• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu davranis normal mi ?

Gidebilirmiyim mi??sevgilinizden biyere giderken gidebilirmiyim diye izin mi alıyorsunuz...

Evet. Gidicem dedigin zaman bagriyor. Bende kavga etmemek icin soruyorum. Aksam yaptiginin üzerine doldum tastim cünkü 3 haftadir disara cikmiyordun
Sana gerçekten çok üzüldüm çünkü biliyorum ki kk üyeleri olarak sana tavsiyemiz : terket. Olacak ama sen yoluna devam edeceksin

Hayir ben sizi gercekten ablalarim gibi dinliyorum. Yakinimda olan kimseye anlatamiyorum o yüzden siz onlardan daha yakinsiniz bana.

Dimi bir de böyle modeller var,kıskanıyor demek ki beni seviyor,ne saçma bir düşüncedir.al küreği vur ağzına:KK11:
seven kıskanır tamam ama bunu ufak ufak yapar,ne bileyim kompliman gibi algılatır sevdiğine.
evden çıkamazsın,oraya gidemezsin demek kıskanmak değil ambargo koymaktır resmen.

Bu benim hosuna giden bir olay degil.

ah sen benim kardeşim olsan, ah bir olsan. seni bir temiz döverdim. ciddiyim.
sen aklını peynir ekmek bulamadın da kuru kuru mu yedin, kuzum? 22 yaşında gencecik halinle bulmuşsun bir hırt, hala diyorsun ayrılacak gücü kendimde bulamıyorum.
ne demek izin almak, izin istemek.
anan mı baban mı?
sen yetişkin bir kadınsın, o kim ki sana izin veriyor?
ayrıl bu çocuktan.
gerekirse günlerce ağla, depresyona gir, aylarca yemek yemeden yaşa ama ayrıl.
bu işin sonu kötü, bu çocuk seni döver de, cam pencere de açtırmaz, anana babana da yollamaz.
ayrıl.
en büyük aşkın arkasından bile 1 yıl ağlanır güzelim. önce can sonra canan demişler, boşuna dememişler.

Sen gidebilirmiyim diye izin istersen gitme der tabi.ezdirmeyin kendinizi ve nedir bu gidebilirmiyim. çocuk gibi.ilişki güvene dayanır ve sen ona herşeyi anlatacaksın basta sana güvenecek.doğru yere gidip, yanlış yere gitmeyeceğinden emin olacak.sende gitmen gereken yere önceden haber verip tatlı bir dille su saatte suraya gitcem diye haber edeceksin bu kadar.yani absürt olmayacak yerlere gitmek için insan sevgilisinden yada kocasından izin istememeli.herşeyin bi adabı var

Kızlar kızlar boşuna yorum yapıyorsunuz :KK12: bütün konuları nerdeyse bu mesele ama yeni konular açıp duruyor bide pek cevap vermiyor kendileri :KK53: yeni konuda görüşmek üzere :KK53:

Ben cevap veriyorum. Ayrica o kacma konusu kapandi. Kacmiyorum dedim. Bu mesajin konusu sevgilimin davranislarini baska bir bakis acisindan nasil görüldügü. Benim göremedigimi siz görürsünüz diye.

sen aklını peynir ekmek bulamadın da kuru kuru mu yedin, kuzum? 22 yaşında gencecik halinle bulmuşsun bir hırt, hala diyorsun ayrılacak gücü kendimde bulamıyorum.
anan mı baban mı?
ayrıl bu çocuktan.
bu işin sonu kötü, bu çocuk seni döver de, cam pencere de açtırmaz, anana babana da yollamaz.
ayrıl.
en büyük aşkın arkasından bile 1 yıl ağlanır güzelim. önce can sonra canan demişler, boşuna dememişler.

Sagol ablam

Benim bir sevgilim var , davranislarindan size bir kac örnek vericem. Bana lütfen kimin hatali oldugunu söyleyin. Benim dayimin oglu sünnet olucak ama onlara 1-2 günlüge gitmeme izin vermiyor cünkü eski sevgilim o sehirde yasiyor. Anneannemlerin yanina tatilede izin vermiyor onsuz uzaga gidemezmisim. Kendisi kuzeniyle türkiyeye tatile gitmek istiyor. Cabuk sinirlenir. Alttan almazsam konu uzar o yüzden ben hep tamam diyorum. Whatsappe kendi resmimi koymama izin vermiyor. Ve bugün yasanan bir olayi anlaticam. Ben kiz arkadasimla ramazan senligine gitmek istedim. Gidebilirmiyim diye sordum. Bana hayir demis ama ben mesajini görmeyip hazirlanmaya baslamisdim. Ben izin vermeden sen nasil olurda hazirlanmaya baslarsin diye bagirdi. Kusura bakma görmedim dedim ama o konuyu uzatip bugün disara cikmicaksin dedi. Kendimi cezalandirilmis kücük cocuk gibi hissetim. Sonrada bana ben hastaneye gidiyorum hastalandim yine dedi. Biz tartisdigimiz zaman hastalandigini söyler hastaneye gider. Sizce ben napmaliyim?

anana babana sormazsın şu kadar haa, Allah akıl fikir versin hayatınızda ille erkek olsun da ne olursa olsun gururmuş özgüvenmiş öz saygı imiş pehhh hak getire aferim şimdi kıymetli olursun

anan mı baban mı?
ayrıl bu çocuktan.
ayrıl.
:KK9:

Ben cevap veriyorum. Ayrica o kacma konusu kapandi. Kacmiyorum dedim. Bu mesajin konusu sevgilimin davranislarini baska bir bakis acisindan nasil görüldügü. Benim göremedigimi siz görürsünüz diye.
Arkadaşım konuların hep aynı her konundada ayrıl diyoruz ayrılıyormusun hayır ne yeni konu açıp duruyosun ayrılıcakmısın?

Back
X