraz dağınık :) küçük biraz beğeninize sunucam ama :)

Telefonum bozuldu o yüzden onların resmi yok bunlar bilgisayarda kalmıştı ama onlarıda çekip yüklicem mutfağım biraz dağınık :) küçük biraz beğeninize sunucam ama :)

Hmm anladim.
Olsun daginik falan farketmez siz koyun.
Cok hosuma gidiyor yeni gelinlerin evleri.
Her sey sifir, yepyeni bir hayat.
Evlenme istegim artiyor boyle fotograflar gordukce

Cok guzel gule gule oturun inş.benım koltugumda bu senın masanın rengıyle aynı gıbı geldı sence? masa arıyorum bende nerden aldın

Eklentiler

• $1406972309142.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $1406972328751.webp
    13 KB · Görüntüleme: 109
Cok guzel gule gule oturun inş.benım koltugumda bu senın masanın rengıyle aynı gıbı geldı sence? masa arıyorum bende nerden aldın

Ayyy koltukların süpeeerrrrrr!! Evet renkleri aynı. Ben koltukların ayaklarıyla aynı renk diye aldım. Bayıldım Berjerlerimiz de aynı:) Ben güngörenden tamay mobilyadan aldım. inegölden geldi. Vira mobilya üretiyormuş. Takımın adı vega yemek odası. Masayı açınca devasal oluyor 12 kişi sığıyor ama tabi masayı çeviriyoruz :) Taviseye ederim çok kullanışlı. Ama sandalyeler gereksiz kaba ama hafif.
Parça parça allındığında çok pahalı oluyordu biz tam takımı 4000 e aldık.
Şuan yemek odan yok mu?

Hmm anladim.
Olsun daginik falan farketmez siz koyun.
Cok hosuma gidiyor yeni gelinlerin evleri.
Her sey sifir, yepyeni bir hayat.
Evlenme istegim artiyor boyle fotograflar gordukce

:) Evli değilsin sanırım Umarım en yakın zamanda Allah nasip eder. Çok güzell bir duygu ağırlıkları çok ama Allah isteyene nasip etsin.
Evet herşeyin sıfır olması çok güzel tabi :) ama ev eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…