• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 tereyağlı yumurta, peynir, zeytin, salatalık domates havuç, 4 ceviz, 2 mandalina, 1 kase yoğurt içerisinde 1 armut
Ara: Yarım kase sütlü lifalif
Akşam (17:30) 1.5 tabak etli taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 3.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik

Naber canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Topikte konunu görünce bi selam vereyim dedim.

Naber canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Topikte konunu görünce bi selam vereyim dedim.
İyiyim canım teşekkür ederim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor? Aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Günlüğü de motivasyon olsun, bırakmayayım diye açtım.

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 tereyağlı yumurta, yeşil zeytin, köy peyniri, 3 ceviz, domates salatalık havuç, 1 mandalina
Ara: 1 kase sütlü lifalif müsli
Akşam (17:50) 1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor; 1 saat eliptik

Günaydın günlük, bugün tartıda eksi görerek güne başladım. Aralıklı oruçla zorlanmadan inatçı kilolarımı verebiliyorum. 48 hedefime kadar pes etmeden kilo vermeye devam

Merhaba M merve4416 bende yarın başlamak istiyorum doğum kilolarımı vermek istiyorum senin diyetin nasıl gidiyor ne kadar sürede ne kadar verdin?
Hoşgeldin canım. Ben daha önce Karatay diyeti yapıyordum ve spora (fitness ve mat pilates) gidiyordum. Bir ayda 1 kilo verebildim spor + Karatay diyetiyle. Daha sonra aralıklı oruca başladım. Spor olarak da reformer pilatese gidiyorum. 3 hafta oldu 4 kilo verdim. Aralıklı oruca devam ediyorum.
Birlikte aralıklı oruçla kilolarımızdan kurtulabiliriz.

Bugünkü menüm
Sabah (10:30) Bir kase sütlü müsli, 1 muz
Ara: 2 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam: 1 tabak siyez bulguru pilavı, 1 kase yoğurtlu kara lahana, turşu
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat reformer pilates

Hoşgeldin canım. Ben daha önce Karatay diyeti yapıyordum ve spora (fitness ve mat pilates) gidiyordum. Bir ayda 1 kilo verebildim spor + Karatay diyetiyle. Daha sonra aralıklı oruca başladım. Spor olarak da reformer pilatese gidiyorum. 3 hafta oldu 4 kilo verdim. Aralıklı oruca devam ediyorum.
Birlikte aralıklı oruçla kilolarımızdan kurtulabiliriz.
M merve4416 yeni üyeyim bazı yazımları yanlış yazabilirim

vede ben gecen sene karatau uaptim 10 kilo vermistim 2 ayda ama onda ekmek felan yoktu bana aralikli oruc daha cazip geldi bende spora baslicam yakinda ama cocugu birakicak birileri olmadigi icin zor olucak gibi yarin basliyalim artik😌
Ben de daha önce karatayla 20 kg ya yakın verdim ancak bu sefer olmadı. Ben aralıklı oruçta da ekmek tüketmiyorum ama sen ekmeği bırakamıyorsan tam buğday ekmeği tüketebilirsin. Spor olarak ben gelecek haftadan itibaren evde yapacağım. Birlikte sporu belirleyebiliriz. Bebekle spor salonu zor olabilir bırakacağın kimse yoksa.
Aralıklı orucu kaç saat olarak yapacaksın? Ben 16/8 ile başladım. 18/6 ile devam ediyorum. Tabi bazı günler tek öğün yaptığım da oluyor.
Sen 14/10 ile başlayabilirsin canım. Emziriyorsan 14/10 daha iyi olur.

Ben de daha önce karatayla 20 kg ya yakın verdim ancak bu sefer olmadı. Ben aralıklı oruçta da ekmek tüketmiyorum ama sen ekmeği bırakamıyorsan tam buğday ekmeği tüketebilirsin. Spor olarak ben gelecek haftadan itibaren evde yapacağım. Birlikte sporu belirleyebiliriz. Bebekle spor salonu zor olabilir bırakacağın kimse yoksa.
Aralıklı orucu kaç saat olarak yapacaksın? Ben 16/8 ile başladım. 18/6 ile devam ediyorum. Tabi bazı günler tek öğün yaptığım da oluyor.
Sen 14/10 ile başlayabilirsin canım. Emziriyorsan 14/10 daha iyi olur.
[/QUOTE.

Emzirmiyorum olabilir spor hatta süper olur ben hollandada yaşıyorum bu arada spor için

Back
X