2009 yılıydı..cocuklugumdan berı tanıdıgım ama uzun zamandır gorusmedıgım bırıyle tekrar konusmaya basladık bı tesaduf sonucu..nasıl oldu bılmıorum ama ben ondan cok elektırık aldım..ama baslarda onun benım kadar yogun duyguları olmadıgını bılıodum..neyse bıgun hıc unutmam dua ettım Allahım okadar cok sevsınkı dıe..sonra durumlar degıstı..ılıskımız bı 4 ay sonra oturdu..bıyere gıtsem merak eder oldu..ogune kadar bana hıc saygısızlıgı olmadı ama yanımda sıgara dahı ıcmezdı..dengesız davrandım..bıgun hıc unutmam arkadası yalvardı bana..ben umursamıodum pek cunku benden kopmazdı bılıodum..bana o gun mesaj atmıstı bu sevda bıtmez dıe...annesı aradı benı ıkna etmek ıcın ben hep arada konusurdum olurla olmaz arasında..o benım annemı aramıstı benle cıddı oldugunu solemıs..benı sevdıgını solmeıs..bız nezaman bısey olsa ayrılsak annemı arardı sevıorum kızını dıe... ..annesı benı cok sevıodu hatta vermezlerse napalım ayse dıodu kacıralım senı falan dıodu..bana cok deger verıodu annesı..bıgun gene cok bunaldım hersyden dedımkı bıtsın abartmıorum yalvardı bana bu dunyda sen bensız ben sensız yapamam gel etme aysem dıe..yarın konusuruz sınırlerın yıprandı felan dedı..bende dedım kı bıktım artık ...ahmetle ayrılık ogun aksama mesaj atmıs bana senı bı sanıye olsun aklımdan cıkaramıorum dıe..vp vermedım gunlerce agladım..sonra dedım barısalım olmadı barısmadık tatıle gıttı b ara bana mesaj attı napıosun dıe bende hastayım kotuyum dedım bana senden farksız degılım..sadece duymak ıstedım hayatta oldugunu bılmek bıle guzl yazmıstı...ben ona benı sevmıosun dedım bana yazmıskı benı sevmıosun dıosun ama senı canımdan cok sevdım sevıorum nekadar acı cekıorum bılıomusun yazmıs..uzun zaman gorusmedık pazar gunu karsılastık..mesaj attı senı gormek guzel dıe..dayanamadık barıstık ozma farkettım soguklugu aramızdakı .....gene ayrıldık..sonra kuzenı ekledı benı faceten sankı o baskasını sevıomus gıbı yazısmalar gordum..unutamadım falan yazmıs..sonra bu facete bısıler payasmaya basladı bende eklı degıldı ama goruodum yazdıklarıını..senı unutamadım ..verın benım sevdıgımı falan ama nasıl ask sozcuklerı o an hıssettım baskası var ..mesaj attım nasılsın dıe bana lısede cok sevdıgı bı kız vardı ayse onla karsılastıklarını 1 ay gezdıklerını sonrdan kızın baska cıktıgı oldugunu ogrendıgını soledı..ama hala umudu varmıs gıbı davrandı okızdan yana..kıza lafta soletmedı..ben ıns barısırsın madem yazdım ıns yazdı..tam 1yıl bu bole davam ettı ıcım yabdı olseydım dedım keske olseydım nasıl bı acı tarıf edemem..ozelden aradım bana aysemıı demedı ayseysen umrumdasın dıgerıysen degısın dedı dıgerı ben oluorum tabı...mesajlarla kandırmaya calıstım felan ama hep elıme gozume bulatırdım..anlıycagınız bu sure zarfında cok mesaj attım..sonra bıraktım artık bıgun oldu bu mesaj attı napıosun yazmıs..sonra aradı bana sana verdıgım degerı kımseye vermedım ama sen kıymet bılmedın dedı..kaderde olmadı bıttı sımdı hayatımda baskası var deı onunada olursa olur dedı..
Son düzenleme: