Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba canım ilk mesajım hayırlı olsun:16: benimde son 2 yıldır aşırı derecede saç dökülmem oldu. peki ben ne yaptım? hiçbir şey. sürekli kendi kendime moral verdim yenileri çikacak sabret diye ve öylede oldu :34: hiçbir bakım yapmadım arada bir son durulama suyuna sirke koydum şimdi onuda bıraktım . sadece şampuan kullanıyorum . saçımı sık toplamamaya çalışıyorum o kadar umarım eski saçlarına kavuşursun:34:

bana o kadar güzel moral verdin ki yani en yakınımdan bile daha iyi anlıyosun beni çok teşekkür ederim canım beniiim :( şimdi ben minoxil kullanıyorum derma roller dan sonra sarımsak yerine minoxil sürsem o da güzel etki eder mi hani onu bırakınca daha kötü olur diyorlar ya aslında bırakmak istiyorum ömür boyu çok zor :( sarımsak mı denemeliyim onun yerine? ben zaten o konuyu yalayıp yuttum :D o yüzden derma roller bana cesaret verdi güveniyorum zaten siparişimi verdim geliyor :) umarım yeni konumda bu kez gür saçlarımı paylaşırım :)

saçların ne durumda canım merak ettim. tahlillerde bişey çıkmadı demişsin bide endokrine git hormonlara bakılsın biarkadaşıma yurt dışından hormon getircekler bi hormonu eksikmiş bende gitcem benimde çok fena durumdalar

Kızlar epeydir yazmıyorum çünkü çözüm bulamadım saçım yok denecek kadar az artık hormon ve kanda herangi bir problem yok hepsine bakıldı doktorlar genetik diyip geçiştiriyor psikolojim korkunç durumda

merhaba canım ilk mesajım hayırlı olsun:16: benimde son 2 yıldır aşırı derecede saç dökülmem oldu. peki ben ne yaptım? hiçbir şey. sürekli kendi kendime moral verdim yenileri çikacak sabret diye ve öylede oldu :34: hiçbir bakım yapmadım arada bir son durulama suyuna sirke koydum şimdi onuda bıraktım . sadece şampuan kullanıyorum . saçımı sık toplamamaya çalışıyorum o kadar umarım eski saçlarına kavuşursun:34:

iyi de canım benim problemim artık dökülmenin ötesinde kellik dışarı şapkasız çıkamıyorum nasıl moral veriyim kendime :(

Kızlar epeydir yazmıyorum çünkü çözüm bulamadım saçım yok denecek kadar az artık hormon ve kanda herangi bir problem yok hepsine bakıldı doktorlar genetik diyip geçiştiriyor psikolojim korkunç durumda

Merhaba cok uzuldum. Bende stresden dolayi cok ciddi bi dokulme yasamistim. Butun yazilanlari okumadim, denediniz mi bilmiyorum ama Dermaroller + Biotin + E vitamini tavsiye ederim. Ben cok faydasini gordum.

Betul

Canim, gercek sactan peruk yapiliyor bilirsindir. Etrafimda cogu zenciler kulaniyor hic demezsin peruk takmis. Hata peruk bile zannetmiyordum kaynak sacmi takiosun demistim birine yok hayir peruk dedi gulerek. Onlarin saclari cok kabarik oluo ya. Hiiic belli degil inan, hata cok guzel duruyor kafada. Beyonce rihanna falanda kulanio peruk.
Boyle mutsuz mutsuz dolanma
Inan peruklari bir arastir derim. Taksan kulansan kim anlar dmi, cevrene bakma onlarda alisir yeni haline.

Sac dolulduyse zor gelir inan cok zor hastalik. Pozitif bakman gerekiyor ve dokulen saclara kabulenmen lzm. Bende ugrastim baya ama dokulen saclar gelmedi. Suan minoxidilen tutuyorum kalanlari. Ama ilerde banada peruk lazim galiba. Hayati guzelestirmen kendi elinde..

Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?

Canım acaba saçlarınla ilgili sorunu aşabildin mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım acaba saçlarınla ilgili sorunu aşabildin mi

Maalesef canım şuan saçım çok çok az artık düzeleceğini de hiç sanmıyorum kafama da takmıyorum sıkıldım çünkü kel kel çıkıyorum dışarı başka çaresi yok peruk takamıyorum aldım çokta kaliteli bir şey ama yakıştıramadım kellikten iyidir diyordum ama yine de ısınamadım mümkün olduğunca nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da kafama bir şey bağlayıp çıkıyorum .

Maalesef canım şuan saçım çok çok az artık düzeleceğini de hiç sanmıyorum kafama da takmıyorum sıkıldım çünkü kel kel çıkıyorum dışarı başka çaresi yok peruk takamıyorum aldım çokta kaliteli bir şey ama yakıştıramadım kellikten iyidir diyordum ama yine de ısınamadım mümkün olduğunca nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da kafama bir şey bağlayıp çıkıyorum .

