Bu derdin adı ne kızlar bir bakın olur mu ?

Denoşum kafamıza göre varis çorabı kullanılmaz.
Belki bilmediğimiz bir rahatsızlığı olabilir.Varis gibi durmuyor çünkü
Evet. Netten baktım varis gibi değil okuduğuma göre de karaciğer ya da kalp damar diyor bana malesef kilo da değil sanırsam bir kaç gün UFO’yu açmayayım bakalım , zira UFO’nun denk geldiği yerler oldu böyle özellikle olur mu öyle kızlar sizce ondan ya ben dr dan korkuyorum da

Siz sanki bacağınızı yakmışsınız
Ufo kullanmayın bir süre

Bir ara PC başında çok oturan kız kardeşimin yanında yanan elektrik sobasından bu tarz bişey çıkmıştı bacağında sizde böyle bişey olabilirmi

Dolaşım bozukluğu sanırım. Kan tahlillerinizi ihmal etmeyin hematolog ile görüşebilirsiniz ve cildiyeye gidin.

Canim bu sicaktan oluyo yakmissin bacagini niye dersen bendede oldu bacaklarimin ara kisimlarina bende sicak su torbasi koyuyodum gecen banyoda farkettim ayni bu sekilde damar damar morarmis.nasil gecer bende bilmiyorum ama sicagi kes en azindan artmasin

Varıs gibi duruyor cok ayakta duruyormusunuz ? Bi kalp damar cerrahisine muayene olun bence varisse orası bakar gecmiş olsun

Doktora git arkadaşım bunun için sebebi neyse bulsunlar. Burada kimse çözüm olamaz size. Kısa sürede kilo verebiliyorsunuz yine verin. 169 boya 73 kilo fazla. 175’im 60 kilo oldum mu delleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…