Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
kızım 3.5 yasında 1 aydır sureklı herseye ağlama yerlere yatarak kesintisiz saatlerce ağlama gibi huyları cıktı ..dahaonce boylebır huyu yoktu gecıs donemımı acaba ?? yemekten once sut ıcmek ıstıyor hayır annecım yemek yıyelım sonra dıyorum saatlerce ağlıyor ve yemegede gelmiyor bende hıc dokunmuyorum agla ağlaman bıtsın gel konuşalım dıyorum tabı susmuyor devamlı bır ağlama ...hayırı anlamıyor hayır dedıgımde yıne ağlama devreye gırıyor ..uzerıne meyve suyu doktu senın yüzünden dokuldu dedı yıne ağlamaya başladı ve benı atrık sevmıyormus bu kelımeyı ılk defa duydum ağzından ve cok uzuldum ...ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ?? bana yardım edermısınız cok basıt gıbı gorunuyor ama cozemıyorum bu durum cok yıprattı benı ..OR="#FF0000"][/COLOR]
Canım kızın tam da anal dönemde, hatta sonlarında diyebilirim. Çok kritik bir dönem, obsesif kompulsifin geliştiği dönem, o yüzden sakın ha baskıcı bir tutum sergilemeyin. Şimdi ben burda tek tek dönem özeliklerini yazamam ama sen googleda arat istersen anal dönem diye bir sürü bilgi çıkar. Bunlar gerçekten çok önemli gelişim evreleri ve çocuğun karakterini, kişiliğini etkileyecek dönemler.. Kolay gelsin canım..
cok teşekkür ederım bakıcam arastırıcam
kızım 3.5 yasında 1 aydır sureklı herseye ağlama yerlere yatarak kesintisiz saatlerce ağlama gibi huyları cıktı ..dahaonce boylebır huyu yoktu gecıs donemımı acaba ?? yemekten once sut ıcmek ıstıyor hayır annecım yemek yıyelım sonra dıyorum saatlerce ağlıyor ve yemegede gelmiyor bende hıc dokunmuyorum agla ağlaman bıtsın gel konuşalım dıyorum tabı susmuyor devamlı bır ağlama ...hayırı anlamıyor hayır dedıgımde yıne ağlama devreye gırıyor ..uzerıne meyve suyu doktu senın yüzünden dokuldu dedı yıne ağlamaya başladı ve benı atrık sevmıyormus bu kelımeyı ılk defa duydum ağzından ve cok uzuldum ...ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ?? bana yardım edermısınız cok basıt gıbı gorunuyor ama cozemıyorum bu durum cok yıprattı benı ..OR="#FF0000"][/COLOR]
Hani bu olumsuz davranislar 3 yas donemi biticekti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.