Bu dertle başa çıkamıyorum yardımm!

alohabadbitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
28
0
0
İzmir
Arkadaşlar ben 17 yaşında tam ergenliğinin bağrında bi genç kızım biraz argo olucak ama akıntımda bir hayli çok bu yüzden hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar napabilirim bana yardım edin lütfen

sana burdan nasıl yardım edelim öncelikle kadın hastalıklarına gitmen gerek. muayene eder tahlil yapar ilaç verir.

doktora görünebilrsin. bir de ergenlik döneminde aşırı akıntı oluyor maalesef. bende bu dertten çok çeken biriydim şuan yaşım 25 ve akıntı adına birşey kalmadı

Sana burdan kimse yardımcı olamaz doktora gitmen lazım muhtemelen sana bir ilaç verecektir anca bu şekilde çözebilirsin bu arada bayanlarda kokusuz ve renksız ıse akıntının normal olduğunu duymuştum

"hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar"

ay hiç böyle bişey duymadım daha önce.. akıntıdan pantolon aşınsın

Canım doktordan bazi insanlarin idrarlarinda ve tükürüklerinde asit olduğunu duymuştum .tabiki doktora gitmen gerekiyor ama koku ve islaklik için günlük ped kullansan belki akintinin camasirinla temasini engellemis olursun .hemde dısari ciktiginda rahat edersin.ama doktoru ihmal etme.

Akıntıdan eriyip yırtılan bir pantolon Asit falan mı var akıntında :122:

Bak, bir de bana kızıyorsun.

Pantolonlarda iş yok.

bu konu gerçek mi

canım ben 24 yaşındayım ve bende yaşadım aynı şeyleri o yüzden öncelikle korkma. önemli bir şey olduğunu sanmıyorum bence normaldir ama en fazla enfeksiyon kapmış olabilirsin. emin olmak için doktora git. tahlil yapar için rahat olur. akıntı kokusuz ise normal oluyor genelde. kokulu ve ağrılı, acılı yada idrar yaparken yanma oluyorsa enfeksiyon oluyormuş. doktorların söyledikleri bunlar. ama dediğim gibi bir doktora git için rahat olsun. geçmiş olsun

Teşekkür ederim peki sen doktora başvurdun mu hiç

rica ederim evet başvurdum normal olduğunu söylemişti. 20 li yaşlarımda geçti bu durum. sadece mikrop kapmamak için sürekli kuru tut günlük ped kullan yoksa mantara yakalnırsın yıllarca uğraşırsın ben 6 yıl mantarla boğuştum

Her kızda akıntı olmaz.Akıntı varsa ihmal etmeden doktora gitmek gerek.Altında mutlaka enfeksiyon,mantar gibi bir sebep vardır.

Sen bunun akıntı olduğundan emin misin ? Terliyor olmayasın ? Genital epilasyon yapıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…