Yaaa demeyin böyle sinirlerim çok bozuk her şey didik didik ediyorum. Kaçan umrumda değil o kadar niye böyle hep denk gelmeyecek insanlar mi oluyor anlamadım .İnan görüşme haruka geciyor sonra ne oluyor anlamıyorum kimseyi de yari yolda bırakmadım umut vermedim birinin buyusun üstünden mi atladim
KuzenlerimSenden başka o 2 kişi kim?
Seni daha yeni mi tanımışlar atarlı falan deyerek.Kuzenlerim
ne biliyim her şeyi didik didik ediyorum hata bulmaya çalışıyorum kendimdeGarsona biraz sert davrandın diye adam senden kaçacak değil ya
Demekki sadece sana harika geliyor. Bir de istediğini çok belli ediyorsan ondan da kaciyo olabilirler. Bu erkekler dengesiz oldukları için.. Evlenicem evlenicem diye yanlış bi evlilik yapmandan korkuyorum. Akışına bırak biraz. O ortamda ben olsam daha çok atar yapabilirdim mesela. Doğal şeyler bunlar. Takılma bu kadar.Yaaa demeyin böyle sinirlerim çok bozuk her şey didik didik ediyorum. Kaçan umrumda değil o kadar niye böyle hep denk gelmeyecek insanlar mi oluyor anlamadım .İnan görüşme haruka geciyor sonra ne oluyor anlamıyorum kimseyi de yari yolda bırakmadım umut vermedim birinin buyusun üstünden mi atladim
Doğru haklısınız insanların illaki sınırlı zamanı olacak evliya değiliz. Ne biliyim o akşamki davranışlarımi didik ediyorum ne oldu diye olumsuz neyse başka bir şeyler varBen atarlıyım artı iticiyim haha ama kocam beni böyle sevdi şart değil yumuşak olmak neysen osun. Zaten başka türlü davransan yapmacık olur emin ol.
Yaaa demeyin böyle sinirlerim çok bozuk her şey didik didik ediyorum. Kaçan umrumda değil o kadar niye böyle hep denk gelmeyecek insanlar mi oluyor anlamadım .İnan görüşme haruka geciyor sonra ne oluyor anlamıyorum kimseyi de yari yolda bırakmadım umut vermedim birinin buyusun üstünden mi atladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?