- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Bu sedef değilmiş sürekli kasiniyor ve kafa derinden bunu soyyosun irili ufakli eline geliyoArkadaşımın başında aynı sorun vardı.
Propolis iyi bir çözüm.
Sıvı propolis kullanabilirsiniz, kaşıntıyı ve derideki tahrişi azaltıyor.
Hatta geçirme noktasına kadar getiriyor.
Sedef sizde olan veya sedef olmak üzere olan birşey.
Burada en önemli nokta stres.
Stresten uzak duracaksınız, çok sıkıntılı anlarınızda azar o kaşınan bölge.
Bir de sarı kantaron yağı önereceğim.
O da iyi geliyor ama market ürünü değil, doğal internetten araştırın sipariş verebileceğiniz yerler olacaktır muhakkak.
Bu da çok iyi geliyor.
başınızı aşağı eğerek yıkaya bilirsiniz bu sayede vücudunuza değmezYani me yapcaz ozamn Bu sekilde
Gümüş solüsyonu kullansanıza. .Facede şifa olsun diye bir grup ordan arastirabilirsiniz.Böyle durumlara çok faydası varmış.Ikiside var elimde deniyim ozamn insalh iyi gelir
Bu sedef değilmiş sürekli kasiniyor ve kafa derinden bunu soyyosun irili ufakli eline geliyo
Ketorali bende kullaniyorim ama kesin bitirmiyoYesil renkte kenarlari bi sampuan var bi de ketoral var donusumlu olarak onu kullaniyorum arada bende de oldugunda. Ama yeme seklimi degistirdigimden bu yana hem rozessam hem de sacimdaki sorunlar bitti. Karatay gibi besleniyorim. Gercekten hem cildim hem sac dokulmem kepek pek cok sorun ortadan kalkti. Losyonlar bir yere kadar bence bu tarz seylerin beslenme ile de alakasi var.
Arkadaşlar mrb lutfenn bana bir carrebenm kafa derim sürekli kasiniyo ve irili ufakli pullar dokuluyo artık bıktm bu durumdan, doktora gittim sampuan verdi ketoral adi onuda kullandm.ama nafile gitmiyoo losyonlar,hic bir şekilde bitmiyo,azaliyo ama gitmiyo kaç seneden beri bu sorunu yaşıyorum milletin yannda kendimi durduramıyorum bitli gibi kasıyorum kafamı bana bi garip bakiyolar kendime engel.olamiyorum bu durumu yaşayanlar varmı ya da kurtulan
Dermatolojiyemi gitcem tekrardan yaniKafanıza bir şeyler sürmeden önce iyi bir dermatolog bulup biyopsi yaptırın. Bir çok hastalık saçlı deride döküntü ve kabuklanmaya sebep olabilir. Hastalığın ne olduğunu bilirseniz (bu da ancak biyopsiyle mümkün) ona göre tedavi olursunuz. Dışardan uygulayacağınız şeyler çok işe yaramaz cilt problemlerinde.
Dermatolojiyemi gitcem tekrardan yani
Tmm teşekkür ederimm ❤Evet ama iyi bir hekime. Araştırın iyice.
Yıllarca deri hastalığı için dolandım durdum ta ki aklı başında iyi bir hekim biyopsi yapmayı akıl edene kadar. Aynı yollardan geçtim sizinle, teşhis konmadan bitkisel hiç bir ürün, şampuan, krem, yağ yani kısacası dışardan uyguladığınız hiç bir şey sorununuzu temelden çözmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?