Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım egzama kana geçtiği için hastalık falan bunları doktormu söledi ben ilk senden duyuyorum başkaları diyosa inanma o zaman çünkü yalan yanlış bilgiler aktarılıyo doktor diyosa tamam ama başkalarına inanma saç ektirme işide bana kalıcı gelmiyo benim şuan iki uygulamam var biri badem yağı+bemiks, evigen, bepanten karışımı var 3 aya yakın kullanıyorum çok şükür memnunum bide minoksili kullanıyorum ama o kadar sık kullanmamaya çalışıyorum fazla alışmasın diye...

egzema kana geöiyor yazmadım yan etkilerinden biri egzema aynı zaman kana geçtiği için ilaç diğer hastalıklara da sebebiyet veriyor.Siz minoxsilin yan etkilerini okumadınız mı bana doktor sadece kağıdını verdi onda bile yazıyor.Gidin saç ektirin de demedim,bu kadar parayı iki yıl buna yatıracaksam gider yerine saç ektiririm dedim misal verdim.Siz bilirsiniz kullanın inşallah faydasını görürsünüz.
Ben 1 ay önce gittim bana minoksil kullan dedi 2 yıl birde 6 ay pentagor kullan dedi.Benim de tepemde açılmalar vardı.bepanten bemniks evigen kürü yaptım haftada bir ısırgan suyu ile duruladım haftada bir yılan yağı sürüyorum karanfil kürü yaptım saçlarım toparlandı.Demin kuaförden geldim.Saçların bi ay öncekine göre çok sağlıklı dedi.Ben bilgimi aktardım.Yapıp yapmamak sizin tercihiniz.Sizde olumlu sonuç olsun bizde kullanalım fenamı.Ama bildiğimi gördüğümüde saklamam uyarmamam da olmaz.

Aynen kısa kestirip o dediğiniz bakımı yapacağım saçlar biraz toparlanınca, roller ı bir düzenli kullanıyım işe yarar diye düşünüyorum doktorada bir soruyum gidersem ..

en doğrusu bu bence kısa kestirip bakımlarınızı yapın hem fazla seyrek görünmez hemde bakımları daha kolay uygulayabilirsniz.

Kızlar saç dökülmesinin durması ve dökülenlerin yerine tekrar çıkması için forumda okuduğum bir çok şeyi deniyorum.maya maskesi,sirke maskesi,yağlar,sarımsaklı yağlar,şampuana çam terebentin. bunların hepsi aynı anda ayni mesela bir hafta arayla sırayla hepsi.yeni şeyler duyup onları denemek istiyorum ama sizce böyle her şeyi bir arada kullanmak doğru mu? biri bir diğerinin etkisini azaltır mı? yada yorar mı ?
kullandıklarımın da dökülmeye etkisi var mı yok mu tam bir şey söyleyemesemde daha parlak ve sağlıklı göründüğü kesin.

bana o kadar güzel moral verdin ki yani en yakınımdan bile daha iyi anlıyosun beni çok teşekkür ederim canım beniiim :( şimdi ben minoxil kullanıyorum derma roller dan sonra sarımsak yerine minoxil sürsem o da güzel etki eder mi hani onu bırakınca daha kötü olur diyorlar ya aslında bırakmak istiyorum ömür boyu çok zor :( sarımsak mı denemeliyim onun yerine? ben zaten o konuyu yalayıp yuttum :D o yüzden derma roller bana cesaret verdi güveniyorum zaten siparişimi verdim geliyor :) umarım yeni konumda bu kez gür saçlarımı paylaşırım :)

minoxil konusu çok düşünülmesi gereken bi şey.eğer araştırırsan bırakıldığında tekrar başa dönüldüğünü görürsün.kimyasal bi şey yerine doğal bi şey denemeni tercih ederim.sabah akşam ve ömür boyu ilaç kullanman bana sağlıklı gelmiyor ki çok da gençsin.

lütfen iyice araştır minoxili, bizim sayfaya bakarsan minoxil hakkında güzel bi paylaşım var.

hele ki roller la birlikte kullanırsan cildin çok daha derinlere kadar emecek o ilacı çok ciddi sonuçları olabilir ve çok da tehlikeli

sen sadece roller kullansan bile zaten başarılı olacaksın yanın da karanfil suyu tercih edebilirsin saçı çok daha dolgun gösteriyor belki sende saç bile çıkmasında faydası olur tabi roller la birlikte.

okuduğun için sarımsak önericem ama kokusu sosyal olmanı engeller, onu da tatiller de denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.

lütfen kimyasal ilaçlardan uzak dur.

