şahsen ben anlamadım senin sorunun ne şimdi? bu adam seni seviyo desek ne değişicek arkadaşım? ailelerde mezhep farklılığı var, işinden dolayı senin kapalı olman sorun, sen ben açılmam diyosun hala neyin peşinde koştuğunu anlamadım ben şahsen? bu iş olmıcak bazen zor da olsa bişeyleri bitirmek gerek diye düşünüyorum eğer önünü göremiceğin kesinse hele de.. böyle nereye kadar gidicek? yaşadığın şeyin adı bile yok bence. adam başkasıyla olmaya çalışıyo karışıyosun, açıl dediğinde açılmam diyosun( tercihlerin seni ilgilendirir elbetteki ona bişey demiyorum) ama bu insanın mesleği belli bu mesleğin koşulları da nereye kadar gidicek bu böyle? belki olumsuz bi yorum oldu ama fikir istemişsin benim fikrim de bu. ailem tutucu hayatta olmaz demişsin? aileni ikna ettin diyelim bu kez de kapalı olman sorun olucak. bi oluru yok bu işin boşuna birbirinizin geleceğiyle oynamayın derim ben.
şahsen ben anlamadım senin sorunun ne şimdi? bu adam seni seviyo desek ne değişicek arkadaşım? ailelerde mezhep farklılığı var, işinden dolayı senin kapalı olman sorun, sen ben açılmam diyosun hala neyin peşinde koştuğunu anlamadım ben şahsen? bu iş olmıcak bazen zor da olsa bişeyleri bitirmek gerek diye düşünüyorum eğer önünü göremiceğin kesinse hele de.. böyle nereye kadar gidicek? yaşadığın şeyin adı bile yok bence. adam başkasıyla olmaya çalışıyo karışıyosun, açıl dediğinde açılmam diyosun( tercihlerin seni ilgilendirir elbetteki ona bişey demiyorum) ama bu insanın mesleği belli bu mesleğin koşulları da nereye kadar gidicek bu böyle? belki olumsuz bi yorum oldu ama fikir istemişsin benim fikrim de bu. ailem tutucu hayatta olmaz demişsin? aileni ikna ettin diyelim bu kez de kapalı olman sorun olucak. bi oluru yok bu işin boşuna birbirinizin geleceğiyle oynamayın derim ben.
ben cok anlamadim konuyu yorumlardan yola cikiyorum yani
bi gun cok fena atacaklar beni bu siteden ardimdan terlik ayakkabi ne varsa siralayacaklar ya hayirlisi ... Hadi diyom din konularina girmeyeyim ama dayanamiyom
kardesim sen malum askeriyenin durumu demissin hemen onu bi aradan cikar lutfen ne olmus askeriyenin durumuna ille de sucu devletin bi birimine getirmesek olmayacak
yorum yapilmamasi adina lutfen duzelt..mesajin orasini sil ister isen
bas ortu konusunda ben zaten acilmak zorunda kalacagim demissin o zaman konunun o kisimlari aranizda bi sorun teskil etmedigi icin neden kattin simdi onu da anlamadim
yani bas ortu ile okuyan kizlarimiz zaten acilacaklar diye bas ortulerini mi cikarsinlar ya da okullarini mi terk etsinler
hem bas ortusu ile calisilan bi suru kurum var sen onceden pes edip onay bekliyor isen bi sey diyemem
hele mezhepler konusuna hic girmeyeyim.. Diyecegim ama madem bu konu seni rahatsiz ediyordu 4 sene icerisinde coktan kararini verip yoluna devam etmeli idin
bence sen bos ver kardesim zaten sonu olmayan bi seyler icin zamanini harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?