- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi gulperininkedisi
-
Yo corapla gecti benim morlasmadigi icin henuzEyvah hiç geçmeyecek Yani
Evet kesinlikle cildiyeye gidinCildiyle mi gitmeli Yani
Ev lazeri bes para etmez.Evet batık apayrı derdim tüm vücudumda hem de malesef ki elimi toparlayayım biraz ardından lazer epilasyon cihazı alacağım zaten
Fena korkmuş haldeyim kalmaz değil mi hemen bakıyorum varis çorabına üstelik etek vs yazın giyim daha açık ve alt bacakta çok canım sıkıldı iyiceIkinci fotografa simdi baktim.
Varis bu.
Varis corabi alin bence hemen..
Gerçekten mi denediniz mi bir dünya da para yani üstelikEv lazeri bes para etmez.
Ona mı gitmeliyim Of kızlar ben nerden randevu alayım şimdi sizceKalp damar veya dahiliye
Varis iz kalir. Olustuysa bi kere. Corap yeni oldugu icin azaltabilir. Ama eski puruzsuz halini almaz.Fena korkmuş haldeyim kalmaz değil mi hemen bakıyorum varis çorabına üstelik etek vs yazın giyim daha açık ve alt bacakta çok canım sıkıldı iyice
Evet duruyor oyle evde. Tek cozum lazer. Cildim ince benim sizin de oyle galiba. Hic sikinti kalmadi pamuk gibi su an. Varis izi bende hic kalmadi kalsa dahi lazerle cozuyolar yine. Masabasi is hareket istiyor arada mola verin dolanin. Ayak dibine ufo vs koymayin sicak azdirir.Gerçekten mi denediniz mi bir dünya da para yani üstelik
Yok o çok olan resim sağ bacakVaris iz kalir. Olustuysa bi kere. Corap yeni oldugu icin azaltabilir. Ama eski puruzsuz halini almaz.
Sol bacakta mi var.
Benim sol mesela dolasimda problem var. Dahiliye gidin yonlendirir.
Evet ufo var ayak altımda ben de ondan şüphelendim o yapar. Mı böyle bir şeyEvet duruyor oyle evde. Tek cozum lazer. Cildim ince benim sizin de oyle galiba. Hic sikinti kalmadi pamuk gibi su an. Varis izi bende hic kalmadi kalsa dahi lazerle cozuyolar yine. Masabasi is hareket istiyor arada mola verin dolanin. Ayak dibine ufo vs koymayin sicak azdirir.
Yani dahiliyedrn mi alayım randevu demez mi KıZım ben deri doktoru muyum diye aile hekimine mi gitsem yönlendirseacbaKonu sahibi buradan yardım alamazsınız.
Şikayetiniz varis gibi durmuyor ayrıca
Doktorunuz söylemeden kafanıza göre varis çorabı alıp kullanmayın.
Hangi bölüme gideceğinize de ilk önce Dahiliye doktoruna görünün o sizi yönlendirsin.
Geçmiş olsun
Belki cildiye ye değil kalp damara ya da hematolojiye gitmeniz lazımdır.Yani dahiliyedrn mi alayım randevu demez mi KıZım ben deri doktoru muyum diye aile hekimine mi gitsem yönlendirseacba
Ben mesela tavsiye ettim varis corabi zarari yokki. Ilerlemesin bari diye :))Konu sahibi buradan yardım alamazsınız.
Şikayetiniz varis gibi durmuyor ayrıca
Doktorunuz söylemeden kafanıza göre varis çorabı alıp kullanmayın.
Hangi bölüme gideceğinize de ilk önce Dahiliye doktoruna görünün o sizi yönlendirsin.
Geçmiş olsun
Tamam dahiliye alıyorum o zaman saBelki cildiye ye değil kalp damara ya da hematolojiye gitmeniz lazımdır.
En iyisi dahiliye uzmanın yönlendirmesi
Denoşum kafamıza göre varis çorabı kullanılmaz.Ben mesela tavsiye ettim varis corabi zarari yokki. Ilerlemesin bari diye :))
Ilk resim degilde ikinci resime bakinca anladim ilk sayfada yorumlarda. Sol bacagim tumden varis kapli benim. Bende varise benzettim ilk zaman boyle olup sonra belirgin bir hal aliyor yerlesince.Denoşum kafamıza göre varis çorabı kullanılmaz.
Belki bilmediğimiz bir rahatsızlığı olabilir.Varis gibi durmuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?