canım egzama kana geçtiği için hastalık falan bunları doktormu söledi ben ilk senden duyuyorum başkaları diyosa inanma o zaman çünkü yalan yanlış bilgiler aktarılıyo doktor diyosa tamam ama başkalarına inanma saç ektirme işide bana kalıcı gelmiyo benim şuan iki uygulamam var biri badem yağı+bemiks, evigen, bepanten karışımı var 3 aya yakın kullanıyorum çok şükür memnunum bide minoksili kullanıyorum ama o kadar sık kullanmamaya çalışıyorum fazla alışmasın diye...
egzema kana geöiyor yazmadım yan etkilerinden biri egzema aynı zaman kana geçtiği için ilaç diğer hastalıklara da sebebiyet veriyor.Siz minoxsilin yan etkilerini okumadınız mı bana doktor sadece kağıdını verdi onda bile yazıyor.Gidin saç ektirin de demedim,bu kadar parayı iki yıl buna yatıracaksam gider yerine saç ektiririm dedim misal verdim.Siz bilirsiniz kullanın inşallah faydasını görürsünüz.
Ben 1 ay önce gittim bana minoksil kullan dedi 2 yıl birde 6 ay pentagor kullan dedi.Benim de tepemde açılmalar vardı.bepanten bemniks evigen kürü yaptım haftada bir ısırgan suyu ile duruladım haftada bir yılan yağı sürüyorum karanfil kürü yaptım saçlarım toparlandı.Demin kuaförden geldim.Saçların bi ay öncekine göre çok sağlıklı dedi.Ben bilgimi aktardım.Yapıp yapmamak sizin tercihiniz.Sizde olumlu sonuç olsun bizde kullanalım fenamı.Ama bildiğimi gördüğümüde saklamam uyarmamam da olmaz.