bu dert benı yedı bıtırdı 4 yıldır

aseret

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
9
0
16
İzmir
2009 yılıydı..cocuklugumdan berı tanıdıgım ama uzun zamandır gorusmedıgım bırıyle tekrar konusmaya basladık bı tesaduf sonucu..nasıl oldu bılmıorum ama ben ondan cok elektırık aldım..ama baslarda onun benım kadar yogun duyguları olmadıgını bılıodum..neyse bıgun hıc unutmam dua ettım Allahım okadar cok sevsınkı dıe..sonra durumlar degıstı..ılıskımız bı 4 ay sonra oturdu..bıyere gıtsem merak eder oldu..ogune kadar bana hıc saygısızlıgı olmadı ama yanımda sıgara dahı ıcmezdı..dengesız davrandım..bıgun hıc unutmam arkadası yalvardı bana..ben umursamıodum pek cunku benden kopmazdı bılıodum..bana o gun mesaj atmıstı bu sevda bıtmez dıe...annesı aradı benı ıkna etmek ıcın ben hep arada konusurdum olurla olmaz arasında..o benım annemı aramıstı benle cıddı oldugunu solemıs..benı sevdıgını solmeıs..bız nezaman bısey olsa ayrılsak annemı arardı sevıorum kızını dıe... ..annesı benı cok sevıodu hatta vermezlerse napalım ayse dıodu kacıralım senı falan dıodu..bana cok deger verıodu annesı..bıgun gene cok bunaldım hersyden dedımkı bıtsın abartmıorum yalvardı bana bu dunyda sen bensız ben sensız yapamam gel etme aysem dıe..yarın konusuruz sınırlerın yıprandı felan dedı..bende dedım kı bıktım artık ...ahmetle ayrılık ogun aksama mesaj atmıs bana senı bı sanıye olsun aklımdan cıkaramıorum dıe..vp vermedım gunlerce agladım..sonra dedım barısalım olmadı barısmadık tatıle gıttı b ara bana mesaj attı napıosun dıe bende hastayım kotuyum dedım bana senden farksız degılım..sadece duymak ıstedım hayatta oldugunu bılmek bıle guzl yazmıstı...ben ona benı sevmıosun dedım bana yazmıskı benı sevmıosun dıosun ama senı canımdan cok sevdım sevıorum nekadar acı cekıorum bılıomusun yazmıs..uzun zaman gorusmedık pazar gunu karsılastık..mesaj attı senı gormek guzel dıe..dayanamadık barıstık ozma farkettım soguklugu aramızdakı .....gene ayrıldık..sonra kuzenı ekledı benı faceten sankı o baskasını sevıomus gıbı yazısmalar gordum..unutamadım falan yazmıs..sonra bu facete bısıler payasmaya basladı bende eklı degıldı ama goruodum yazdıklarıını..senı unutamadım ..verın benım sevdıgımı falan ama nasıl ask sozcuklerı o an hıssettım baskası var ..mesaj attım nasılsın dıe bana lısede cok sevdıgı bı kız vardı ayse onla karsılastıklarını 1 ay gezdıklerını sonrdan kızın baska cıktıgı oldugunu ogrendıgını soledı..ama hala umudu varmıs gıbı davrandı okızdan yana..kıza lafta soletmedı..ben ıns barısırsın madem yazdım ıns yazdı..tam 1yıl bu bole davam ettı ıcım yabdı olseydım dedım keske olseydım nasıl bı acı tarıf edemem..ozelden aradım bana aysemıı demedı ayseysen umrumdasın dıgerıysen degısın dedı dıgerı ben oluorum tabı...mesajlarla kandırmaya calıstım felan ama hep elıme gozume bulatırdım..anlıycagınız bu sure zarfında cok mesaj attım..sonra bıraktım artık bıgun oldu bu mesaj attı napıosun yazmıs..sonra aradı bana sana verdıgım degerı kımseye vermedım ama sen kıymet bılmedın dedı..kaderde olmadı bıttı sımdı hayatımda baskası var deı onunada olursa olur dedı..

Son düzenleme:
buarada 1.5 yıl cıktık bız..ıkı bucuk yılıdr sureklı boleyız ara ara gorusuoruz cogu benım sqayemde tabı..ARTIK OZELDEN ARASALAR AYSEMI ARIO oldu cocuk..bana soruo senmı arıosun dıe..ılgınc olanda su..okadar zaman gecmesıne ragmen benle yasadııgı tum kavgaları dun gıbı hatırlıo..sen bana sunu yaptın bunu yaptın sole davrandın dıe..gecen aramıs kuzenımı ona dert yanmıs bana sole yaptı bole yaptı dıe unutmamıs hıc bıseyı yanı okadar seda gırdı o gırdı bu gırdı unutmamıs adam benle sankı zaman gecmems gıbı kavga edebılıo...benım kuzenım kız gorusmedıgımız zamanlarda ona dıomus abla gorusellım falan dıomus..kıskandıgımı bellı ettım ona aralarında hos 6 yas var kuzenım buyuk ondan ama sırf kıskanıorum dıemıdır nedendır daha cok gorusuo sanane dıo cıldırıorum

kızlar yalavarırım ıALLh rızası ıcın okuyan fıkrını solesın kac yıldır yasamıorum sankı ruh gıbıyım hep aklımda acabalar yedı bıtırdı benı..hıc adam gııbıde konusmadık

kımse yazmıycak sanırım fıkrını kafam allak bullak hayatım okadar zor gecıokı..bı umıd gormustum bu sıteyı...

