- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
AhahaAh üçte anlaşalım

Hepsi evde var cnm hurma olmadı yerim 5 tane![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi evde var cnm hurma olmadı yerim 5 tane![]()
Geçicem seniMaşallah iyi spor yapmışsın![]()
Ben de biraz önce tartıldım kızlar
Geçen hafta: 66.05
Bu hafta: 65.95
Fark: 100 gr
Neden böyle oldu bilmiyorumAma moralimi bozmuyorum. Ramazan’dan sonra bomba gibi olacak inşallah
Kızlar bu arada en şişmanınız benimÜçünüzü de tebrik ediyorum çok güzel verdiniz. Hedeflerinize de çok az kaldı. Tablo yaptım ama tabloyu doldurmadan hedeflerinize ulaşacaksınız. Güzel verdiniz diye bu hafta şımarmak yok. Hedefe kadar ve sonrasında çok dikkat etmek gerekiyor.
Leslie falan yapsana canım evde kolay uygulanabilir videolarBen de bugün 2lt su içebildim nihayet lahmacun sayesindebi sporum eksik. Pilates bandı falan aldım ama hala yapamıyorum
Günlük yemeniz gereken zorunlu yağ karbonhidrat ve protein miktarınız var. Bu kişiden kiliye göre değişiyor. Ben kendi ölçülerimde birgünlül menü paylaşayım. Sabah 1 fincan filitre kahve, 10 gr hindistan cevizi yağı, 10 hr krema, 10 gr tereyağı ve 10 gr zeytinyağı. Kahveden sonra Yemem gerekenleri hazırlıyorum bazen iki ögün bazen tek öğünde yiyorum. 150 gr incik 140 gr yumurta, 20 gr beyaz peynir 20 gr zeytin, 100 gr kabak 70 gr domates 70 gr salatalık. Yeşillik sınırı yoka yakın. 50 gr sucuk 20 gr çiğ badem ve 20 gr çiğ fındık. Ayy yazarken yoruldumÖrnek menü paylasabilir misiniz ?
Erken yemeklerini yemiştin cnm kilo olmaz cnm . Benim gibi kudur ben yemek yaparken zumba hareket ediyorum. Müzikte aç süperBen de bugün 2lt su içebildim nihayet lahmacun sayesindebi sporum eksik. Pilates bandı falan aldım ama hala yapamıyorum
Aynen canım bende diyet grubunda veriyorum yoksa kaçamak çok oluyor bende . Benim bünyem çabuk veriyor . Çabukta alıyor . Ama bu defa hedefime ulaşırsam daha dikkat edicem inşallahBoy, yağ, kas oranı da önemli canım. Benim kemikler ince, yağ oranım fazla. Bu yüzden 47 48 olmadan zayıf görünmüyorum.50de bile balık etli diyorlar hep
Buraya yazmayı bırakmamamız gerekiyor kaçamak yaptığımız günlerde de. Ben daha önce böyle diyet grubuyla 5 kilo verdim derken, kaçamaklar yaptıkça bıraktım yazmayı. 8 kilo aldım sonra![]()
Bacım benim bünye çabuk veriyor kiloyu . Kendimi tutabilsem seni geçerim . Ben 20 dakka zumba yaptım süperim ben süperim geçerim seni geçerimGeçicem senişaka bi yana istediğimi yapamadım, şu kahvemi içip belki devam ederim bilmiyorum bakcam duruma
Ahahhaha bana böyle gel bebişimBacım benim bünye çabuk veriyor kiloyu . Kendimi tutabilsem seni geçerim . Ben 20 dakka zumba yaptım süperim ben süperim geçerim seni geçerim![]()
Bacım çok fenasın geçme beni yoksa aç kalacağım sahurdaAhahhaha bana böyle gel bebişimsevinirim
Ben de kalktım Leslie boosted yaptım bugün 80 dk ya tamamladım
Su içinde kaldım ayyyhhh
Kız sahurunu yap iftarda dikkat et sahursun bayılır kalırsın karısmam bakBacım çok fenasın geçme beni yoksa aç kalacağım sahurdasahurda yaptırmayacaksın bu kadar üstüme gelme aç yatacağım
![]()
Yoğurt 2 hurma yedim bir parçada peynir yedim. Bacım gaz verdin daha bende durmayayım gazı almışımKız sahurunu yap iftarda dikkat et sahursun bayılır kalırsın karısmam bak![]()
Allah rahatlık versin cnm iyi gecelerSahur
1 haşlanmıs yumurta
Domates salatalık
3 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
3 ceviz
Bir bardak çay
İftar
Bir kase mercimek corbası
Bir kase cacık
Üç dört kaşık etli sebze yemeği(patates yok)
Yeşillik
Bir hurma
İki gün kurusu
Su 2 litre
Cay
22.00 da tarçınlı Türk kahvesi duble
spor
15500 adım 465p
90 dk tempolu yürüyüş 225p
Leslie boosted 80 dk 320p
15 dk chloe (bittim burda) 150p
Toplam 1160 puan
Uyumaya gidiyom ben öldümherkese iyi geceler
![]()
Suyun çok iyi olmuş canım. Yakında spora da başlarsın benceBen de bugün 2lt su içebildim nihayet lahmacun sayesindebi sporum eksik. Pilates bandı falan aldım ama hala yapamıyorum
Spordan gözlerimi alamadımSahur
1 haşlanmıs yumurta
Domates salatalık
3 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
3 ceviz
Bir bardak çay
İftar
Bir kase mercimek corbası
Bir kase cacık
Üç dört kaşık etli sebze yemeği(patates yok)
Yeşillik
Bir hurma
İki gün kurusu
Su 2 litre
Cay
22.00 da tarçınlı Türk kahvesi duble
spor
15500 adım 465p
90 dk tempolu yürüyüş 225p
Leslie boosted 80 dk 320p
15 dk chloe (bittim burda) 150p
Toplam 1160 puan