• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu davranis normal mi ?

Yapabilir miyim gidebilir miyim diye iyi niyetle belki soruyosunuz Ancak baştan kurallarınızı koysaydınız keşke. Sinirlenecek diye alttan alarak kendinizi kısıtlıyorsunuz :/ başkalarının isteği için kendinizden taviz vermeyin. Bırakın sinirlensin sizi olduğu gibi kabul etmeli (seviyorsa şayet).

Bu lafıma alınma mecazi anlamda söylüyorum ama sen onun malı mısın ne demek onsuz gidemezmişim. Hayır sanki gece kulüplerine gidip alem yapacaksın orada anneannenlere gidiyosun ya hey allahım. Ayrıca izin almak ne demektir ya ben babamdan bile izin almam sadece haber veririm, adamların kölesi yapmayın kendinizi ne olur ya. Sinirlendim yine allah sevgiline akıl fikir sana da sabır versin ne diyim.

Baştan aşağı sen hatalısın.:KK48:

Neden izin veriyorsun böyle davranmasına?

O kim de sen ondan izin alıyorsun? Anan mı baban mı? Belli yaştan sonra insan annesinden bile izin almıyor da sadece haber veriyor bu nasıl bir şey böyle?

Senin üzerinde hakimiyet kurmuş, seni yönetiyor ve aynen çocuğa davranır gibi davranıyor sana.Normal bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar baskı altına alarak senin psiklojini de bozacak.

Yaşın kaç bilmiyorum ama tez zamanda kurtul bu psikopattan.

Baştan aşağı sen hatalısın.:KK48:

Neden izin veriyorsun böyle davranmasına?

O kim de sen ondan izin alıyorsun? Anan mı baban mı? Belli yaştan sonra insan annesinden bile izin almıyor da sadece haber veriyor bu nasıl bir şey böyle?

Senin üzerinde hakimiyet kurmuş, seni yönetiyor ve aynen çocuğa davranır gibi davranıyor sana.Normal bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar baskı altına alarak senin psiklojini de bozacak.

Yaşın kaç bilmiyorum ama tez zamanda kurtul bu psikopattan.

Tedaviye basladim bile. :(

Tedaviye basladim bile. :KK43:
Eh işte olacağı buydu.

Bak canım, annen baban sana böyle baskı yapsa şimdiye kadar çoktan kazan kaldırmıştın, hiç bir erkeğin sana bu şekilde davranmasına izin verme. Hiç merak etme ki sevgi tek başına bir anlam ifade etmiyor. O olmazsa bir daha başkasını sevemem diye düşünme sakın çünkü yeniden seversin inan bana. Biran önce ayrıl ve sana ulaşmasını sağlayabilecek telefon, sosyal medya ne varsa herşeyden engelle.

Kavga etmek istemiyorum. Cözüm yolu ariyorum...

bu insani degistiremezsin
isterse kendi degisir, mesela terapiye basvurur
seven kiskanir tamam dogru ama bu hastalik derecesine gelmis
kuzenimin esi geldi aklima, neler cekmedi kadincagiz, kocasini zar zor terapiye ikna etti simdi düzelmeye basladi ama kendi piskolojisi bozuldu

keske bu kadar kendinden ödün vermesen

bu arada en en en nefret ettigim sey BEN ERKEGIM le baslayan cümleler
o tatile gitsin arkadasiyla ama sen ailenle bi yere gitmek icin izin almak zorunda kal
normal mi? hak mi?

bunlara susmakla kendine öyle bir kötülük yapiyorsunki bunu simdi malesef algilamiyorsun

Eh işte olacağı buydu.

Bak canım, annen baban sana böyle baskı yapsa şimdiye kadar çoktan kazan kaldırmıştın, hiç bir erkeğin sana bu şekilde davranmasına izin verme. Hiç merak etme ki sevgi tek başına bir anlam ifade etmiyor. O olmazsa bir daha başkasını sevemem diye düşünme sakın çünkü yeniden seversin inan bana. Biran önce ayrıl ve sana ulaşmasını sağlayabilecek telefon, sosyal medya ne varsa herşeyden engelle.

Ayrilabilecek güc kuvvet bulamiyorum kendimde

Kavga etmek istemiyorum. Cözüm yolu ariyorum...
Sen hala ayrilmadin mi yaaa baska bi konu daha acmistin ve bir kisi bile sana hakli dememisti kendini ezdurme ayril demisti sen hala napacagini bilmiosan konu acma lütfen kimse sana olsun sabret evlenince duzelir demeyecek

bu insani degistiremezsin
isterse kendi degisir, mesela terapiye basvurur
seven kiskanir tamam dogru ama bu hastalik derecesine gelmis
kuzenimin esi geldi aklima, neler cekmedi kadincagiz, kocasini zar zor terapiye ikna etti simdi düzelmeye basladi ama kendi piskolojisi bozuldu

keske bu kadar kendinden ödün vermesen

bu arada en en en nefret ettigim sey BEN ERKEGIM le baslayan cümleler
o tatile gitsin arkadasiyla ama sen ailenle bi yere gitmek icin izin almak zorunda kal
normal mi? hak mi?

bunlara susmakla kendine öyle bir kötülük yapiyorsunki bunu simdi malesef algilamiyorsun

Haklisiniz

yapma gerçekten yapma. kendine yazık etme. kaçç hatta olabildiğince uzağa kaç. bu senaryoya herkes hayatında bir kez şahit olmuştur. ona dayanarak bu adam seni mutsuz eder diyorum.

Back
X