- Konu Sahibi alohabadbitch
-
sana burdan nasıl yardım edelim öncelikle kadın hastalıklarına gitmen gerek. muayene eder tahlil yapar ilaç verir.
doktora görünmelisin!!!Ama her kızda olur akıntı ya hiç böyle sorunlarınız olmadı mı
Arkadaşlar ben 17 yaşında tam ergenliğinin bağrında bi genç kızım biraz argo olucak ama akıntımda bir hayli çok bu yüzden hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar napabilirim bana yardım edin lütfen
Alışverişe çık.
doktora görünebilrsin. bir de ergenlik döneminde aşırı akıntı oluyor maalesef. bende bu dertten çok çeken biriydim şuan yaşım 25 ve akıntı adına birşey kalmadı
"hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar"
ay hiç böyle bişey duymadım daha önce.. akıntıdan pantolon aşınsın
Akıntıdan eriyip yırtılan bir pantolonAsit falan mı var akıntında :122:
Bak, bir de bana kızıyorsun.
Pantolonlarda iş yok.
Arkadaşlar ben 17 yaşında tam ergenliğinin bağrında bi genç kızım biraz argo olucak ama akıntımda bir hayli çok bu yüzden hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar napabilirim bana yardım edin lütfen
Teşekkür ederim peki sen doktora başvurdun mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?