karanfil yaparsan bir avuç karanfil yarım litre su cam kavanoza koyacaksın ve 15 gün bekleteceksin kapalı bi yerde güneş görmeden beklet hergün de çalkala ağzını açma duşun bittikten sonra yarım bardak kafana döküp güzelce yedirip tarayacaksın ve çok memnun kalacaksın:))

seni çok öpüyorum hoşçakal

öncelikle benimde saçlarım senin gibi :( denemediğim yağ, ot kalmadı bende sac mezoterapiye basladım. bugün 4.seansım bitti.
dr bugun minoxil yazdı bende aldım ama kullanmasammı diye düsünmeye basladım :( bırakınca eskiye donuyorsa hicbir anlamı yok ayrıca yan etkiside cokmus :(
bende derma rolleri bir arastıracağım. Allah sabır versin cok zor gercekten ben 30 yasındayım yıllardır ugrasıyorum en azından olanları korumaya calısıyorum.
sende psikolojini bozma insallah hersey gönlünce olur canım..

öncelikle benimde saçlarım senin gibi :( denemediğim yağ, ot kalmadı bende sac mezoterapiye basladım. bugün 4.seansım bitti.
dr bugun minoxil yazdı bende aldım ama kullanmasammı diye düsünmeye basladım :( bırakınca eskiye donuyorsa hicbir anlamı yok ayrıca yan etkiside cokmus :(
bende derma rolleri bir arastıracağım. Allah sabır versin cok zor gercekten ben 30 yasındayım yıllardır ugrasıyorum en azından olanları korumaya calısıyorum.

canım minoksilin yan etkisi öle yok yani şöle diyeyim ben kullanıyorum akşamları ama her gün akşam değil bi gün yapıyosam 2. gün yapmıyorum yada 2 gün ara verdiğimde oluyo nedeni fazla alıştırmamak bırakıncada çok dökülmesini azaltmak bıraktığından dökülmende artış oluyomuş bende bırakırken yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum birden bırakmakta çok döker bence bide bu hamilelikte kullanılmıyo bende kendimi bildim bileli saç dökülme problemi yaşıyorum ama çok şükür bu badem yağı+bepanten, evigen, bemiks sayesinde dökülmem azaldı minoksilide kullanıyorum herkese öneriyorum sanada söleyeyim bu yazdığım karışımla ilgili sayfa var ordaki yorumları oku benimde yorumlarım var kullananlar memnun ben doktorada danıştım oda onaylıyo bence bi araştır çünkü bu dökülmemnin yanında saçını besliyo ve hızlı uzamasını sağlıyo ben 3 aydır kullanıyorum ve çok şükür memnunum:21:

Beni çok iyi anlarsın o zaman resmen özgüvenimi yitirdim yoruldum artık :( derma roller a başladım 3 kere kullandım henüz hemen sonrasında da minoxil sürüyorum umarım 1 yıl içerisinde toparlar kendini :(

canım minoksilin yan etkisi öle yok yani şöle diyeyim ben kullanıyorum akşamları ama her gün akşam değil bi gün yapıyosam 2. gün yapmıyorum yada 2 gün ara verdiğimde oluyo nedeni fazla alıştırmamak bırakıncada çok dökülmesini azaltmak bıraktığından dökülmende artış oluyomuş bende bırakırken yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum birden bırakmakta çok döker bence bide bu hamilelikte kullanılmıyo bende kendimi bildim bileli saç dökülme problemi yaşıyorum ama çok şükür bu badem yağı+bepanten, evigen, bemiks sayesinde dökülmem azaldı minoksilide kullanıyorum herkese öneriyorum sanada söleyeyim bu yazdığım karışımla ilgili sayfa var ordaki yorumları oku benimde yorumlarım var kullananlar memnun ben doktorada danıştım oda onaylıyo bence bi araştır çünkü bu dökülmemnin yanında saçını besliyo ve hızlı uzamasını sağlıyo ben 3 aydır kullanıyorum ve çok şükür memnunum:21:

Bende o şekilde kullanıyorum sürekli değil bazen 1-2 bazen 4-5 gün ara vere vere kullanıyorum o karışımı hazırlayım minoxile ara verdiğim günlerde bunu yaparım haftada bir olmak üzere :)

kızlar bu roller nerden temin edebiliriz site adı falan varsa söyler misiniz??

arama motoruna yaz pek çok satış sitesinde çıkıyor bende DNS 200 iğneli 1mm lik var 55 tl ye aldım yanında da antiseptik spreyinide verdiler memnunun umarım etkisinden de memnun olurum

