Bu dertler niye bitmiyo:(

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
selamlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir sevgilim ailesine çıkıp bişeyleri anlatamayo onlarda bana karşılar bugün öyle şeyler olduki artık işin içinden çıkamıyorum lütfen bana yardım edin dün sevgilimle bir arkadaşıma oturmaya gittik ailemde biliyodu neyse eve geldim kimse bişey demedi yattım bugün annem aradı cepten artık nereye varıcaksa varsın bu iş diyo ya evlenin ya nişan takın diyo elaleme laf anlatmak istemiyorum diyo sevgilime anlattım durumu elaleme ne bizden niye annen böyle yapıyo diyo zaten haftaya gidiyorum diyo bir ton tartıştık telefonda haftayada askere gidiyo napıcağımı şaşırmış durumdayım ailemle onun arasında kaldım ne yapsam olmuyo şimdi çoğunuz ayrıl diycek biliyorum ama ben ayrılmak istemiyorum çok iyi anlaşıyoruz ama ailelerimizin arasında kalıyoruz lütfen ne yapmam gerek bu durumda yardımcı olun bana ağlamaktan yoruldum artık:43::43::43:

selamlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir sevgilim ailesine çıkıp bişeyleri anlatamayo onlarda bana karşılar bugün öyle şeyler olduki artık işin içinden çıkamıyorum lütfen bana yardım edin dün sevgilimle bir arkadaşıma oturmaya gittik ailemde biliyodu neyse eve geldim kimse bişey demedi yattım bugün annem aradı cepten artık nereye varıcaksa varsın bu iş diyo ya evlenin ya nişan takın diyo elaleme laf anlatmak istemiyorum diyo sevgilime anlattım durumu elaleme ne bizden niye annen böyle yapıyo diyo zaten haftaya gidiyorum diyo bir ton tartıştık telefonda haftayada askere gidiyo napıcağımı şaşırmış durumdayım ailemle onun arasında kaldım ne yapsam olmuyo şimdi çoğunuz ayrıl diycek biliyorum ama ben ayrılmak istemiyorum çok iyi anlaşıyoruz ama ailelerimizin arasında kalıyoruz lütfen ne yapmam gerek bu durumda yardımcı olun bana ağlamaktan yoruldum artık:43::43::43:

valla canım senin sevgilin tam dayaklık, ne var canım bi yüzük takmanın, evleneceği kadını bu kadar üzmeye değer mi
vallahi canım kızma askerden sonra harekete geçeceğinden de şüpheliyim
gönlü olana fark etmez ha bugün ha yarın
resmen kız evi erkek evi yer değiştirmiş

bu isler zorla olmaz sahsen benim ailem askerden gelmeden soz nisan istemediler...askerdeki insanın daha cok aklı kalır nisan olursa dendi hem soz veya nisan donemlerinide askerde gecirmek istememis olabilir haklı zaten askere gitcek stresi var birde sozumu sıkıstırcak araya askerde olcak birarada olmayacaksınız zaten niye laf cıksın...

Aslında ben erkegin ısrarcı olmasından kızın naz yapmasından yanayım.ama bazen öle erkekler çıkıyo ki sanki istenecek olan kendisi..bölesiş erkeklere çok sinir oluyorum..
Eger ayrılamayacagına eminsen senden gözünü korkut bakalım eger oda ayrılmak istemiyosa gelip bişeyler yapar..eminsen diorum çünkü riskli biraz..umrundada olmayabilir blöfünle ortada koyar seni..:26:
Rabbim gönlünden geçeni versin cnm..

beni sevdiğine onunda nişanlanmayı istediğine eminim ama şu ailesi yokmu deli ediyolar ya beni istemiyolar neymiş dulmuşum benimkilerde geri çekilmiyo annemde başka bir dert gelsin konuşalım dedi çocuk geldi kimse konuşmadı bile ne yapmaya çalışyo herkez kimse beni niye düşünmüyo anlamıyorum ortada kukla gibiyim resmen herkeze salak salak bakmakla yetiniyorum çok doluyum ama tartışmaktan dahi yoruldum :43:

canım bi de sen onun askerden dönüşünü bekliyceksin o kadar ay ona manevi destek vereceksin ya sonra... şimdi ailesine laf geçiremiyor askerden dönünce mi geçircek? ya ailem istemiyor diye ayrılmak isterse... heba olucak onca emeğin, umudun, hayalin :96:
ne demek dulmuş ya her şey insanlar için... sen bekar bi bayansın başını her zaman dik tut ezdirme onlara kendini...
inşallah hakkında hayırlısı olur canım bol şans

canım bi de sen onun askerden dönüşünü bekliyceksin o kadar ay ona manevi destek vereceksin ya sonra... şimdi ailesine laf geçiremiyor askerden dönünce mi geçircek? ya ailem istemiyor diye ayrılmak isterse... heba olucak onca emeğin, umudun, hayalin :96:
ne demek dulmuş ya her şey insanlar için... sen bekar bi bayansın başını her zaman dik tut ezdirme onlara kendini...
inşallah hakkında hayırlısı olur canım bol şans

saol canım benim başım hep dik hep söylüyorum ben eski evliliğimde dayaklar yedim küfürler yedim neler çektim kimse dur demedi o adama sanki ben çokmu istedim böyle olmayı hep 3. şahıslar var hepmi böyle olucak diyorum geldikten sonrası içinde garantim yok tabiki en güzel yıllarım hep ağlayarak geçti nereye kadar dayanıcam bilmiyorum:43:

canım mecburen askerden dönene kadar beklemen lazım.
ailene de anlat, nasılsa askere gidecek,laf söz olmaz merak etmeyin de.
şimdi ayrılsan bir türlü ayrılmasan bir türlü.
senin dul olman hiçbir şeyi değiştirmez.
sevgilin sana sahip çıksın artık bir zahmet askerden sonra.

canım mecburen askerden dönene kadar beklemen lazım.
ailene de anlat, nasılsa askere gidecek,laf söz olmaz merak etmeyin de.
şimdi ayrılsan bir türlü ayrılmasan bir türlü.
senin dul olman hiçbir şeyi değiştirmez.
sevgilin sana sahip çıksın artık bir zahmet askerden sonra.

canım zaten aynı şeyleri anlatıorum hep gidiyo diyorum laf söz olmaz diyorumda hepsi bir şey tutturmuş kendi kafasına göre konuşuyo zaten ailemde dengeli insan yok bir gün dedikleri diğerini tutmuo o yüzden çok şaşkınım ne yapsam nasıl davransam bilemiorum:26:

Erkek arkadaşın bence çok pasif kalmış bana kalırsa.Bekar dul ne önemi var öenmli olan en baştan seni koruması sana sahip çıkması.Tamam seni seviyor ama geleceğe dair planları ne?Sana ne olursa olsun kim ne derse desin askerlikten sonra evlencez diormu.Boşver geçen yıllarını şimdi.Herşey insan için gönül ister şimdi olsun ama olmuyorsada yapacak çok bişey yok.Senin ailenin durumuda tuhaf kestiremedim hem izin ver hem laf etsinler sonra.Askere gitmeden sevgilinle konuş bence.Kesin tavrını koy askerlikten sonra uzatmak istemiyorum de tepkisini ölç.Yine aileleri katarsa bu adamdan ne köy olur ne kasaba ama seni onaylar bende öyle düşünüyorum derse bekle o askerdeyken sende hazırlıklarınızı yaparsın gücünün yettiğince.

ben şunu merak ediyorum isterseniz cvp vermezseniz sevgilinizle arkadaşlığınızın daha ilersinde özel şeyler yaşıyormusunuz.. ? bunu neden soruyorum sevgiliniz belkide gerçekten evlenmek istemiyordur ama sizi bırakamıyordurda yaşadıkları güzel geliyordur... çünkü neden ailesine laf geçiremesinkii.. ben onsuz yapamam evlenecem diye masaya vurmuyorsa pasiftir.. yada düşüncesi ailesi yönündedir zaman geçiriyordur diye düşünüyorum...:91:

Erkek arkadaşın bence çok pasif kalmış bana kalırsa.Bekar dul ne önemi var öenmli olan en baştan seni koruması sana sahip çıkması.Tamam seni seviyor ama geleceğe dair planları ne?Sana ne olursa olsun kim ne derse desin askerlikten sonra evlencez diormu.Boşver geçen yıllarını şimdi.Herşey insan için gönül ister şimdi olsun ama olmuyorsada yapacak çok bişey yok.Senin ailenin durumuda tuhaf kestiremedim hem izin ver hem laf etsinler sonra.Askere gitmeden sevgilinle konuş bence.Kesin tavrını koy askerlikten sonra uzatmak istemiyorum de tepkisini ölç.Yine aileleri katarsa bu adamdan ne köy olur ne kasaba ama seni onaylar bende öyle düşünüyorum derse bekle o askerdeyken sende hazırlıklarınızı yaparsın gücünün yettiğince.

askerden gelince kimseyi takmıycanı söylüyo canım hemen iş bulup çalışmaya başlıcam sonra ev tutar hazırlıklara başlarız diyo aslında o benden daha hevesli ama niye bu kadar korkuyo anlamıorum:58:

ben şunu merak ediyorum isterseniz cvp vermezseniz sevgilinizle arkadaşlığınızın daha ilersinde özel şeyler yaşıyormusunuz.. ? bunu neden soruyorum sevgiliniz belkide gerçekten evlenmek istemiyordur ama sizi bırakamıyordurda yaşadıkları güzel geliyordur... çünkü neden ailesine laf geçiremesinkii.. ben onsuz yapamam evlenecem diye masaya vurmuyorsa pasiftir.. yada düşüncesi ailesi yönündedir zaman geçiriyordur diye düşünüyorum...:91:

evet canım haklısın düşüncelerinde özel şeyler yaşanıo ama o o karakterde bir insan değil öyle bişey olmadan tam 2 yıl benle beraberdi ozmana kadar öyle bişey yaşanmamıştı ve çevresinde o biçimde çok insan var hatta arkadaşının birisi ona bir kız arkadaşını getirmiş kız yalvardığı halde benim aşkım kıza bakmamış hemen eve dönmüş böyle pislik yapmam ben diye yani yapısında yok öyle bir düşünce olmasada saygıyla karşılar haklısın der

belki o askerdeyken nişanlı olarak arkasında bırakmak istemiyodur eğer dediğin gibi aileler sorunluysa aileler işe karışır nişanlı olarak askere gidince diye aklından geçiriyor olabilir peki sen sordun mu neden askerden önce yapmıyoruz diye ne diyor.

