Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tül peruk felan varmıss fazla belli olmuyomusss napim hepsi dökülürse insanlar ölede bakıyorr bölede bakacak en azından peruklu baksın. benimde kafam cok kasınıyor yhaa kasındıgı yerdende dökülme oluyor cok

kafanda yaralar,sivilceler,kepekler var mı?ben eczane de saç analizi yaptırdım..doktor egzema bu,stresten olur deyince yok ya dedim yaralar yok ben de kabuklanma yok deildir dedim..ama eczanede düşüp bayılacaktım..o kadar kötüydüki saç derim..yeni yeni oluşmaya başlamış dedi bakan kız..şampuan kullanıyorum şimdi..ama hala kaşıntılarım ve kepeğim var malesef..

tül peruğa baktım netten..lice wig die bi şey var baktım..lice wig çok iyi ama uğraştırıcı malesef..sanırım türkiye de yok:((

kafanda yaralar,sivilceler,kepekler var mı?ben eczane de saç analizi yaptırdım..doktor egzema bu,stresten olur deyince yok ya dedim yaralar yok ben de kabuklanma yok deildir dedim..ama eczanede düşüp bayılacaktım..o kadar kötüydüki saç derim..yeni yeni oluşmaya başlamış dedi bakan kız..şampuan kullanıyorum şimdi..ama hala kaşıntılarım ve kepeğim var malesef..

tül peruğa baktım netten..lice wig die bi şey var baktım..lice wig çok iyi ama uğraştırıcı malesef..sanırım türkiye de yok:((

canım bende sadece kasıntı onu haricinde kepek yara felan yok öle arada bir sivilce oluyor kafamın icinde bu kadar

benimki kronik gibi bi şey..kendimi bildim bileli dökülür ama çıkardı..2 yıldır malesef çok fazla arttı ve ön bölgelerim açıldı:((

aynen canım benimde senin gibiydi hep dökülürdü ama bu kadar değil acılmazdı ama benimde 2 yıldırrr bir basladııı geri dönüşümü olmayan:(( 3 kere doktor gittim hic ilgilenmiyolar bilee cinko hapını yollayıp gödneriyolar. en son bundan 2 hafta öncesinde yine gittim tahlil istedi tsh demir felan işte ferritinim düsük cıktı bundan oluyor dedi tanıyada telogen effuvilie yazdı anlamadım 1 seneye yakın demir hapı kullanmsıtım hic mi azalma olmaz bir faydası olmaz:((cok üzülüyorumm artık evden dısarısı cıkasım bile gelmiyor artık eskiden cok sakin biriydim simdi agresif sinirli biri olup cıktım:((birde ailem bile anlamıyor bu sorununu bişe diyince böle takıntılısın gibi muamele yapıolar daha bir üzülüyor insan.iyiki siz varsınız sizlerle konsuyorum iyi geliyor

saç dökülmem durdu yeni saçlarım çıktı
o kadar çok işlem yaptım ki hangisi yaradı bilmiyorum ama kısa sürede çözülmesi beni mutlu etti
RABBİM'e bin şükürrrrrrr
darısı saçı dökülenlerin başına

senin adına çok çok sevindim ne yaptında durdu dökülme bizlede paylaşırmısın lütfen denemediğim kalmadı psikolojim bozuldu inan lütfen çaresini bilen arkadaşlar paylaşabilirmi özeldende mj atabilirsiniz yeterki saçlarım çıksın neolur yardım:((((((((((((((((((((((((((((((

bide ROLLER dediğiniz nedir arkadaşlar işe yarayan bişeymi anlatabilirmisiniz

1- saç doğal rengini kaybeder, rengi açılır, matlaşmaya keçe gibi olmaya başlar. siz öyle hissedersiniz en azından.

2- saç diplerinde oluşan dönem dönem ağrılar. genelde dökülmenin ilk yıllarında olur sonra seyrekleşerek önceden dökülmemiş alanlarda görülür.

3- en önemlisi olarak ''yaglanma''. mevcut durumunuzdan farklı olarak saç derinizideki yağ miktarının artması genetik dökülmenin işaretidir.

