Bu dertle başa çıkamıyorum yardımm!

Milletle dalga geçmek için konu açmışsın.

Ergenliğinin bağrında ne Allah aşkına ? Baharında denir ona,o da gençliğinin baharı olur.

Akıntıdan pantolon,çamaşır erimez.

Ben ergenliğimin bağrındayım sorun var mı? Ayrıca kimseyle dalga geçmek gibi amacım yok inanan inanır yardımcı olur inanmayan da gidebilir zaten herkes isteyerek yorum yazıyo

Evet günün şanslı geyikçileri, diğer topikle bu topikte geyik yapanlar aynı kişilerse ki sanırım öyle gün bitmeden 3. sıçrayışta görüşmek üzere

arkadaşım terden akıntıdan pantolon pijama mı aşınır yapmayın Allah aşkına..
ha dersen çok terliyorum yada akıntım fazla bu sebeple kıyafetlerim sık yıkanıyor ve aşınıyor ona aklım erer de gerisi biraz saçma abartı yaa
hem önce akıntım fazla demişsin sonra yoo normal aslında demişsin bu ne çelişki? anlayamadım şahsen?

Bunu yazan da fetisleri olan bi erkek degilse artik... bariz sizi konusturmaya calisiyor fark etmediniz mi yorumlari? Iskillenmediniz mi. Ha akinti nasil bir fetistir igrenc ama neyse..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şelale mübarek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibesi üyelik iptali yaptırdığından kişisel sorununu paylaştığı topik yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…