- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
İçli köfteye rağmen canım süper gitmiş kilolarınGünaydınBugün oruçlu olmadığım için sabah kalkınca tartıldım.
Geçen hafta: 61.7 (Pazartesi daha doğrusu)
Bu hafta: 60.1
Fark: -1.6

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçli köfteye rağmen canım süper gitmiş kilolarınGünaydınBugün oruçlu olmadığım için sabah kalkınca tartıldım.
Hayırdır kuzum neyin var . Anlatmak istersen dinlerim cnm .Selam Kızlar
Sahur
2 haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
7 zeytin, 80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Çay, su
İftar
Bir kase mercimek corbası
Salata
Bir kase ev yogurdu
2 hurma
3 gün kurusu
su 2 lt olmustur
22.00 filtre kahve
spor
Öğleden sonra yürüyüş yaptım
90 dk tempolu 225 p
9600 adım 288p
Toplam 513 puan
Güya akşam leslie ile 20 k adım yapacaktım ama moralim bozuk keyfim yok...
Aynenİçli köfteye rağmen canım süper gitmiş kiloların![]()
Çok güzelBu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Ben de ilk defa yedim. Lahmacun üzerine kaşar şeklinde yapılıyor.Yeni bir şey öğrendim sayendepeymacunu hiç duymamıştım. 30 dk eliptik çok iyi ya
Ben bir süre uğraştım. 5 dkyı aşamadım. Çok zor geldi bana eliptik.
Harika canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.GünaydınBugün oruçlu olmadığım için sabah kalkınca tartıldım.
Bu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Senin de çok iyi gitmiş canım tebrik ederim.Bu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Bu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Senin de çok iyi gitmiş canım tebrik ederim.Bu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Gayet güzel menü afiyet olsjn, spor da öyleBugünkü menüm:
Sahur: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, salatalık, 1 çb ceviz
İftar: 1 porsiyon karışık ızgara, 1 peymacun, salata, ayran
İçecek: 2 lt su, Türk kahvesi maden suyu
Spor: 6500 adım, 30 dk eliptik
tüm gün ne olduğunu bilmiyordum ama akşama doğru dedemi yoğun bakıma almışlar koronadan sanırım onu hissettimÇok önemli bir sebebi yoktur inşallah canım moralsizliğinin. Bayağı iyi yürümüşsün Leslie yapamasan da sıkıntı değil bence![]()
Ekmek olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere afiyet olsunBen sahura kalkmadığım için sadece iftar menüm var.
2 bardak ayran
1 küçük tabak karnabahar
6 7 kaşık pilav
2 içli köfte (son köfteler. sahura kalkmadım ama)
1 dilim kepekli ekmek. İftardan önce canım çekince yedim artık.
Harikasın tebrik ederimGünaydınBugün oruçlu olmadığım için sabah kalkınca tartıldım.
Ev işi baya yoruyo oruçken ya kolay gelsin, iftara dört kaşık pilav olmamış ama nasıl kapışacaz senleMerhaba arkadaşlar dün menü paylaşamadım uyuya kalmışım erkenden perdeleri ve koltukları temizledim yorulmuşum
Dünkü menüm
Sahur
1 kase dut kırmızı
1 kase yoğurt
Yarım tabak tavuklu Menemen
Su
İftar
Bamya 1 tabak
4 kaşık pilav
1 kase cacık
4 hurma
Limonlu çay ( yanında 1 tane cezerye )
1 videoluk zumba ( halim yoktu iş bile zor yapar oldu inşallah Ramazan’dan sonra daha kararlı olurum![]()
Şahanesin devamını dilerimBu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Şimdi tartılacak canım yazarımaedenli rakibem kilon kaç
bu hafta bol bol eksi kesin gelirsin
çünkü benim patates diyeti yalan oldu
![]()
60.8 ama buraya başladığımda kaçla başladım bilmiyorum canımKızlar tablomuzu hazırladım. Her hafta güncelleriz.aedenli canım başlangıç kilonu da yazar mısın?
Teşekkürler canın sayenizdeSenin de çok iyi gitmiş canım tebrik ederim.
Merakla bekliyorum cnmBen bugün işyerinde olduğum için biraz geç tartılacağım. Eve gider gitmez tartılıp yazarım.
Geçmiş olsun canım benim Allah tez zaman da şifa versin cnmGayet güzel menü afiyet olsjn, spor da öyle
tüm gün ne olduğunu bilmiyordum ama akşama doğru dedemi yoğun bakıma almışlar koronadan sanırım onu hissettim
Ekmek olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere afiyet olsun
Harikasın tebrik ederim
Ev işi baya yoruyo oruçken ya kolay gelsin, iftara dört kaşık pilav olmamış ama nasıl kapışacaz senleSporla eritmişsin en azından
Hayırdır kuzum neyin var . Anlatmak istersen dinlerim cnm .
Dedem yoğun bakıma alınmış canım koronadan, dua beklerim
Şahanesin devamını dilerim
Şimdi tartılacak canım yazarım
60.8 ama buraya başladığımda kaçla başladım bilmiyorum canım
İş yapınca acıkıyorum ekmek yemiyorum cnm yemekte de tutmaya çalışıyorum . Neyseki bu gün patatesim geldiGayet güzel menü afiyet olsjn, spor da öyle
tüm gün ne olduğunu bilmiyordum ama akşama doğru dedemi yoğun bakıma almışlar koronadan sanırım onu hissettim
Ekmek olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere afiyet olsun
Harikasın tebrik ederim
Ev işi baya yoruyo oruçken ya kolay gelsin, iftara dört kaşık pilav olmamış ama nasıl kapışacaz senleSporla eritmişsin en azından
Hayırdır kuzum neyin var . Anlatmak istersen dinlerim cnm .
Dedem yoğun bakıma alınmış canım koronadan, dua beklerim
Şahanesin devamını dilerim
Şimdi tartılacak canım yazarım
60.8 ama buraya başladığımda kaçla başladım bilmiyorum canım
İyi vermişsin cnm maşallahKızlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta: 58,5
Bu hafta: 57,2
Fark: 1,3
Yüzde: 2,222222222 :)
Hedef: 56,0
göğüs:92
Bel:67
Göbek:79
Alt karın:85
Basen:100
İki bacak:58
Ölçü de aldım bugün chloe başlayacağım inşallah, kas yoğunluğu artabilir incelmeye de bakacağım
Bende öyle cnm yemiyorum yemiyorum sonra görünce tencereyi yiycem gibi oluyorumAynenBu sefer her şeyden yiyeceğim, yavaş yavaş gitsin bir şey olmaz. İçimde kalınca kiloyu verdikten kısa süre sonra geri alıyorum