Bu derdime derman olcak bi çözüm yokmudur sizce:((

Evet eczaneden alıcam.Kaşınıyor tabiki.Hatta bu illetten sonra el yıkama müptelalığı başladı bende.Çünkü kasidikca tırnak aralarına doluyor kafa derisi..Berbat bişey!
Yaa ya aynı işte bende bide losyon verdi kafami kasidktan sora sürüldüğünde aşırı derecede yakiyo umarim kurtuluruz bundan

Canım ben yıllardır bu rahatsızlıktan muzdariptim. Artık öyle bi hal aldmıştıki kafa derim kalmamıştı bu pul pul yaralardan. Doktorun verdiği ne kremler kaldı sürmedik neler.artık dışarı çıkamaz olmuştum.en son doktor bana bi losyon verdi.adını yazmam doğru olmayabilir.böyle kokusu aseton gibi.onu düzenli sürmeye başlayınca geçti.ama hala sürüyorum.doktor mezara kadar gider bu hastalık dedi.ama ömür boyu sürmeye razıyım.yeterki saćlarım temiz olsun

Seboerik dermatit için *head and shoulders clinically proven* yada *head and shoulders clinical strength* şampuan birebirdir.
Bende ilk kullanmada etkisini gösterdi. Bir haftada yüzde doksan kurtulmuştum. Şimdi çok rahatım çok şükür.
İnternette yorumları bir okuyun ekşi sözlükde falan.
Clinical strength çok pahalı ama diğeri baya ucuz, etkiside aynı, ama küçük şişe.

Seboreık dermatıt. Stres yaglı baharatlı seyler yemek gluten alımı paketlenmiş gıdaları yogun tuketmek acı biberler tursular... Ben de bunlar yogunlastirıyor siz de öncelikli olarak yedıklerınıze dikkat edin.
Ben de beraberinde sac dokulmesı de var yoğun sekılde

Geçmiş olsun benim de küçük yaştan beri ara ara geçen ama hep baki kalan pul pul bir saç derim var maalesef. Son 1 yılda bir artış oldu öbek öbek kızarıklık ve pullanma, yoğun kaşıntı ile birlikte. Ketoral geçirir gibi oldu bırakınca tekrarladı. Deneye deneye en son Yves Rocher ın kepek önleyici şampuanı ı buldum. Çok şükür azaldı alnımda saçın başladığı yerde yoğun kızarıklık ve pullanma vardı geçti. Yağlanmaya başlamadan 2 günde 1yıkarsam hiç olmuyor kepeklenme 1gün gecikince başlıyor kaşıntı.

Bana özelden yazarmsn o losyonu banada verdi kullanıyorum ama gimiyo

Yani bunun bi yolu yokmudur anlamdm ya gitmesi lazm yani bu şekilde çok stres yapiyorum

Daha once bu durumu yasamis ve arada tekrar yasayan biri olarak sizi cok iyi anliyorum.
Stresten, sikintidan olan bu illet gecmedigi icin yine stres sikintiya neden oluyor ve dongu seklinde devam ediyor.

Asla ama asla kozmetik sampuan kullanmayin. Elidor, pantene, blendax, clear vb. vichy, ducray, eucerin, bioderma ve turevlerini dongu seklinde kullanin, bitince ayni markayi devam ettirmeyin.

Isimlerini „kullanin“ diye verdigim sampuanlar o bilindik markalar gibi kopurmez ancak sac derisini rahatlatir, bana dermovate sac losyonu da iyi gelmisti, minik minik yaralar olunca onu kullanirdim zorda kalinca ve tirnaklarinizi kisaltin, kasinma sirasinda yara olmasini azalttigindan tekrar insanin eli gitmiyor yara kabugunu kaldirmak icin.

Sacinizi bagli tutmayin, yikandiktan sonra dipten fonun ilik ayariyla kurutun, unutmadan bazen acili, baharatli ve cikolatali sekerli yapay gidalar sac derisindeki kasintiyi arttiriyor, yesillik, yogurt uzerine beslenme yapin, sonra bana dua ederseniz sevinirim.

