• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu davranışlarım itici gelir mi ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Kafaya takıyorum da takıyorum. Sorguluyorum sürekli. Hoşlandığım karşılıklı bir şeylere adım atmaya çalıştığım biri var. Şuan kaç kovala aşamasındayız .Ama ben çok yoruldum artık. Yani bir gün yakın bir gün uzak. Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok üzgün ve yorgunum. Kendimi sorguluyorum. Aramızda çok güzel şeylerde oldu. Ama ben uzak davrandığı gün kendimi sorguluyorum. Geçen gün bir soru sordu yemekte. Salçalarım küfleniyor diye .Bende yağ koyarsan küflenmez dedim. Sonra ben öyle boş durmadım hiç bir şeylerden belge aldım iyi bir işe girene kadar. İşte adımı söyleyerek gülümseyerek bilmem ne uzmanımız. Bir ortak arkadaşımız işte o isveç çakısı gibi dedi. Bugün bir araba muhabbeti oldu. Fikir beyan ettim. Yanımda bir kız arkadaşım daha vardı.Biz de kız olarak arabalar hakkında bilgimiz olduğunu söylüyorduk.Sevdiğim kişi kesin ......bilir dedi. Ama gülümseyerek falan. Bilmiyorum bir şeyler hakkında bilgim olmam o kişi için korkutucu olur mu . Hani bir ileri bir geri daha net bir şey göremedim. Beyimiz gerçekten kapalı kutu. Bir ilişkisi olmuş ondan fena ağzı yanmış. Bu kişi de sağlam ayakları üstünde duran biri. Erkek için kadının kendi açısından bilgili olması falan hele çekingense bana yaklaşmasında sıkıntı olur mu? Bu yüzden mi sıkıntı oluyor acaba . Normalde iletişimimiz gayet güzel. Laf atmak istediği zaman atıyor. Ama ciddi bir işe gireşemedik. Yani bu adamı nasıl yaklaştıracağım bu iş için. 3 arkadaşım biliyor üçü de bu adamın zor çekingen kapalı kutu olduğunu biri iteklemeden zor olacağını söylüyor.

Aksine bir erkek her seyi bilen kadınlardan çok hoşlanır. Cevremdeki bütün erkekler öyle hic olmazsa.
Ki sizin bir seyler bilmeniz onun hoşuna gitmeyecekse boyle biriyle olmanizi tavsiye etmem.

bazı erkekler zeki kadınları yada kendinden daha zeki kadınları sevmezler

Salçayla yag ne alaka anlamadım zekilik bu deil anlatımda ciddi sıkıntı var:işsiz:

Farkındayım. Morelim bozuk olunca kendimi ifade edemiyorum. Kusuruma bakmayın. Zeki olduğumu da iddia etmedim. İşin içinden çıkamıyorum bu gibi konularda .

kimisi zeki kadın sever kimisi kendini ezik hisseder.

konuyu takipteyim ne olur ne olmaz . Ama bu tür adamlardan biriyle ara ara uğraşan biri olarak :KK53: ilk 3 -5 ay çok uğraşıp sonra boş verip sonra tekrar muhabbet açıyorsun yani bende öyle olmuştu :KK14: bide araba mevzusunda aslında senlen övünmüş :KK39:

sanırım ben anladım ne demek istediğini... yani bu tipten biriyle ben de bir zamanlar uğraştım, onu tanımaya çalıştım ama aşamadım onu. ben gittim. belki de hoşlanmadı benden sadece arkadaş olarak gördü dedim.

eğer enerjin varsa uğraş diyeceğim ama zaman çok değerli bence. değmez inan değmez. bir de erkeklerin en çekingeni bile sevdiği zaman girişken oluyor. hiç ummadığı şeyler yapabiliyor.

beklentiye girme. aşık olma.

Yani sadece bu anlattıklarınıza bakarsak karşılıklı bi şeylere adım atıyorsunuz gibi gelmedi bana.Duygularınız karşılıklı değil bence.Yani sizden uzak durma nedeni bilgili olmanız değildir bi şey hissetmiyordur.
Erkekler zeki kadın sevmez tezine de katılmıyorum.Erkekler bilmiş kadın sevmiyorlar pek,ikisi çok farklı.

konuyu takipteyim ne olur ne olmaz . Ama bu tür adamlardan biriyle ara ara uğraşan biri olarak :KK53: ilk 3 -5 ay çok uğraşıp sonra boş verip sonra tekrar muhabbet açıyorsun yani bende öyle olmuştu :KK14: bide araba mevzusunda aslında senlen övünmüş :KK39:

Ben çok yoruldum arkadaş. Beni süründürüyor resmen ya . Kendimi analiz etmekten beynim parçalandı. Beyimiz bir de ikizler burcu . Aynen öyle oluyor ben konu açıyorum sonra o havaya giriyor . Bu kez ben trip atıyorum o konuşmaya çalışıyor. Bu adama ne zaman itiraf eder.

Belki adam ciddi ilişki yaşamak istemiyordur bunun nedeni senin ondan zeki ya da çok bilgili olman değildir :)

Senin zeka beni aşar. Niye ? Çünkü bir sey anlayamiyorum.

Ayrıca moreli bozuk.
öyle aynen gerçekten çok derin bilgiler erkekler için . Ne biliyim kardeşim benim için çok sıradan bir bilgi de . Adamın gözünde büyümüş. Anlata anlata bitiremedi. Bende vay be ben ne mişim oldu. Adam beni övüyor ben farkında değilim . Bende bu adamı çözemedim.Bir gün sıcak bir gün soğuk olunca.

Belki adam ciddi ilişki yaşamak istemiyordur bunun nedeni senin ondan zeki ya da çok bilgili olman değildir :)

30 yaşına gelmiş adam tek başına bekar evinde küçük bir ilçede. Sadece 4 yıl önce bir ilişkiden dili yanmış .
Birde ben zeki ya da bilgili olduğumu iddia etmiyorum. Yani sohbet olsun diye söylüyorum bazı şeyleri aslında konu açmak için de . Adam bir uzak yakın olunca acaba böyle şeylerden mi dedim. ...... her şeyi bilir diye gülümseyerek söylüyor her fırsatta. Ne biliyim övüyor mu kompleks mi yapıyor. Dediğim gibi adam ikizler burcu ve bir uzak bir yakın.

Back
X