Benim de çok az canım guatr ve demir eksikliği var bende bunlardan mı azaldı bilmiyorum tepede ve önlerde seyrelme var bende utanıyorum dışarı çıkınca inşallah bir çaresi vardır

Saçım Tedavisi sitesinde "Topikal Antiandrojen, Androjen Reseptör Antagonistleri, Östrojen Ve Progesteron" isimli bir bölüm var.Oraya bir bakarmısın belki faydası olabilir.

cnm daha önce konuna cvp vermiştim .fakat şu an özellikle sormak ıstıorum..hormon testi yaptır demiştim yaptırdınmı..LH ve FSH ile testosteron hoprmonlarına bakıldımı..çünkü seninki kesinlikle hormonal bir dökülme..ayrıca doğum kontrol hapı kullandınmı hormonların duzelmesı ıçn?

cnm daha önce konuna cvp vermiştim .fakat şu an özellikle sormak ıstıorum..hormon testi yaptır demiştim yaptırdınmı..LH ve FSH ile testosteron hoprmonlarına bakıldımı..çünkü seninki kesinlikle hormonal bir dökülme..ayrıca doğum kontrol hapı kullandınmı hormonların duzelmesı ıçn?

Hormonlarıma bakıldı elbette bir problem yok ne hormonda ne de kanda, o nedenle doğum kontrol hapı falan kullanmadım doktor gerek görmedi.

banyodan sonra bir tasa yarım fincan sirke koyun saçınıza dökün durulamayın dökülme duruyor yeni saç çıkıyor. koku rahatsız edebilir ama kuruyunca geçiyor sirke kokusu. ben 1 kez yaptım henüz ve dökülmem durdu.

selam arkadaşım cevabının üstünden 1 yıl geçmiş sanırım ama ben de birşey sormak istiyorum sana bu uygulamayı her banyodan sonra mı yapıcaz?? ve ne kadar süre ile devam etmeliyiz?? cevabın için teşekkür ederim:16::16:

cnm bnde senle aynı yaştayım ya saçlarım resimdekilerin aynıısı bu problemi o kadar cok kafama takıyorum kı psıkolojimi çooook etkiliyor. Ne yaptıysam olmadı yağlar minoxil şampuanlar herşey kan testlerimde normal dr. genetik dedi ama genime bakınca erkeklerde dökülme var ama kadın tarafında kesinlikle böyle bişey yok :( Ben ilk zamanlar saçıma ütü yapıyordum allah belasını versin onun ondan sonra mahvoldu döküldü saçlarım ki abartısız söylüyorum bende on kişilik saç vardı hiç bir toka tutmazdı saçımın çokluğundan kaç defa agladığım bile oluyor saçlarım yüzünden :18::5::43::43:

Kızlar en iyisi kazıtıp peruk takmak son çare onu düşünüyorum ben

selam arkadaşım cevabının üstünden 1 yıl geçmiş sanırım ama ben de birşey sormak istiyorum sana bu uygulamayı her banyodan sonra mı yapıcaz?? ve ne kadar süre ile devam etmeliyiz?? cevabın için teşekkür ederim:16::16:

Haftada bir yapsan yeter :))) 6 ay devam et sonra istersen bırakırsın

kızlar 2 ay sonra düğünüm var..ben hiç bi sevinç heyecan yaşayamıyorum..saçlarımı boyatmam lazım..dert oldu içime..saçlar boyanacak,topuz yapılacak..zaten 3 tel,onlar da gidecek:(((peruk takmamı nişanlım kabul etmiyor,böyle de ben çok mutsuzum:((

cnm bnde senle aynı yaştayım ya saçlarım resimdekilerin aynıısı bu problemi o kadar cok kafama takıyorum kı psıkolojimi çooook etkiliyor. Ne yaptıysam olmadı yağlar minoxil şampuanlar herşey kan testlerimde normal dr. genetik dedi ama genime bakınca erkeklerde dökülme var ama kadın tarafında kesinlikle böyle bişey yok :( Ben ilk zamanlar saçıma ütü yapıyordum allah belasını versin onun ondan sonra mahvoldu döküldü saçlarım ki abartısız söylüyorum bende on kişilik saç vardı hiç bir toka tutmazdı saçımın çokluğundan kaç defa agladığım bile oluyor saçlarım yüzünden :18::5::43::43:

Canım o koyduğum fotoğraftaki gibi olsa diyorum şimdi ki halini koysam korkarsınız :D moral çok önemli bak ben o kadar yıl üzüldüm de noldu her şey çok daha kötü oluyor artık üzülmüyorum bile peruk fikri korkunç gelirdi ona bile ılımlı bakıyorum artık

kızlar 2 ay sonra düğünüm var..ben hiç bi sevinç heyecan yaşayamıyorum..saçlarımı boyatmam lazım..dert oldu içime..saçlar boyanacak,topuz yapılacak..zaten 3 tel,onlar da gidecek:(((peruk takmamı nişanlım kabul etmiyor,böyle de ben çok mutsuzum:((

Canım çıt çıt falan taktırsan düğün günü ya da yarım ay tarzında bir şey taksan çok gür görünür en azından en güzel gününü kurtarır sende rahat rahat tadını çıkartırsın

Back
X