şahsen ben anlamadım senin sorunun ne şimdi? bu adam seni seviyo desek ne değişicek arkadaşım? ailelerde mezhep farklılığı var, işinden dolayı senin kapalı olman sorun, sen ben açılmam diyosun hala neyin peşinde koştuğunu anlamadım ben şahsen? bu iş olmıcak bazen zor da olsa bişeyleri bitirmek gerek diye düşünüyorum eğer önünü göremiceğin kesinse hele de.. böyle nereye kadar gidicek? yaşadığın şeyin adı bile yok bence. adam başkasıyla olmaya çalışıyo karışıyosun, açıl dediğinde açılmam diyosun( tercihlerin seni ilgilendirir elbetteki ona bişey demiyorum) ama bu insanın mesleği belli bu mesleğin koşulları da nereye kadar gidicek bu böyle? belki olumsuz bi yorum oldu ama fikir istemişsin benim fikrim de bu. ailem tutucu hayatta olmaz demişsin? aileni ikna ettin diyelim bu kez de kapalı olman sorun olucak. bi oluru yok bu işin boşuna birbirinizin geleceğiyle oynamayın derim ben.

şahsen ben anlamadım senin sorunun ne şimdi? bu adam seni seviyo desek ne değişicek arkadaşım? ailelerde mezhep farklılığı var, işinden dolayı senin kapalı olman sorun, sen ben açılmam diyosun hala neyin peşinde koştuğunu anlamadım ben şahsen? bu iş olmıcak bazen zor da olsa bişeyleri bitirmek gerek diye düşünüyorum eğer önünü göremiceğin kesinse hele de.. böyle nereye kadar gidicek? yaşadığın şeyin adı bile yok bence. adam başkasıyla olmaya çalışıyo karışıyosun, açıl dediğinde açılmam diyosun( tercihlerin seni ilgilendirir elbetteki ona bişey demiyorum) ama bu insanın mesleği belli bu mesleğin koşulları da nereye kadar gidicek bu böyle? belki olumsuz bi yorum oldu ama fikir istemişsin benim fikrim de bu. ailem tutucu hayatta olmaz demişsin? aileni ikna ettin diyelim bu kez de kapalı olman sorun olucak. bi oluru yok bu işin boşuna birbirinizin geleceğiyle oynamayın derim ben.

Katılıyorum,gideri yok,elle tutulacak bi tarafı yok.:10:

Ve lütfen,noktalama işareti ve paragraf.

Çoğu insan eminim bu yüzden cevap yazmamıştır.

Çünkü başı sonu belli değil cümlelerin,çok göz yoruyor,her neyse.

Ben de ilişkinin bitmesi,artık uğraşmamanız taraftarıyım.

Çünkü çok laçkalaşmış ve affedilebilecek şeyler değil.

Sen bilirsin yine de ama ilerde daha çok üzülürsün böyle.

Unutamam deme,unutursun,unutuluyor.

evet haklısın tam ıfade edemedım belkı kendımı..sunu soylemek ıstıyorum ben cıddı cıddı kafama koydum acılmayı zaten okuyorum son sınıf ogrncıyım ılerde kurumdada acıcam...ama benı sevmısmı degermı onun ıcın bılmıorum...

soyledgım sozler yapılanlar unutulurmu o cok kızgın bana karsı hala neyın mucadelesını verıo anlamıorum..acılcam demıstım bıkere zamanında nıe yapmadın dedı bana..sana ınanmıorum bır numaralı yalancısın dıo ben cok mu guvenını zedeledım onun yoksa artık kurtulmaya mı calısıo benden..bıde su var ılk cınsel deneyımlerımı o bende ben onda yasadım ıstesemde unutamıorum aklıma geldıkce aglıorum

Arkadaşın dediğine aynen katılıyorum. Seni sevip sevdiğinin bir önemi olmamalı artık.. :19:

Erkek için kapanılmaz,erkek için açılmaz baş.:20:

Böyle şeyler Allah için yapılır.

Biz de tesettürlüyüz elhamdülillah.

