- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Kafaya takıyorum da takıyorum. Sorguluyorum sürekli. Hoşlandığım karşılıklı bir şeylere adım atmaya çalıştığım biri var. Şuan kaç kovala aşamasındayız .Ama ben çok yoruldum artık. Yani bir gün yakın bir gün uzak. Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok üzgün ve yorgunum. Kendimi sorguluyorum. Aramızda çok güzel şeylerde oldu. Ama ben uzak davrandığı gün kendimi sorguluyorum. Geçen gün bir soru sordu yemekte. Salçalarım küfleniyor diye .Bende yağ koyarsan küflenmez dedim. Sonra ben öyle boş durmadım hiç bir şeylerden belge aldım iyi bir işe girene kadar. İşte adımı söyleyerek gülümseyerek bilmem ne uzmanımız. Bir ortak arkadaşımız işte o isveç çakısı gibi dedi. Bugün bir araba muhabbeti oldu. Fikir beyan ettim. Yanımda bir kız arkadaşım daha vardı.Biz de kız olarak arabalar hakkında bilgimiz olduğunu söylüyorduk.Sevdiğim kişi kesin ......bilir dedi. Ama gülümseyerek falan. Bilmiyorum bir şeyler hakkında bilgim olmam o kişi için korkutucu olur mu . Hani bir ileri bir geri daha net bir şey göremedim. Beyimiz gerçekten kapalı kutu. Bir ilişkisi olmuş ondan fena ağzı yanmış. Bu kişi de sağlam ayakları üstünde duran biri. Erkek için kadının kendi açısından bilgili olması falan hele çekingense bana yaklaşmasında sıkıntı olur mu? Bu yüzden mi sıkıntı oluyor acaba . Normalde iletişimimiz gayet güzel. Laf atmak istediği zaman atıyor. Ama ciddi bir işe gireşemedik. Yani bu adamı nasıl yaklaştıracağım bu iş için. 3 arkadaşım biliyor üçü de bu adamın zor çekingen kapalı kutu olduğunu biri iteklemeden zor olacağını söylüyor.