- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Yaa ya aynı işte bendeEvet eczaneden alıcam.Kaşınıyor tabiki.Hatta bu illetten sonra el yıkama müptelalığı başladı bende.Çünkü kasidikca tırnak aralarına doluyor kafa derisi..Berbat bişey!
Siz daha iyisini bilirsiniz zaten.İnsallah çözüm bulursunuz,birkac seyi bir arada deneyin, pes etmeyin =)Inan ben bu durumu kaç yıldan beri yaşıyorum ama yok yok yanii
Seboreık dermatıt. Stres yaglı baharatlı seyler yemek gluten alımı paketlenmiş gıdaları yogun tuketmek acı biberler tursular... Ben de bunlar yogunlastirıyor siz de öncelikli olarak yedıklerınıze dikkat edin.Arkadaşlar mrb lutfenn bana bir carrebenm kafa derim sürekli kasiniyo ve irili ufakli pullar dokuluyo artık bıktm bu durumdan, doktora gittim sampuan verdi ketoral adi onuda kullandm.ama nafile gitmiyoo losyonlar,hic bir şekilde bitmiyo,azaliyo ama gitmiyo kaç seneden beri bu sorunu yaşıyorum milletin yannda kendimi durduramıyorum bitli gibi kasıyorum kafamı bana bi garip bakiyolar kendime engel.olamiyorum bu durumu yaşayanlar varmı ya da kurtulan
Bana özelden yazarmsn o losyonu banada verdi kullanıyorum ama gimiyoCanım ben yıllardır bu rahatsızlıktan muzdariptim. Artık öyle bi hal aldmıştıki kafa derim kalmamıştı bu pul pul yaralardan. Doktorun verdiği ne kremler kaldı sürmedik neler.artık dışarı çıkamaz olmuştum.en son doktor bana bi losyon verdi.adını yazmam doğru olmayabilir.böyle kokusu aseton gibi.onu düzenli sürmeye başlayınca geçti.ama hala sürüyorum.doktor mezara kadar gider bu hastalık dedi.ama ömür boyu sürmeye razıyım.yeterki saćlarım temiz olsun
Yani bunun bi yolu yokmudur anlamdm ya gitmesi lazm yani bu şekilde çok stres yapiyorumCanım ben yıllardır bu rahatsızlıktan muzdariptim. Artık öyle bi hal aldmıştıki kafa derim kalmamıştı bu pul pul yaralardan. Doktorun verdiği ne kremler kaldı sürmedik neler.artık dışarı çıkamaz olmuştum.en son doktor bana bi losyon verdi.adını yazmam doğru olmayabilir.böyle kokusu aseton gibi.onu düzenli sürmeye başlayınca geçti.ama hala sürüyorum.doktor mezara kadar gider bu hastalık dedi.ama ömür boyu sürmeye razıyım.yeterki saćlarım temiz olsun
Daha once bu durumu yasamis ve arada tekrar yasayan biri olarak sizi cok iyi anliyorum.Arkadaşlar mrb lutfenn bana bir carrebenm kafa derim sürekli kasiniyo ve irili ufakli pullar dokuluyo artık bıktm bu durumdan, doktora gittim sampuan verdi ketoral adi onuda kullandm.ama nafile gitmiyoo losyonlar,hic bir şekilde bitmiyo,azaliyo ama gitmiyo kaç seneden beri bu sorunu yaşıyorum milletin yannda kendimi durduramıyorum bitli gibi kasıyorum kafamı bana bi garip bakiyolar kendime engel.olamiyorum bu durumu yaşayanlar varmı ya da kurtulan
Bnde de olmuştu doktor bna da stres demişti bnm kafam artık o yaraları yolmaktan kanıyordu saçlarım yağlı gibiydi. Sonra sınav dönemi geçip rahatlayınca geçmişti kendiliğinden. Çok sıcak su kullanmayın yıkarkenDoktor sitresten olur ddi.ama hiç bir şekilde yok edemiyorumYani olmuyo bitmiyo kasinmaktan bıktım artık
Yıllarca çektim bu sorunu... o losyon ve şampuanı okdr kullandım ki yüzüm ve vücudumda bazı bölgelerim mahvoldu. İster istemez değiyor.Arkadaşlar mrb lutfenn bana bir carrebenm kafa derim sürekli kasiniyo ve irili ufakli pullar dokuluyo artık bıktm bu durumdan, doktora gittim sampuan verdi ketoral adi onuda kullandm.ama nafile gitmiyoo losyonlar,hic bir şekilde bitmiyo,azaliyo ama gitmiyo kaç seneden beri bu sorunu yaşıyorum milletin yannda kendimi durduramıyorum bitli gibi kasıyorum kafamı bana bi garip bakiyolar kendime engel.olamiyorum bu durumu yaşayanlar varmı ya da kurtulan
Tmm denicem gerçekten ne illet biseymis yaBirde sık sık tırnaklarınızı kesin. Gün içinde eliniz pisken kesinlikle saçınıza sürmeyin. Asla kaşımayında.
Ben çok doktor değiştirdim. Çok yöntem denedim. Ztn ılık suyla yıkarım hep. Kimyasal olan herşey vücuda zarardır. Şampuan kullanımını azaltın.
Sirke ve limonda bakterileri temizleme özelliği var. Yani yukarda bahsettigim sirkeli yağlı maskeyi hemen uygulamayın. Evet oda iyi geliyor ama ben onu iyileştikten snra yaptım.
Saç diplerim kanıyordu. Abartmıyorum paramparçaydı. Utanırdım hep kabuklu olurdu. Ne zmn ki sirkeyle en son durulama yapıp hafif tarayarak yıkadım ozmn düzeldi. En az 5 sene kullandıgım herşey hikaye.... sirke kadar mucize bişey yok.
Yani me yapcaz ozamn Bu sekildeAynı dertten muzdaribim
Elim hep saçımda çıldırtıyor sanırım banada eşimden geçti cumartesi günü tesadüf eseri kuaförde bir kızla karşılaştım yıllarca çekmiş en son çareyi defne yaprağı yağı ve çam terebentin yağinda bulmuş her ikisini alıp şampuanına katmış yarım yarım o şekilde yıkamış geçmiş 2 senedir çıkmıyor dedi ama yıkarken dikkatli olunması gerekiyor yağlar vücutta tüylenme yapıyor o yüzden bedene değmeyecek şampuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?