Bu densize ne denir?

Ya bazı mesajlar yoh artık dedirtiyor!
Numaramızı yer mi var Allah aşkına, diyalog kurduğumuz birine numara verdiysek kuyruk mu sallamış oluyoruz?
Saçma sapan şu kafadan çıkın artık! Sohbetini beğenip normal arkadaş olarak görmek isteyebileceği biri de olabilirdi bu gecenin bir yarısı mesaj atma hakkını vermez.
Sizde yazmasını istemiyorsanız bir daha bana içip içip yazmayın sınırınızı bilin hayırdır de geç. Deli oluyorum bu selam verdiğimizin cesaret bulmasına.

Mesaj baştan başa densizlikte ben nişanlandin mi bosandin mi diye sorması daha da itici bence ne yani belki seveceksin seni tek anlayan o boşandı diye birlikte olmayacan mi ne saçma sorular bu arada ne nisandan ayrıldım ne boşandım 20 yıla yaklaştı evliyim ama bana bu sorular çok saçma geliyor ay yok oğlum bekarda kız evlenmiş ayrılmışta diyen Kaynanalar var birde insanın başına herşey gelir hepsi bizim için Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu adama mesajı silmiş ya görmemiş gibi davranın hatta normal attığı mesajlara da cevap vermeyin dengesiz belli ki

yazma bırak sonrasında pişman olup arasın ayıp oldu kıza dye bi sorgulasın hoşlanıyor heralde

Seni nişanlandı mi bosandin mi diye sorması ilginç. Demekki onun çalıştığı bölümde senin muhabbetin dönmüş. Adamda çekinerek yokluyor seni. Çok sarhoşum dediğine bakma. Muhtemelen sarhoş değil. Ne tepki vereceksin bilmediği için kötü bı yanit veya tavır alırsa ya sarhoştum kusura bakma diyecek. Şimdiden onun yolunu yapmış. Bence sevgilim var diye bile yazma. Senin peşini bıraksa da kendi bölümünde gidip sevgilisi varmış diye konusunu açabilir. Tamamen ghostla. Hatta bir daha muhattap olmayacak biriyse engelle numarasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…