Bende o şekilde kullanıyorum sürekli değil bazen 1-2 bazen 4-5 gün ara vere vere kullanıyorum o karışımı hazırlayım minoxile ara verdiğim günlerde bunu yaparım haftada bir olmak üzere :)

badem yağı+ evigen, bepanten, bemiks başlığında bu karışımın kullanılışıyla ilgili bilgiler var bende vermiştim ama tekrar yazıyorum ilk iki hafta 3 güne bir uyguluyosun sonra haftada 1 şeklinde yapıyosun ilerleyen zamanlardada 10 güne 1 yada arayı artırabilirsin ben mesela şimdi 12 13 güne bir yapıyorum saçlarımdaki dökülmem azaldı bide hızlı uzuyo o çok hoşuma gidiyo ve canlı parlak görünüyo bu arada başlarda dökülmende artış olabilir saçlarını yıkayınca yıkanmamış gibi durabilir ama geçici bu unutma hatta başlıktada yorumlarda yazmış kızlar sen en iyisi oku o sayfayı inş görürsün faydasını seni yine burda görmek istiyorum:21:

Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?

ersag bitkisel ve organik bioşampuan ve losyonu kesinlikle saclarını cıkaracaktır.

Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?

hiç gelişme yazmamışsın roller kullanıyordun en son durum ne var mı düzelme biraz canım ?? bende almayı düşünüyorumda karar veremedim daha

derma roller ı 3 haftadır ara ara kullanıyorum çok düzenli yapamadım henüz bir fark yok zaten gerçekten en etkili yöntemi dahi kullansam bu saç ancak en az 6 ayda bir gelişme gösterir.

egzama olabilir mi benimde saçlarım çok dökülüyordu saçlarımda yanma vardı bitkisel bi yağ kullandım çok iyi geldi

Canım ısırganı öneren oldu mu bilmiyorum..

Isırgan otunun çayını iç. Kemoterapiden dolayı dökülmüş saçları kaşları kirpikleri çıkarttığını hücreleri yenilediğini söyledi bana annem. Burda da açılmış topikler var. Bakmışsındır ama bakmadıysan bak derim.

Dışardan sürsek etsek de içten beslemek de önemli diye düşünüyorum.

Ve yine burda açılmış topiklerden yola çıkarak şampuanına sarımsak rendeleyenlerin yeni saçlar çıkarttığını gördüklerini söylemek istiyorum. Tabi ki her bulduğunu sür dene diyemem ama sarımsak her şeyde faydalı. Saçtan tut tansiyona kadar.

Umarım kısa sürede bir sonuç alırsın denediklerinden :16:

Canım ısırganı öneren oldu mu bilmiyorum..

Isırgan otunun çayını iç. Kemoterapiden dolayı dökülmüş saçları kaşları kirpikleri çıkarttığını hücreleri yenilediğini söyledi bana annem. Burda da açılmış topikler var. Bakmışsındır ama bakmadıysan bak derim.

Dışardan sürsek etsek de içten beslemek de önemli diye düşünüyorum.

Ve yine burda açılmış topiklerden yola çıkarak şampuanına sarımsak rendeleyenlerin yeni saçlar çıkarttığını gördüklerini söylemek istiyorum. Tabi ki her bulduğunu sür dene diyemem ama sarımsak her şeyde faydalı. Saçtan tut tansiyona kadar.

Umarım kısa sürede bir sonuç alırsın denediklerinden :16:

Isırganı da yapıyorum canım 4 aydır ama faydası yok zaten sarımsaklı şampuan kullandım epey o da bir çare sağlamadı bilmiyorum ne olacak...

Isırganı da yapıyorum canım 4 aydır ama faydası yok zaten sarımsaklı şampuan kullandım epey o da bir çare sağlamadı bilmiyorum ne olacak...

hmm anladımm :26:

Valla bilemedim şimdi ne desem ne önersem..

Çörek otu yağının da saç çıkardığı söylenir canım onu denedin mi peki ?:44:

hmm anladımm :26:

Valla bilemedim şimdi ne desem ne önersem..

Çörek otu yağının da saç çıkardığı söylenir canım onu denedin mi peki ?:44:

Onuda denedim :)) dermaroller yapıyorum bir kaç tane yeni saç gördüm bakalım bir en az 6 ay falan geçsin o zaman belli olur resimde paylaşırım sizlerde bakarsınız da işte hergün ayna karşısında ağlıyorum sosyal hayatım sıfır kimseyle görüşmek istemiyorum :( ilgin için teşekkürler canım :)

Back
X