- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
22 yasinda
Tum bu kisitlamalara hakki varmi peki sence? O gidip gezip tozarken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yasinda
Yazdıklarının hepsini biryerlerden duydumda,kuzeninin düğünüyle anneanneni ziyarete izin vermemek ilk kez duyuyorum.
Sen bunlar için izin istedin yani?
Tum bu kisitlamalara hakki varmi peki sence? O gidip gezip tozarken?
Nasıl ya senin izin veriyor musun demen hata zaten,haber vermen yeterli kaç yaşındasın?Hayir ailece gidicez dedim. Izin istrmeden nasil gidiyormussun diye bagirdi. Tamam izin veriyormusun dedim , hayir dedi
Ben 22 yasindayim sevgilimde 22Nasıl ya senin izin veriyor musun demen hata zaten,haber vermen yeterli kaç yaşındasın?
Nasıl ya senin izin veriyor musun demen hata zaten,haber vermen yeterli kaç yaşındasın?
neden bunu yapiyorsun kendine
Baştan aşağı sen hatalısın.
Neden izin veriyorsun böyle davranmasına?
O kim de sen ondan izin alıyorsun? Anan mı baban mı? Belli yaştan sonra insan annesinden bile izin almıyor da sadece haber veriyor bu nasıl bir şey böyle?
Senin üzerinde hakimiyet kurmuş, seni yönetiyor ve aynen çocuğa davranır gibi davranıyor sana.Normal bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar baskı altına alarak senin psiklojini de bozacak.
Yaşın kaç bilmiyorum ama tez zamanda kurtul bu psikopattan.
Eh işte olacağı buydu.Tedaviye basladim bile.![]()
Kavga etmek istemiyorum. Cözüm yolu ariyorum...
Eh işte olacağı buydu.
Bak canım, annen baban sana böyle baskı yapsa şimdiye kadar çoktan kazan kaldırmıştın, hiç bir erkeğin sana bu şekilde davranmasına izin verme. Hiç merak etme ki sevgi tek başına bir anlam ifade etmiyor. O olmazsa bir daha başkasını sevemem diye düşünme sakın çünkü yeniden seversin inan bana. Biran önce ayrıl ve sana ulaşmasını sağlayabilecek telefon, sosyal medya ne varsa herşeyden engelle.
Sen hala ayrilmadin mi yaaa baska bi konu daha acmistin ve bir kisi bile sana hakli dememisti kendini ezdurme ayril demisti sen hala napacagini bilmiosan konu acma lütfen kimse sana olsun sabret evlenince duzelir demeyecekKavga etmek istemiyorum. Cözüm yolu ariyorum...
bu insani degistiremezsin
isterse kendi degisir, mesela terapiye basvurur
seven kiskanir tamam dogru ama bu hastalik derecesine gelmis
kuzenimin esi geldi aklima, neler cekmedi kadincagiz, kocasini zar zor terapiye ikna etti simdi düzelmeye basladi ama kendi piskolojisi bozuldu
keske bu kadar kendinden ödün vermesen
bu arada en en en nefret ettigim sey BEN ERKEGIM le baslayan cümleler
o tatile gitsin arkadasiyla ama sen ailenle bi yere gitmek icin izin almak zorunda kal
normal mi? hak mi?
bunlara susmakla kendine öyle bir kötülük yapiyorsunki bunu simdi malesef algilamiyorsun