Seni olduğun gibi kabul eden bir adamla olmanı öneririm.:22:

Bu sevgi değil,alışkanlık.

onun keyfı ıstedıgı ıcın yapmıycam ıste sorunda burda...eger benım cnm ıstıo acılcaksın dese ben Allah ıcın kapattım sen kım oluyosun derım ama sartlar bunu el verıosa yanı onluk bısı degıl anlatabıldımmı

Yaptığınız çok büyük bir yanlış var. Karşı tarafın inancından dolayı sen alevisin seni kimse istemez gibi bir şey demişsiniz. Bu çok kırıcı olmuştur. Hem bu kadar sevip hem de bu şekilde hakaret etmiş olmanız tuhaf.
Diğer arkadaşların da dediği gibi bence artık ikiniz de birbirinizi yormayın. İnançlarınızın farklılığını, aile sorunlarınızı daha saygılı yollarla aşabilirdiniz ama ne yazık ki artık çok geç.

ben cok anlamadim konuyu yorumlardan yola cikiyorum yani

bi gun cok fena atacaklar beni bu siteden ardimdan terlik ayakkabi ne varsa siralayacaklar ya hayirlisi ... hadi diyom din konularina girmeyeyim ama dayanamiyom

kardesim sen malum askeriyenin durumu demissin hemen onu bi aradan cikar lutfen ne olmus askeriyenin durumuna ille de sucu devletin bi birimine getirmesek olmayacak

yorum yapilmamasi adina lutfen duzelt..mesajin orasini sil ister isen

bas ortu konusunda ben zaten acilmak zorunda kalacagim demissin o zaman konunun o kisimlari aranizda bi sorun teskil etmedigi icin neden kattin simdi onu da anlamadim

yani bas ortu ile okuyan kizlarimiz zaten acilacaklar diye bas ortulerini mi cikarsinlar ya da okullarini mi terk etsinler
hem bas ortusu ile calisilan bi suru kurum var sen onceden pes edip onay bekliyor isen bi sey diyemem

hele mezhepler konusuna hic girmeyeyim.. diyecegim ama madem bu konu seni rahatsiz ediyordu 4 sene icerisinde coktan kararini verip yoluna devam etmeli idin

bence sen bos ver kardesim zaten sonu olmayan bi seyler icin zamanini harcama

ne sevmesi canım şaka mı yapıyosun..alay eder gibi bi sana gelmiş canı sıkılınca başkasına gitmiş..hemen çıkar at onu hayatından..seni çok istiyosa olduğun gibi kabul etsin..kimse için başını açmayı da düşünme sakın..

ben burda devlet tü kaka demedım kı sadece malum olagan durumdan soz ettım..basta acılmayı dusnmuodum kesınlıkle ama zamanla daha esnek dusnmeye basladım dıyelım onu kaybettıkten sonra..alevısın derken bunu ısteyerek solemedım cnm yandı sevdıgım ınsanın benden goz gore gıtmesını hazmedemedım canın yanısn ıstedım ..yoksa alevı olması hıc bı problem degıl..aılemde bılıo zaten annem bukadar uzuldugumu gorunce ıstıosan verelım dedı sen bkadar uzulme dedı...işin şu kısmıda var gecen gün...okadar zaman gectı hala numaramı unutmamıs..yada kayıtlı rehberınde..

ben cok anlamadim konuyu yorumlardan yola cikiyorum yani

bi gun cok fena atacaklar beni bu siteden ardimdan terlik ayakkabi ne varsa siralayacaklar ya hayirlisi ... Hadi diyom din konularina girmeyeyim ama dayanamiyom

kardesim sen malum askeriyenin durumu demissin hemen onu bi aradan cikar lutfen ne olmus askeriyenin durumuna ille de sucu devletin bi birimine getirmesek olmayacak

yorum yapilmamasi adina lutfen duzelt..mesajin orasini sil ister isen

bas ortu konusunda ben zaten acilmak zorunda kalacagim demissin o zaman konunun o kisimlari aranizda bi sorun teskil etmedigi icin neden kattin simdi onu da anlamadim

yani bas ortu ile okuyan kizlarimiz zaten acilacaklar diye bas ortulerini mi cikarsinlar ya da okullarini mi terk etsinler
hem bas ortusu ile calisilan bi suru kurum var sen onceden pes edip onay bekliyor isen bi sey diyemem

hele mezhepler konusuna hic girmeyeyim.. Diyecegim ama madem bu konu seni rahatsiz ediyordu 4 sene icerisinde coktan kararini verip yoluna devam etmeli idin

bence sen bos ver kardesim zaten sonu olmayan bi seyler icin zamanini harcama

..sen neden cok farklı yerlere degındın ben anlamadım yanı brıncısı ben kamuda calısmak ıstedıgım ıcın acılıcam dedım..ne demek kımse okumasın ben ole bısı mı dıorum ayrıca artık unv basorulu gırılebılıo okudugum ıcın bılıorum...ayrıca devletın kurumuna tu kaka dıyen yok burda mevcut sartlar ole sımdı ne alaka yanı..mezhepler konusundada mezhebı benı rahatsız edıo demedım zaten hıc bızaman ..yanı gercekten rahatsız etmıs olsaydı 4 yıl akıl var mantık var dımı..ben cok farkılı bısı dedım..ben ona alevısın evlenmez kımse dıe hakaret ettım dedım..ha sımdı nıe alevılerle evlenılmezmı sole bole konusuna gırceksen onuda solım...sadece kızgınlıktan soledım...yoksa alevılerle devletın kurumuyla alıp veremedım yok...

Back
X