- 17 Şubat 2018
- 20
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi gulperininkedisi
-
Ben bacagimda boyle bisi gorsem sabahinda direkt doktorda alirim solugu. Ilacim mi dokunuyor neden oluyor diye.
Ağda mı yaptırıyorsunuz ? mikrop kapmış olabilirsiniz.Varise de benziyor geçmiş olsun.
Cildiyle mi gitmeli YaniStres kaynaklı Bir alerji türü olabilir. Ürtiker gibi. Cildiyeye görünün.
Geçmiş olsun
Yok ben kendim yapıyorum ama en son iş temposundan tembellik edip jilet vurdum geçen ama bu çoktandır varAğda mı yaptırıyorsunuz ? mikrop kapmış olabilirsiniz.Varise de benziyor geçmiş olsun.
Varise benzetemedim.Öyle mi dersiniz gideyim mi sizce ya korkuyorum bir şey çıkacak diye acaba sıradan bir şey mi dedim , eşim de kilo aldın ya da acaba varis mi sesi sorayım dedim size
Damar genişlemesi ne benziyor cildiye ye gidin.Çok ayakta kalıyor sanız varis olabilir.Yok ben kendim yapıyorum ama en son iş temposundan tembellik edip jilet vurdum geçen ama bu çoktandır var
Yok çarpsam acır ki ikisinde de var ilk attığım resim bir bacağım bir tarafı ama sadece diğeri öbür ayağım ve ağrı yokVarise benzetemedim.
Sol bacagim komple varis cikarken boyle gorunmuyor.
Carpmissiniz da bertik olmus gibi duruyor. Gosterin tabiki doktora .
Yok muhasebe işim oturuyorumDamar genişlemesi ne benziyor cildiye ye gidin.Çok ayakta kalıyor sanız varis olabilir.
Evet batık apayrı derdim tüm vücudumda hem de malesef ki elimi toparlayayım biraz ardından lazer epilasyon cihazı alacağım zatenVaris bu bende de olmustu universitede masada oturarak ders calismaktan. Doppler filmi cekiyorlar kesinlestirmek icin bir de varis corabi.
Batik sorunu icin de lazer o olmuyorsa kuru kese oneririm.
Eyvah hiç geçmeyecek YaniVaris bu bende de olmustu universitede masada oturarak ders calismaktan. Doppler filmi cekiyorlar kesinlestirmek icin bir de varis corabi.
Batik sorunu icin de lazer o olmuyorsa kuru kese oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?