4- saç diplerinde kaşınma. özellikler bölgesel olarak. küçük çapta bir anda oluşan yırtarcasına kaşıma isteği doğuran şekilde kendini gösterir.

5- yine saç diplerinde oluşan lokal ve geçici uyuşukluk hissi. sanki deriyi hissetmiyormuşsunuz gibi..

6- bazen dökülen bir saç kökünde bir kaç tel birlikte görmek. bu çok önemli saç köküne bakarsınız ve dipteki beyaz kısma iki bazan üç telin birlkte çıktıgı görülür. yani greft dediğimiz şekilde dökülür.

1- saç doğal rengini kaybeder, rengi açılır, matlaşmaya keçe gibi olmaya başlar. siz öyle hissedersiniz en azından.

2- saç diplerinde oluşan dönem dönem ağrılar. genelde dökülmenin ilk yıllarında olur sonra seyrekleşerek önceden dökülmemiş alanlarda görülür.

3- en önemlisi olarak ''yaglanma''. mevcut durumunuzdan farklı olarak saç derinizideki yağ miktarının artması genetik dökülmenin işaretidir.

4- saç diplerinde kaşınma. özellikler bölgesel olarak. küçük çapta bir anda oluşan yırtarcasına kaşıma isteği doğuran şekilde kendini gösterir.

5- yine saç diplerinde oluşan lokal ve geçici uyuşukluk hissi. sanki deriyi hissetmiyormuşsunuz gibi..

6- bazen dökülen bir saç kökünde bir kaç tel birlikte görmek. bu çok önemli saç köküne bakarsınız ve dipteki beyaz kısma iki bazan üç telin birlkte çıktıgı görülür. yani greft dediğimiz şekilde dökülür.

greft dökülmeyi anlamadım canım..bi kökten iki üç saç dökülmesi mi?2. madde ben de var:((beni de ailem anlamıyor..ne var bunda taktın kafayı iyice diolar..çok basit bi şey gelio onlara..üstelik halamda da var:((derdimi anlatamıyorum..üstelik evde oturup dışarı çıkmama durumum da yok çalışıyorum..

greft dökülmeyi anlamadım canım..bi kökten iki üç saç dökülmesi mi?2. madde ben de var:((beni de ailem anlamıyor..ne var bunda taktın kafayı iyice diolar..çok basit bi şey gelio onlara..üstelik halamda da var:((derdimi anlatamıyorum..üstelik evde oturup dışarı çıkmama durumum da yok çalışıyorum..

canım bende anlamadım o greftliyi ama tüm maddelerin aynısı bende mevcut sac kasıntı, agrı felan hepsi bende varr. aynen canımmm benide anlamıyolar:((( benimkilerde taktın kafaya diolar hepimiz icin dua ediyorumm ins düzelecek:(( buıgün düğün var oraya bile gidesim yokk hic bir yere cıkasım gelmiyoırrr yaa

Of nolcak halimiz bu psikoloji duzelmedikce hayatin keyfini cikaramiycaz hic daha yasimda kucuk simdiden boyle olursa yasamin ne anlami olcak is hayatinda evlenirsem ki bu sifir ozguvenle cok zor evlilik hayatimda hic mutlu olamadigim gibi sevdiklerimide uzucem bunalticam. Etrafta kendi yasitim bir tane bile az sacli bayan gormedim afedersiniz kac yasinda bayanlarin saci nasil gur aklim almiyor :(

Of nolcak halimiz bu psikoloji duzelmedikce hayatin keyfini cikaramiycaz hic daha yasimda kucuk simdiden boyle olursa yasamin ne anlami olcak is hayatinda evlenirsem ki bu sifir ozguvenle cok zor evlilik hayatimda hic mutlu olamadigim gibi sevdiklerimide uzucem bunalticam. Etrafta kendi yasitim bir tane bile az sacli bayan gormedim afedersiniz kac yasinda bayanlarin saci nasil gur aklim almiyor :(

bende evlilik hayali bile kuramıuyorum artık:((( ben kendimi begenmiorumki baskası nasıl begensin .((kel bir gelin olurum artık özgüvenim gitti iyicee. yakında iş hayatına girecem onu bile düsünüyorum. eskiden insanlarlar olan diyologum sen sakraktım simdi iseee kacıyorum hic bir yere g,desim gelmiyor artık:((( buda bizim cilemizmiş demekki napalımmm :(((

