- 17 Şubat 2018
- 20
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi gulperininkedisi
-
Evet. Netten baktım varis gibi değil okuduğuma göre de karaciğer ya da kalp damar diyor bana malesef kilo da değil sanırsam bir kaç gün UFO’yu açmayayım bakalım , zira UFO’nun denk geldiği yerler oldu böyle özellikle olur mu öyle kızlar sizce ondan ya ben dr dan korkuyorum daDenoşum kafamıza göre varis çorabı kullanılmaz.
Belki bilmediğimiz bir rahatsızlığı olabilir.Varis gibi durmuyor çünkü
Gidecem mecbur korksam daSol bacagim tumden varis kapli benim. Bende varise benzettim ilk zaman boyle olup sonra belirgin bir hal aliyor yerlesince.
Bir an once dr a gider umarim #)
Siz sanki bacağınızı yakmışsınızEvet. Netten baktım varis gibi değil okuduğuma göre de karaciğer ya da kalp damar diyor bana malesef kilo da değil sanırsam bir kaç gün UFO’yu açmayayım bakalım , zira UFO’nun denk geldiği yerler oldu böyle özellikle olur mu öyle kızlar sizce ondan ya ben dr dan korkuyorum da
Isıtıcılardan oluyor bu. Benim de aynısı olmuştu masa başı çalışıp altta soba yanıyorsa olmuştur. Ama geçiyor merak etmeyin
bacaklarımda şu aşağıdaki şeyler çıktı 1 aydır ne ola bu kilodan mı, stresten mi , 1 aydır kullandığım prozac şuruptan mı neden olur sizce deneyim varsa bir deyin bana nolur
Aynen elektrikli sobalar da yapıyor böyleCanım bacağının karşısında yakında ufo tipi ısıtıcı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?