- Konu Sahibi alohabadbitch
-
canım ben 24 yaşındayım ve bende yaşadım aynı şeyleri o yüzden öncelikle korkma. önemli bir şey olduğunu sanmıyorum bence normaldir ama en fazla enfeksiyon kapmış olabilirsin. emin olmak için doktora git. tahlil yapar için rahat olur. akıntı kokusuz ise normal oluyor genelde. kokulu ve ağrılı, acılı yada idrar yaparken yanma oluyorsa enfeksiyon oluyormuş. doktorların söyledikleri bunlar. ama dediğim gibi bir doktora git için rahat olsun. geçmiş olsun
Hiç koku ağrı acı yok ama sadece adetlerim çok sancılı geçiyor en iyisi doktor bencede ama gerek olduğunu düşünmüyorum fazla neyse canım çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa :)
Bak, bir de bana kızıyorsun.
Pantolonlarda iş yok.
bu konu gerçek mi
Kızlar inanmıyosunuz ama ben ciddiyim yani kulağa saçma gelse de malesef gerçek ama terden olabileceğinide düşünüyorum
Her kızda akıntı olmaz.Akıntı varsa ihmal etmeden doktora gitmek gerek.Altında mutlaka enfeksiyon,mantar gibi bir sebep vardır.
Sen bunun akıntı olduğundan emin misin ? Terliyor olmayasın ? Genital epilasyon yapıyor musun ?
Ciddi derecede yıpratıyor ve daha sonra yırtılıyor
pantolonu nasıl yırtsın ki akıntı ?
doktora git bence sen
Napıyorsun peki göz göre göre tüm pantolonlarına elveda mı diyorsunBende de aynı sorun var seni anlayabiliyorum.
Ter olasılığını bende düşündüm ama epilasyon yapmadım hiç
Ne demek hiç epilasyon yapmadım güzelim?:26: Sen kendini kıllarından, tüylerinden arındırmazsan tabiki de her şey olur. Sen resmen terliyorsun, böyle akıntı olmaz çünkü.. Uff çok da kaşıntı yapar ya.. Genital bölge temizliğini düzenli yapman gerekiyor...
Bendede akıntı var öyle aşırı değil ama yinede fazla. Benimde pijamaları. Falan yırtılırdı akıntıdanmış demekki. Ama kotların yurtılıcağını zannetmiyorum öyle. Yazın kotla çok terliyoruz zaten ıslaklık oluyor terden.
Arkadaşlar ben 17 yaşında tam ergenliğinin bağrında bi genç kızım biraz argo olucak ama akıntımda bir hayli çok bu yüzden hergün yıkanmama iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen akıntı oluyo pantalonlar felan akıntıdan dolayı ıslanıp eriyo yırtılıyorlar napabilirim bana yardım edin lütfen
Erkek olduğunu biliyoruz ama herkes kendini ilgilendiren konuları okursa sıkıntı çıkmaz demi?Destur,erkek var.
Ya aslında ben akıntıdan olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle anormal bi akıntım yok herşey gayet normal
Erkek olduğunu biliyoruz ama herkes kendini ilgilendiren konuları okursa sıkıntı çıkmaz demi?
Milletle dalga geçmek için konu açmışsın.
Ergenliğinin bağrında ne Allah aşkına ? Baharında denir ona,o da gençliğinin baharı olur.
Akıntıdan pantolon,çamaşır erimez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?