bu davranis normal mi ?

Allah aşkına ebeveynler den bu kadar çok izin alıyırmusun.ben yapacakkarımı bile eşime soyluyorum ama asla izin almam.uzak dur abla tavsiyesi şimdiden böyle daha ortada fol yok yumurta yok ilerde çok pişman olursun

Ben cevap veriyorum. Ayrica o kacma konusu kapandi. Kacmiyorum dedim. Bu mesajin konusu sevgilimin davranislarini baska bir bakis acisindan nasil görüldügü. Benim göremedigimi siz görürsünüz diye.

Ah be güzel kardeşim sevgilinin davranışları önceki konuyla paralel zaten. Daha farklı nasıl bir yorum bekliyordun ki.
Pardon, biz yanılmışız aslında sevgilin mükemmelmiş diyecek tek bir insan olacağını mı zannettin bu konuyu açarken?
Zilyon tane de konu açsan yorumlar değişmeyecek: Ayrıl o adamdan.

Uzak dur. Başını yakma.

Eski sözlün yeni sevgilin sana çok iyi yapıyor bunu kendine reva görene az bile bırakma x sözlünü sakın bundan sonra x sözlünün arkasındayım afferin sana çocuğum ben olsam böyle birini bulmuşken kaçırmam veya kaçırırı işte

evet...hükmetmeyi seven insanlardır..partnerinin kendine olan aşkını sevgisini kullanıp kendini birşey zannedip erkekliğini kanıtlamaya çalışırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…