tamam canım ama evlilikle ilgili bir şeyde geçmedi hatta 1.5 yıl sonra başka bir ile tayin isticem şu ilde bile yaşayacağım dedim alakasız bir şehir. .. Kenetleyen bur şey var herhalde nasip hayirlisı ...Bizi bir arayan getiren herkes sen gerzekalisin oğlum demişler .Ne halin var gör senin iyi bir evlilik yapmani istiyorduk diye neyse karışık başka işler var ama ben artık korkuyorum bir daha böyle olmaktan kendiliğinden biri gelsin farketsin biriniDemekki sadece sana harika geliyor. Bir de istediğini çok belli ediyorsan ondan da kaciyo olabilirler. Bu erkekler dengesiz oldukları için.. Evlenicem evlenicem diye yanlış bi evlilik yapmandan korkuyorum. Akışına bırak biraz. O ortamda ben olsam daha çok atar yapabilirdim mesela. Doğal şeyler bunlar. Takılma bu kadar.
bence de kızlar biraz öyle olmalı.Ben atarlıyım artı iticiyim haha ama kocam beni böyle sevdi şart değil yumuşak olmak neysen osun. Zaten başka türlü davransan yapmacık olur emin ol.
Kuzenlerim demedi beni tanistirdikarı kişi kendine de çay geç gelmiş ona güldü zaten .Birde çay benim değildi kuzenimindi onun icinSeni daha yeni mi tanımışlar atarlı falan deyerek.
Çok saçma.
Karşıdan seslendim ki..Çay benim değildi kuzenim sesini duymadı bir de ben seslendi. .O da seslendi birde ...Yanİ ortam arkadaş ortamıydi ..Ben zaten kendi ayakları üstünde duran biriyim .Yalnız yasiyirum .Garsonla muhabbeti damat adayına bıraksaydın iyiydi. Çayım gelmedi dersin, adam garsonu çağırır o halleder. Bundan sonra öyle yap, ayak işlerini erkeklere yaptırmayı öğren
Demek benim nasibim değildi o kişi ben hep hata ariyirum kendimde ..Beni olduğum gibi beni kendimi sorgulatmayacak biri olmalibence de kızlar biraz öyle olmalı.
ben de eşimle tanışık olduğumuz dönemde çok serttim.
hatta nasıl cesaret edip evlenmek istediğini söyledi diye şaşırmıştım.
zaman beni yumuşatsa da hiç pişman olmadım o ilk önyargısından.
Biz çay isteyince yeni dememişlerçay rizeden gelio demekki uçakla ancak ... ben olsam bende atarlanırdım ... nie kötü olsun ki?
Karşıdan seslendim ki..Çay benim değildi kuzenim sesini duymadı bir de ben seslendi. .O da seslendi birde ...Yanİ ortam arkadaş ortamıydi ..Ben zaten kendi ayakları üstünde duran biriyim .Yalnız yasiyirum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?