Doktor sitresten olur ddi.ama hiç bir şekilde yok edemiyorumYani olmuyo bitmiyo kasinmaktan bıktım artık
Bnde de olmuştu doktor bna da stres demişti bnm kafam artık o yaraları yolmaktan kanıyordu saçlarım yağlı gibiydi. Sonra sınav dönemi geçip rahatlayınca geçmişti kendiliğinden. Çok sıcak su kullanmayın yıkarken

seboraik dermatit bu dediğiniz. kesin olarak doktor tavsiyesi olmayan bir şey denemeyin daha beter yaparsınız burada her kafadan bir ses çıkıyor. sirke zeytinyağı kafanın ph dengesini bozarsanız daha beter olur yakın bir arkadaşımda vardı ondan biliyorum annesi şu iyi geliyormuş bu iyi geliyormuş diye değişik karışımlar denetiyordu en son kafa derisi kanaya kanaya bir hal olmuştu. Çok sıcak ya da çok soğuk sularda yıkamayın saçınızı ketoral dönem dönem iyi gelmiyormuş gibi olur da kullanabileceğiniz en mantıklı şey o şuanda. bebe şampuanı falan kullanın farklı bir şey kullanacaksanız. kafanıza kocakarı tavsiyesi karışımları sürmeyin kesinlikle. stresten can sıkıntısından uzak durun bir de arada elinizle kafa derinize masaj yapın kan dolaşımı sağlansın.

Yıllarca çektim bu sorunu... o losyon ve şampuanı okdr kullandım ki yüzüm ve vücudumda bazı bölgelerim mahvoldu. İster istemez değiyor.

Ben kurtuldum şükür. Sirke sayesinde. Sizde bi deneyin bence.
Birde limonlu bi şampuan kullanıyorum bilindik bi markanın. Başka kuşlanınca yine oluyor.
Sirkeyle saçımı durulardım ve tekrar su dökmez öyle bırakırdım. Bu şekilde tamamen bitti. Arada bir mevsim değişikliğinde belirti oluyor. Ben yumurta sirke zeytinyağ maskesi yapıp sonra yine rn son sirke döküyorum tmmdır.
Ztn ilk sürdügünüzde yanıyor .

Ek olarak, çarşaf,havlu ve tarak temizliğine dikkat edin. Saçlarınız nemliyken bağlamayın hava alsın.
Sirke yaptıgım hafta yastık kılıfını ve havlumuda sık değiştirmiştim.
Umarım faydası olur

Birde sık sık tırnaklarınızı kesin. Gün içinde eliniz pisken kesinlikle saçınıza sürmeyin. Asla kaşımayında.

Ben çok doktor değiştirdim. Çok yöntem denedim. Ztn ılık suyla yıkarım hep. Kimyasal olan herşey vücuda zarardır. Şampuan kullanımını azaltın.

Sirke ve limonda bakterileri temizleme özelliği var. Yani yukarda bahsettigim sirkeli yağlı maskeyi hemen uygulamayın. Evet oda iyi geliyor ama ben onu iyileştikten snra yaptım.

Saç diplerim kanıyordu. Abartmıyorum paramparçaydı. Utanırdım hep kabuklu olurdu. Ne zmn ki sirkeyle en son durulama yapıp hafif tarayarak yıkadım ozmn düzeldi. En az 5 sene kullandıgım herşey hikaye.... sirke kadar mucize bişey yok.

Tmm denicem gerçekten ne illet biseymis ya okadar biktimki

Aynı dertten muzdaribim

Elim hep saçımda çıldırtıyor sanırım banada eşimden geçti cumartesi günü tesadüf eseri kuaförde bir kızla karşılaştım yıllarca çekmiş en son çareyi defne yaprağı yağı ve çam terebentin yağinda bulmuş her ikisini alıp şampuanına katmış yarım yarım o şekilde yıkamış geçmiş 2 senedir çıkmıyor dedi ama yıkarken dikkatli olunması gerekiyor yağlar vücutta tüylenme yapıyor o yüzden bedene değmeyecek şampuan

Seborik dermatit varsa kesinlikle hiçbir yağı kafa derine degdirmemen lazım. Önce hastalıktan emin ol

Dermovate var ama doktor kontrolunde kullanın icinde kortizon var ve gercekten iyi geliyor

He bide doktor bana ugrasma artık egzama hayatın boyunca devam edicek ama azalıcak ama cogalıcak buda senin elinde demişti

Arkadaşımın başında aynı sorun vardı.
Propolis iyi bir çözüm.
Sıvı propolis kullanabilirsiniz, kaşıntıyı ve derideki tahrişi azaltıyor.
Hatta geçirme noktasına kadar getiriyor.
Sedef sizde olan veya sedef olmak üzere olan birşey.

Burada en önemli nokta stres.
Stresten uzak duracaksınız, çok sıkıntılı anlarınızda azar o kaşınan bölge.

Bir de sarı kantaron yağı önereceğim.
O da iyi geliyor ama market ürünü değil, doğal internetten araştırın sipariş verebileceğiniz yerler olacaktır muhakkak.
Bu da çok iyi geliyor.

Yani me yapcaz ozamn Bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…