Bu davranisi nasil duzeltebilirim ¿

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Merhabalar benimki dert degilde rahatsız oldugum bir konu siz olsaniz nasil tepki gosterirdiniz ailenizden bir buyugunuz surekli yaninizda disini karistirsa ve bunuda yere falan atsa elini yikamasa nasil tepki verirsiniz . Ben çok titiz biriyim bu konularda ,bu tarz seylerden asiri rahatsiz oluyorum sinirleniyorum o cikan ses bile sinirimi hoplatiyo kac kere guzellikle uyardim, sakayla karisik soyledim, ciddi soyledim ama davranista degisiklik yok. Tamam rahatsiz olabilir ama banyoda yapsa daha iyi degil mi . Ben dedikce inadina yapiyor sanki birde eline ip gecsin ne ipi oldugu fark etmez hemen isini gorur.Bisey yesin hemen oturur baslar karistirmaya .Kusura bakmayin igrenc diyebilirsiniz ama buna nasil cozum getirebilirim cunku cok rahatsiz oluyorum ve karsimdaki kisi bunu umursamiyor

Oradan uzaklaşırdım.

Söyledikçe bilerek yapıyormuş madem..

Kurdan da kullaniyor ama beni rahatsiz eden gayet dogal bisimis gibi bizi takmadan yapmasi. Benim sinir oldugumu biliyor bide napayim evde rahat olmicakmiyim diyor . Ben uzaklasinca da bisi degismiyo genelde oyle yapiyorum zaten ama bu seferde evdeki cogu seyden tiksiniyorum

senin evinde mi yapıyo? eve geldiğinde bişey ikram etmem otursun otursun gitsin. bi süre sonra gelmez zaten

Ben böyle durumlarda direkt hakaret ediyorum valla kesin çözüm tavsiye ederim

o aynı hareketi yaptıkça sende aynı tepkiyi ver. emin ol bıkar ve yapmaz artık.

hoşgörün büyükmüş madem görmezden gelin hareketlerini takip etmeyin ya da yine hoşgörüyle yapacağınızı anladığınız anda eline olması gereken aleti edevatı verin belki alışkanlık olur kendiğinden yapar

Beni tersliyo oyle diyince evimdeyim istedigimi yaparim mantiginda. Fazlada bisey diyemiyorum cok ustune gidersem kuser herseyde oyle yapar

Diş macunu ve diş fırçası hediye et

İşi bitince çöp atması için bir kağıt havlu ve ellerini silmesi için ıslak mendili hemen yanına getirirdim.

Direk tavrımı ortaya koyarım kım olursa olsun.
1 gun patronla yemek yıyorduk adam karşıma geçmiş agzını aça aça etrafa saça saça yıyor. Zaten mıymıyım zorla yemek yerım. Onu oyle gorunce mıdem kalktı. Direk hiçbişey demeden yemekten kalktım sinirlice.
Patron daha sonra gelip sordu noldu neden yemegını yarım bıraktın dıye bende dedm yemek yerken konuşmasını sevmıyorum kusura bakmayın ama ağzınızdan çıkan yemekler yemegıme kadar sıçradı. Adam resmen bozuldu ama bırdaha oyle bısey yapmadı

ıyyyyy gerçekten ıyy yaniii !!yere atmak falan...
Ne ayıp şey uyarılarınıza rağmen devam ediyor ve anlamıyorsa ,kullanacağınız kelimelere yazık,
Huylu huyundan vazgeçmezmiş,
Yapacağınız tek şey o adamı görünce ortamdan uzaklaşın,görmemezlikten gelin ...

Titizim demişsin ya titiz olmasan da normal değil bu yapılan
Hergün görmek hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…