İş için almıştı. Olabilir normalde de resmi biriyimdir aslında ama:/Merhabadan öteye sohbeti olmayan bir kadına sarhoş muhabbeti yapan adamı ben ciddiye almazdım. Sizin de yazdığınız gibi, densiz.
Numaranız neden var onda? (Tanımadığım biriydi dediğini için soruyorum.)
Bu cesareti sizden aldığı belli, siz çizginizi korumuş olsaydınız, bu kadar haddini aşamazdı. Rahatsızsanız engelleyin cevap bile vermeyin.
Katılmıyorum buna.Merhabadan öteye sohbeti olmayan bir kadına sarhoş muhabbeti yapan adamı ben ciddiye almazdım. Sizin de yazdığınız gibi, densiz.
Numaranız neden var onda? (Tanımadığım biriydi dediğini için soruyorum.)
Bu cesareti sizden aldığı belli, siz çizginizi korumuş olsaydınız, bu kadar haddini aşamazdı. Rahatsızsanız engelleyin cevap bile vermeyin.
Sildi mesajı neysekiMesajinizi sevgilim görseydi hic hos seyler olmazdi
Lutfen is disinda iletisim kurmayin yaz
Sohbet mi etmişler? İş arkadaşı olduğunu sanmıyorum, meslektaşım demiş. Numarasını da işini yaptıktan sonra edinmiş.Katılmıyorum buna.
İş arkadasıymış tabi bir sohbeti olucak .
Cesaret falan almıyorlar abazalar .
Benimde iş arkadasım ki aynı yerde çalışmıyoruz kahve içelim falan dedi geçen yazdı.
Bunun cesaret vermekle ilgisi yok.
Ben iş ortamında en nemrut en mesafeli tiplerden biriyim .
Ama bana bile olduysa herkese olur bu tip durumlar adamlar yavşak
Sarhoş adamlarla isim olmaz de.Arkadaşlar iş yerinde bir meslektaşıma yardımcı oldum. Daha önce tanımadığım biriydi işi için benim bölüme gelmişti. Sonrasında teşekkür amaçlı kahve alıp gelmiş biraz sohbet ettik. O arada da hiç nişanlandın mı? Boşanma filan oldu mu diye de sorguladı. Ne alaka hatta dedim içinden. Ara ara da yazdı nasılsın vs ama kısa ve resmi gibi. Dün gece mesaj atmış çok şarhoşum aklımdasın gülüşün vs diye. Mesajı görüldü yapmadan uyudum. Mesaj hala duruyor ne yazsam bu adama?
Haklısınız hiç muhattap olmayı düşünmüyorumMesajı silse ne olur niyetini belli etti sonuçta bence gördüğünüzü belli edin sevgilim de gördü vs diye söyleyin de abartmasın iyice .
Evet direkt bu soruyu sorması da kötü gerçekten ne alaka oldum zaten kusura bakma dedi.Hayır ben bir de daha önce nişan atma boşanma var mı diye sorgulamasına takıldım. Çok varoş buldum sahsi. Ne yani daha önce nişan atmış biri onun kriterlerinde olamıyor mu! Doğru düzgün iletişime geçmek varken bir de alkolün arkasına sığınmış, ben yapmadım alkol yaptırdı gibi. Bana hiç ilişki kurmaya deger biri gibi de gelmedi.
Tamam sen güleryüzle mesafeli çalışıyorsundur.Sohbet mi etmişler? İş arkadaşı olduğunu sanmıyorum, meslektaşım demiş. Numarasını da işini yaptıktan sonra edinmiş.
Adamın ilk cümlesi evlilik geçti mi başından, boşanma oldu mu, nişanlandın mı gibi cümleler olmuş, orada haddini bildirseydi sarhoş muhabbeti edemezdi hiçkimse.
Bunlar abaza diye her ağzına geleni söylemeye cüret edemezler.
Mesafeli olmak nemrut olmak da demek değil bence, ben de çalıştığım iş yerinde herkesle gayet mesafeli ama güler yüzle çalışmayı başardım.
Konu sahibinin örneğinin sizin iş arkadaşınız ile yaşadığınızda ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?