Bu dertler niye bitmiyo:(

evet canım bende böyle düşünüorum ama bekle sabret dio 2 aydır bekliorum annemde çevre için istio beni düşündüğünden deil cocuğu çağırıo konuşmaya aşkım gelio konuşmuolar nie konuşmadınız diorum anneme gerek yoktu diolar anlamıorum kimseyi

sanada yazık..sevgilin annen sen bir araya geldiğinizde aa anne bişey konuscaktınız diye sen aç konuyu bence canım..

artık gelmezler bir araya canım askere giderken el öpmeye gelir ozmanda askere gidicek die konu açılmaz perşembe günü gidio cuma teslim çünkü

canım çok saol beni çok iyi anladın gerçekten evet biri annem diğeri aşkım ikisinide kırmak istemiorum idare etmek gene başa düştü çok emek verdik ikimizde ayrılmakla güçsüzlüğü kabul etmek yenilmek istemiorum ben hep güçlü biri oldum yenilgiyi kabul etmem aşkımada ailemede sahip çıkmayı başarmam gerek

Şimdi öncelikle anlamlandıramadığım noktalar var.
Sen 26 yaşında eşinden ayrılmış bir kadınsın.
Sevgilin ise sanıyorum 1991 doğumlu henüz askerlik çağında biri.
Öncelikle bu yaşta bir erkeğin ne aşkına ne attığına ne tuttuğuna inanırım.
Kaldı ki bir evlilik deneyimi yaşamış canı yanmış bir kadınsam asla kendimi riske atmam.
Sevgilin seni senin düşündüğün gibi sevmiyor.
Evet seviyor muhtemelen sevmediği insanla 3 yılını geçirmez kimse ama bazı şeylere karşı koyacak elini taşın altına koyacak kapasitede değil henüz.
Ben bu ilişkiyi sağlıklı görmüyorum konularını okudum.Evlenip ayrılman her daim sorun olacaktır.
Sevgilin biraz büyüyünce yine sorun olacaktır.aile hep yüzüne vuracaktır.
Anneni ise anlamakta güçlük çekiyorum .Kızı bir kez evlendi boşandı tekrar hata yapmasın ister insan.
ailesinin seni istemediklerini bilmiyor mu ailen ?
çok acı çok can yakıcı ama bu ilişki uzun vadede sıkınıtı yaratır.

Evet katılıyorum.Seninle gezip tozmayı biliyor da sahip çıkmayı mı bilmiyor.

derins arkadaşım sevgilimle yaşımız aynı bizim okuduğu için tecil falan yaptırmıştı bu sene gidio askere yaşı küçük deil yani ailesine çok karşı gelmiş biri olmadığı için yaşanıo bunca sorun çevredeki herkezde bilio çok uyumlu sakin bir yapısı var kimseyi kırmak istemio o yüzden masaya yumruğu vurup ben istiorum demekten çekinio annem mevzusunu gelince ilk evliliğimin yanlış olmasındaki en büyük sebep annem ve babam ne çocukluğmu ne gençliğimi yaşattılar bana halada olay oluo ben ne yapsam hata gibi görüolar bende askerden geldikten sonra olmasından yanayım herşeyin nişanlanıp yüzük takmak kolay ama o askerdeyken bu sefer hem onun ailesiyle hem kendi ailemle sorunlar yaşıycam bu apaçık ortada ne yapmalıyım artık bilmiorum hep bir baskı var

Güzel sevindim.Durum benim anladığım gibi olsaydı çok daha can sıkıcıydı.
Sevgilin masaya yumuruğunu vuramadıkça sizin ilişkiniz sürünür gider.
Annen boşanmış kız evde hem de sevgilisi var gibi düşünüyor ve seni evlendirmeye çalışıyor galiba.
Sevgilinin işi gücü maddi durumu nedir,ailesinden ayrı bir yuva kurabilir mi?
Askerlik çok zor ve uzun bir süreç,daralacak bunalacak sen özleyeceksin annen senin beynini yicek sen ona yükleneceksin işler arapsaçına dönecek.ne kadar kötü bir tablo çizdin deme balkaymak ilişkiler bile askerlikle yıpranır.
Ben sürüncemeleri sevmem huzurum bozulur sağlığım bozulur. ben olsam devam ettirmezdim eğer sevdiğim adam arkamda duramıyorsa..
senin durumun istisna maalesef boşanmış olman laf edilme canının sıkılması konusunda daha müsait.
sevgilinin işin kolayına kaçtığını ben üzüleceğime o üzülsün o çeksin bu ilişkinin kahrını dediğini düşünüyorum.
senin dediğin kadar naif bir insan olsaydı seni böyle zor bir durumda bırakıp askere gitmezdi.gidemezdi..
biraz gözünü aç lütfen,ben hep kadınları tutarım.. dünya yansa kadının hakkı korunmalıdır.
koruyamıyorsa bir erkek o adam erkek değildir.. erkek olmayan adamla da senin işin olmamalı..

Ben anlamıyorum gerçekten!
Evlenmiş ayrılmış kadınsınız yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum bunu,ben de aynı durumdayım..
Hani biz ve bizim gibi durumda olanlar için hayata daha katı ve sert baktıklarını düşünürdüm ben hep! O kadar acı çekerek bir evliliği sonlandırıp neden yine problemli bir evliliğe adım atmaya çalışıyorsunuz? Göz göre göre kendinizi ateşe atıyorsunuz kör müsünüz? Yeniden mutsuz olacağınızı cidden görmüyor musunuz?
Gerçekten şaşkınım! Bunları ergen bir kıza yazsam "git otur annenin dizinin dibinde" derim ama siz kocaman kadınsınız,"anlaşıyorum,seviyorum" diyorsunuz! Evlilik için daha neler neler gerekir bilmiyor musunuz?
Şaşkınım halen çok şaşkınım..

tamam sende haklısın ama sadece sevgi yetmiyor sonuçta o ailesiyle senin aranda kalmış ya kabul edicekler yada biticek bunu netleştirin uzatmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…