16/8 ile yarın başla canım. Ben de 16/8 ile başlamıştım. İlk birkaç gün baş ağrısı olmuştu bende. Sende de olur büyük ihtimalle. Sonrası daha kolay oluyor kesinlikle.Vede 16/8 düşünmüştüm bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16/8 ile yarın başla canım. Ben de 16/8 ile başlamıştım. İlk birkaç gün baş ağrısı olmuştu bende. Sende de olur büyük ihtimalle. Sonrası daha kolay oluyor kesinlikle.Vede 16/8 düşünmüştüm bende
Spor olarak mat pilatesmi düşünüyorsunBuraya yazmayınca bırakabiliyor insan. Bırakınca da kilolar geliyor tabi![]()
Mat pilates de olur. Ben spora gitmediğim zamanlar günde 1 saat eliptik bisiklet kullanıyorum. Pilates hareketleri de yapabiliriz.Spor olarak mat pilatesmi düşünüyorsun
Uzun zaman oldu yapmadım önceden çok yapmıştım severimde ilk başta biraz zorlanırım ama ayak uydururumMat pilates de olur. Ben spora gitmediğim zamanlar günde 1 saat eliptik bisiklet kullanıyorum. Pilates hareketleri de yapabiliriz.
Sen baya aktifsinMat pilates de olur. Ben spora gitmediğim zamanlar günde 1 saat eliptik bisiklet kullanıyorum. Pilates hareketleri de yapabiliriz.
Birbirimizi motive ederek yaparız canım. İnstagramın varsa orda tuğbayüksel in pilates paylaşımları var. Onları da yapabilirizUzun zaman oldu yapmadım önceden çok yapmıştım severimde ilk başta biraz zorlanırım ama ayak uydururum![]()
Günaydın birazdan kahvaltı yapıcam şimdilik çok iyi
İyi gitmesine çok sevindim canım. Baş ağrın oldu mu?Günaydın birazdan kahvaltı yapıcam şimdilik çok iyi![]()
O kadar kiloyu o kadar kısa zamanda sağlıklı bir şekilde verebildiyseniz tebrikler ciddenKetojenik beslenmeyi denemenizi öneririm. 2,5 ayda 16 kg verdim. Hayal bile edemeyeceğim kglara indim.
Ben bugun hic iyi degildim tansiyonum dustu sabah limon suyunu fazla kacirmisim butun gun yattim bugun yarifa kaldi yani
Geçmiş olsun canım dikkat et. Ben hiç limonlu su yapmıyorum. Limonlu suyun tek başına zayıflatma gibi bir etkisi yokBen bugun hic iyi degildim tansiyonum dustu sabah limon suyunu fazla kacirmisim butun gun yattim bugun yarifa kaldi yani
Gec oldu ama ogrenmis oldumGeçmiş olsun canım dikkat et. Ben hiç limonlu su yapmıyorum. Limonlu suyun tek başına zayıflatma gibi bir etkisi yok
Bugün nasıl gidiyor canım alışabildin mi? Menü de vermedinGec oldu ama ogrenmis oldum![]()
Bugün iyiyim akşam yemeğini bekliyorum sabah ayrı akşam ayrımı veriyoruz pekiBugün nasıl gidiyor canım alışabildin mi? Menü de vermedin![]()
Akşam yemeğini yedikten sonra yazabilirsin canımBugün iyiyim akşam yemeğini bekliyorum sabah ayrı akşam ayrımı veriyoruz peki