İmgecim Klorane Quinafort adli ürünü denedin mi bilmiorm ama kür 1 aylık ve bitmeden saclar cıkıomus... eczane ürünü tamamen bitkiselmiş ben bugün aldım ve basladım kullanmaya zaten actıgım baslıktada anlattım.. eger saclarınız SOS veriosa bu ürünü kullanın dedi eczacı.. sende sac cıkarıcagını düşünüorm ve saclarını canlandırıo acaip bisekilde daha ilk kullanmda.. eger maddi olarak biraz durumun varsa denemekte fayda var derim.. yada bulabilirsen önce sampuanını testerını kullan. ama serum sac cıkarmak için birebir dendi bana.. Allah yardımcımız olsunnn

İmgecim Klorane Quinafort adli ürünü denedin mi bilmiorm ama kür 1 aylık ve bitmeden saclar cıkıomus... eczane ürünü tamamen bitkiselmiş ben bugün aldım ve basladım kullanmaya zaten actıgım baslıktada anlattım.. eger saclarınız SOS veriosa bu ürünü kullanın dedi eczacı.. sende sac cıkarıcagını düşünüorm ve saclarını canlandırıo acaip bisekilde daha ilk kullanmda.. eger maddi olarak biraz durumun varsa denemekte fayda var derim.. yada bulabilirsen önce sampuanını testerını kullan. ama serum sac cıkarmak için birebir dendi bana.. Allah yardımcımız olsunnn

Canım ben daha önce Loreal in serumlu bir ürününü kullanmıştım her yerde satılmayan yurt dışından gelmiş saç köklerini güçlendiren bir üründü 150 tl ye yakın fiyatı vardı ki bu indirimli fiyattı 30 tane serumdan oluşuyordu herkese iyi gelmişti ama ben pozitif hiçbir etkisini görmedim şimdi bu dediğine de tereddütle bakıyorum sen bir süre kullan bakalım bende o arada para falan biriktireyim güzel yorumlar yapmaya devam edersen alırım denemekten zarar gelmez

Ben 22 yaşındayım. 15imden beridir dökülüyor. Lise de özellikle dalga geçerdi arkadaşlarım. :( Kısa bi zamanda olsa dökülme durmuştu.
İşin tuhafı sadece bi bölgede dökülme yoğun... Ben her şeyi de denemedim. Çok yöntem var. Hepsine de inanmamak gerekiyor. Ters etki yapabilir. Yalnız şu sarımsaklı şampuan hakkında baya olumlu yorumlar var. Denemeyi düşünüyorum. :26:

Bu sayfayıda şimdi karıştırayım biraz.

Son düzenleme:
Ben 22 yaşındayım. 15imden beridir dökülüyor. Lise de özellikle dalga geçerdi arkadaşlarım. :( Kısa bi zamanda olsa dökülme durmuştu.
İşin tuhafı sadece bi bölgede dökülme yoğun... Ben her şeyi de denemedim. Çok yöntem var. Hepsine de inanmamak gerekiyor. Ters etki yapabilir. Yalnız şu sarımsaklı şampuan hakkında baya olumlu yorumlar var. Denemeyi düşünüyorum. :26:

Bu sayfayıda şimdi karıştırayım biraz.

Sarımsaklı zeytinyağı yöntemini o bölge üzerinde deneyebilirsin neyse ki genele yayılmamış benim kafamın her yerinde kellikler var hiç düzeltemedim umarım sen başarırsın

Sarımsaklı zeytinyağı yöntemini o bölge üzerinde deneyebilirsin neyse ki genele yayılmamış benim kafamın her yerinde kellikler var hiç düzeltemedim umarım sen başarırsın

Yalnız annemin saçları da baya açıldı. Ablamda da var dökülme... Bilinenin aksine saç dökülmesi anne tarafından kaynaklanabiliyor. :/ Baya umutsuzum bu konuda...

Back
X