Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gofret ve tatlı dışında iyi bence. Afiyet olsun canım. Su az olmuş. Spor da yok.Merhaba arkadaşlar
Sahur
2 hurma
1 kase yoğurt
1 parça peynir
İftar
1 tane haşlanmış patates
2 biber ve 2 patlıcan (dünde kalma eşim pişirmişsin ye dedi)
Salata 1 kase
1 bardak ılık limonlu su
2 kerebiç tatlısı
6 gofret uzun olanlardan
Maden suyu limon 3 tane ceviz 1 avuç çekirdek
Yazarken yoruldum ne kadar çok şey yemişim
Neyse regla oldum bu gün![]()
Kendimi yorgun hissediyorum cnm yapamadım spor. bu gün uzandım hep karnım agrıyordu dayak yemiş gibiyim cnmGofret ve tatlı dışında iyi bence. Afiyet olsun canım. Su az olmuş. Spor da yok.
Teşekkür ederim canım benim cümlemizin
Zaten ancak Ledlie yaparımLeslie falan yapsana canım evde kolay uygulanabilir videolar
Erteleme erteledikçe zaman geçiyor
Kendin için iyi bişey yap ve Şimdi hemen başla![]()
Hiiç beceremiyorum zumba vs hiç bir dansıErken yemeklerini yemiştin cnm kilo olmaz cnm . Benim gibi kudur ben yemek yaparken zumba hareket ediyorum. Müzikte aç süper![]()
Suyun çok iyi olmuş canım. Yakında spora da başlarsın bence
Sana da canımBu gün uykum çok var arkadaşlar uyumaya gidiyorum . Sizlerde Allah rahatlık versin iyi geceler
Su içmeye devam et canım. Güzel gidiyorsun. Afiyet olsun. Spor da eklenirse daha güzel olacak.Bugün giremedim bu saate kadarancak yazacağım menümü
Sabah, yarım dilim tam buğday ekmeği, patatesli yumurta, peynir, domates, salatalık, 3 4 çilek
Türk kahvesi
Öğlen, 3 küçük hurma
Akşam, 1 tabak yeşil fasulye, 5 6 kaşık pilav
Sanırım su içmeye başladığımdan hiç acıkmadım akşama kadar![]()
Geçmiş olsun cnm bazen hastalık yaşa bakmıyor Allah şifa versin cnm . Bu sebepten dolayı aksatma sporunu cnm sağlığın içinZaten ancak Ledlie yaparımbasit pilates hareketleri dışında.
Hiiç beceremiyorum zumba vs hiç bir dansı
Kesinlikle başlamam lazım. Fibromiyalji var bende ve bu aralar çok ağrılarım var. Aşırı halsiz hissettiriyor. Şu cevapları yazarken bile kolumu dirseğimi dinlendirerek yazıyorumBu yüzden isteksizim çok spora ama asıl bu yüzden başlamam da lazım. İkincisi de dizlerimde hafif menisküs ve ödem var diye korkuyorum. 33 yaşından bildiriyorum
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun cnm bazen hastalık yaşa bakmıyor Allah şifa versin cnm . Bu sebepten dolayı aksatma sporunu cnm sağlığın için![]()
Aferin kız böyle devam süpersinGaza geldım yarım saat spor yaptımkendimce pilates hareketleri falan yaptım elimdeki malzemelerle🏋 Belime de bel kemeri takmıştım bayağı terletti. Kendime getirdi biraz