• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bu dert değil ama konuyu açacak yer bulamadim

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
40
Arkadaşlar bebeğine uyku seti almak istiyorum nevresimi kenar korumaları içinde olan..
Karacanın kendi sitesinde olan bir mal var kenar koruyucuları içinde yok 169 lira gibi bi rakam
Ayni fiyata ayni ürünü n11.com sitesinde bi firma satıyor ama onun içinde kenar koruyucusu var diyor
Ben anlamadım dolandırılmak tan korkuyorum hic netten alışveriş yapmadım ya gönderecekleri üründe kenar koruyucusu yoksa eşim kızar valla bana çok kararsız kaldım
Netten alışveriş yapipta böle bisey yasayan varmı ki

N11 guvenilir bi site sıkıntı yasamazssin arkadasim
Bi arkadaşım da öyle diyor ama firmaya mesajla soru sordum iki firmaya da cevap gelmedi
Satıcıyla irtibata gecip kaç parçalı içinde ne war teyit et.
Evet doğru söylüyorsun ben mesaj la sordum ama cevap veren olmadı urun fotoğrafında koruyucu yok ama açıklamasında var diyor

Arkadaşlar bebeğine uyku seti almak istiyorum nevresimi kenar korumaları içinde olan..
Karacanın kendi sitesinde olan bir mal var kenar koruyucuları içinde yok 169 lira gibi bi rakam
Ayni fiyata ayni ürünü n11.com sitesinde bi firma satıyor ama onun içinde kenar koruyucusu var diyor
Ben anlamadım dolandırılmak tan korkuyorum hic netten alışveriş yapmadım ya gönderecekleri üründe kenar koruyucusu yoksa eşim kızar valla bana çok kararsız kaldım
Netten alışveriş yapipta böle bisey yasayan varmı ki
N11.com da ben magazadan aldigim bikac seyi iki kati fiyatina gordum

Back
X