- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Doktor sitresten olur ddi.ama hiç bir şekilde yok edemiyorumSeborik dermatit değil mi bu hastalıgın adı?
Işe yariyimu eşiniz kurtuldum pekiBenim eşimde de vardı böyle bir problem. Sizin kullandığınız sampuandan kullandı. Bide şu maskeyi yapıp 45 dakika bekletip yikiyoruz.
1 çay bardağı ev yoğurdu
1 yumurta
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Bademyagi
Elma sirkesi
Bunu 2 kişi yapıyoruz biz. Ölçüyü yarım yapabilirsiniz.
Şifa olsun..
Evet epey azaldı. Esim çok sık dus alıyor . Ona rağmen daha iyi. Bide defne sabunu kullaniyorIşe yariyimu eşiniz kurtuldum pekibide sedef de değil bu başka bisey ya bir turlu anlam veremiyorum geçmek bilmiyo
Bana yazdığı sampuan kimyasal yani geçer gibi oluyo ama gecmiyoŞampuan olarak kesinlikle kimyasal samouan kullanmayın, onun dısında hindistancevizi yagını haftada 1 ya da 2 kez kullanın. Durulama suyuna elma sirkesi karıstırın. Ve doktorunuzu dinleyin =) geçmiş olsun.
Ikiside var elimde deniyim ozamn insalh iyi gelirBöyle durumlarda saçı nemlendirmek lazım. Arkadaşların dediği gibi zeytinyağı yada hindistancevisi yağı bencede çok işe yarar.
Bende de var aynı sorun.Stress dedi doktor.Ketoral sampuan bana da çare olmadı.Üstelik bulaşıcı sanırım.Kızım benim taragimi kullandı onda da var şimdi.Konazol şampuani denemedim,çok iyi diyorlar.Yarın alıp denicez bakalım.Doktor sitresten olur ddi.ama hiç bir şekilde yok edemiyorumYani olmuyo bitmiyo kasinmaktan bıktım artık
İnşallah .. bizede yazın işe yaradı mı diye :))Ikiside var elimde deniyim ozamn insalh iyi gelir
Bende aliyim ozamn eczanedenmi alcaksn,ben kaç seneden beri bu durumdan kurtulamıyorum sizinkide aşırı kasiniuormu pekiBende de var aynı sorun.Stress dedi doktor.Ketoral sampuan bana da çare olmadı.Üstelik bulaşıcı sanırım.Kızım benim taragimi kullandı onda da var şimdi.Konazol şampuani denemedim,çok iyi diyorlar.Yarın alıp denicez bakalım.
Yazarım canm demek yeterki kurtuluyumİnşallah .. bizede yazın işe yaradı mı diye :))
Sadece sampuanı kullanayım kenara cekileyim olmaz ki =) biliyorum ben o sampuanı ergenkiğimde kullandım. Dönüşümlü kullanılıyor zaten o. Nemlendirmek önemli.Bana yazdığı sampuan kimyasal yani geçer gibi oluyo ama gecmiyo
Onların içeriği aynı Die biliyorum ben ?belki yanılıyorumdur.Bende de var aynı sorun.Stress dedi doktor.Ketoral sampuan bana da çare olmadı.Üstelik bulaşıcı sanırım.Kızım benim taragimi kullandı onda da var şimdi.Konazol şampuani denemedim,çok iyi diyorlar.Yarın alıp denicez bakalım.
Evet eczaneden alıcam.Kaşınıyor tabiki.Hatta bu illetten sonra el yıkama müptelalığı başladı bende.Çünkü kasidikca tırnak aralarına doluyor kafa derisi..Berbat bişey!Bende aliyim ozamn eczanedenmi alcaksn,ben kaç seneden beri bu durumdan kurtulamıyorum sizinkide aşırı kasiniuormu peki
Inan ben bu durumu kaç yıldan beri yaşıyorum ama yok yok yaniiSadece sampuanı kullanayım kenara cekileyim olmaz ki =) biliyorum ben o sampuanı ergenkiğimde kullandım. Dönüşümlü kullanılıyor zaten o. Nemlendirmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?