- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Gidebilirmiyim mi??sevgilinizden biyere giderken gidebilirmiyim diye izin mi alıyorsunuz...
Sana gerçekten çok üzüldüm çünkü biliyorum ki kk üyeleri olarak sana tavsiyemiz : terket. Olacak ama sen yoluna devam edeceksin
Hep birbirine benzer konuları açıp duruyorsun herkes ayrıl diyor başka bir konu açıyorsun eski sözlünle alakalı hastamısınsen kaç sözlünede rahat et
Dimi bir de böyle modeller var,kıskanıyor demek ki beni seviyor,ne saçma bir düşüncedir.al küreği vur ağzına
seven kıskanır tamam ama bunu ufak ufak yapar,ne bileyim kompliman gibi algılatır sevdiğine.
evden çıkamazsın,oraya gidemezsin demek kıskanmak değil ambargo koymaktır resmen.
kuzum sen bu adamı nasıl çekiyorsun Allah aşkına ben okurken rahatsız oldum bu nasıl birşey böyle bak bununla gelecek olmaz hiç sanmıyorum ilerisi karanlık duruyor çok karışıyor sana herşeyden önce daha evlenmeden böyle ise sonra napar bilemiyorum...
ayrıl gitsin ilerde çok pişman olmak istemiyorsan, lisede falan mısınız?
ah sen benim kardeşim olsan, ah bir olsan. seni bir temiz döverdim. ciddiyim.
Kızlar kızlar boşuna yorum yapıyorsunuzbütün konuları nerdeyse bu mesele ama yeni konular açıp duruyor bide pek cevap vermiyor kendileri yeni konuda görüşmek üzere
sen aklını peynir ekmek bulamadın da kuru kuru mu yedin, kuzum? 22 yaşında gencecik halinle bulmuşsun bir hırt, hala diyorsun ayrılacak gücü kendimde bulamıyorum.
ne demek izin almak, izin istemek.
anan mı baban mı?
sen yetişkin bir kadınsın, o kim ki sana izin veriyor?
ayrıl bu çocuktan.
gerekirse günlerce ağla, depresyona gir, aylarca yemek yemeden yaşa ama ayrıl.
bu işin sonu kötü, bu çocuk seni döver de, cam pencere de açtırmaz, anana babana da yollamaz.
ayrıl.
en büyük aşkın arkasından bile 1 yıl ağlanır güzelim. önce can sonra canan demişler, boşuna dememişler.
Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?
sen aklını peynir ekmek bulamadın da kuru kuru mu yedin, kuzum? 22 yaşında gencecik halinle bulmuşsun bir hırt, hala diyorsun ayrılacak gücü kendimde bulamıyorum.
ne demek izin almak, izin istemek.
anan mı baban mı?
sen yetişkin bir kadınsın, o kim ki sana izin veriyor?
ayrıl bu çocuktan.
gerekirse günlerce ağla, depresyona gir, aylarca yemek yemeden yaşa ama ayrıl.
bu işin sonu kötü, bu çocuk seni döver de, cam pencere de açtırmaz, anana babana da yollamaz.
ayrıl.
en büyük aşkın arkasından bile 1 yıl ağlanır güzelim. önce can sonra canan demişler, boşuna dememişler.
Arkadaşım konuların hep aynı her konundada ayrıl diyoruz ayrılıyormusun hayır ne yeni konu açıp duruyosun ayrılıcakmısın?Ben cevap veriyorum. Ayrica o kacma konusu kapandi. Kacmiyorum dedim. Bu mesajin konusu sevgilimin davranislarini baska bir bakis acisindan nasil görüldügü. Benim göremedigimi siz görürsünüz diye.
geçen konuda sözlü idi şimdi sevgili oldu, kaçma konusu noldu duruyo musun sen daha, sırım gibi delikanlıyı kaçırcaksın bak
Arkadaşım konuların hep aynı her konundada ayrıl diyoruz ayrılıyormusun hayır ne yeni konu açıp duruyosun ayrılıcakmısın?
evet hayır kelimerini kullanmıyorsunuz. başınızı emme basma tulumba gibi sallamak da yokSoru cevaba döndük ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?