İlişki resmiyete döküldüğünde aileler araya girdiğinde toz pembe aşk hayatı son buluyor.
Daha önceki konularını okumuştum erkek arkadaşının ailesi seni istemiyordu yanlış mı hatırlıyorum
Daha önce evlenip boşandığın için dul demek istemiyorum sevmediğim bir kelime
Belki de erkek arkadaşın askere gittiğinde aileler arasında gerginlik olmasın diye böyle bir şeye adım atmıyor olabilir.

Son düzenleme:
belki o askerdeyken nişanlı olarak arkasında bırakmak istemiyodur eğer dediğin gibi aileler sorunluysa aileler işe karışır nişanlı olarak askere gidince diye aklından geçiriyor olabilir peki sen sordun mu neden askerden önce yapmıyoruz diye ne diyor.

yapmıcam demiyorum diyo ama haftaya askere gidio perşembe günü ne zaman yapıcak yada konuşacak bu kadar sayılı gün varken bilmiorum beni oyalıomusun diyorum daha neler nerden gelio aklına böyle şeyler utandırıcam seni diyo

İlişki resmiyete döküldüğünde aileler araya girdiğinde toz pembe aşk hayatı son buluyor.
Daha önceki konularını okumuştum erkek arkadaşının ailesi seni istemiyordu yanlış mı hatırlıyorum
Daha önce evlenip boşandığın için dul demek istemiyorum sevmediğim bir kelime
Belki de erkek arkadaşın askere gittiğinde aileler arasında gerginlik olmasın diye böyle bir şeye adım atmıyor olabilir.

olabilir canım evt doğru hatırlıosun madem böyle bişey düşünüyo banada böyle anlatsın bende aileme bu şekilde bilgi veriyim diye düşünüorum ama yok deli olucam ya:59:

olabilir canım evt doğru hatırlıosun madem böyle bişey düşünüyo banada böyle anlatsın bende aileme bu şekilde bilgi veriyim diye düşünüorum ama yok deli olucam ya:59:

Zor bir süreç askerden gelene kadar yıpranacaksın. Kısa dönem mi yapacak. Aileni ikna etmekten başka şansın yok şimdiden nişan, söz fikri bana da sıcak gelmiyor. Nişan falan olursa daha zor bir süreç sizi bekliyor olabilir. Belki de ailesi kesinlikle istemiyoruz diyorsa gider ayak tatsızlıktan çekiniyor olabilir. Bu durumu da sana açık açık anlatamaz ki ne diyecek ailem seni istemiyor mu diyecek.

Zor bir süreç askerden gelene kadar yıpranacaksın. Kısa dönem mi yapacak. Aileni ikna etmekten başka şansın yok şimdiden nişan, söz fikri bana da sıcak gelmiyor. Nişan falan olursa daha zor bir süreç sizi bekliyor olabilir. Belki de ailesi kesinlikle istemiyoruz diyorsa gider ayak tatsızlıktan çekiniyor olabilir. Bu durumu da sana açık açık anlatamaz ki ne diyecek ailem seni istemiyor mu diyecek.

uzun dönem yapıcak canım 2 yıllık bitirdi çünkü doğru söylüosun o ihtimalide düşündüm ama açık açık olmasada ailemle konuştum desin ama konuşmadım diyo sabret konuşcam diyo

sevgilimle anlaşıyoruz aileler arasında kalıyoruz demişsin.
sen aşık olduğun için göremiyosun sanırım..
anlattığın kadarıyla tarafsız olarak yorum yapıyorum..
eğer askere gidicekse seni düşünüp ben burda yokken nişanlı olduğu belli olsun veya..
ailesiylesorun yaşayıp üzülmesin bende burda yokumm destek olamam diyerek en azından bi yüzük takabilr..
nedemek ailen niye böyle yapıyor?
sen demedin mi sen niye böyle yapıyosun diye?
annen tamamen senin iyiliğini düşünmüş.
bence sende biraz kendini düşün ve konus sevgilinle.

evet canım bende böyle düşündüğüm için baskı yapıorum konuş diorum ama dediğim gibi konuşucam diyo ama ne zman tam 2 aydır aynı konu konuşcam deyip duruo neyi beklio onuda bilmiorum annemde beni düşündüğünden değil pek çevre yüzünden diyo nişanlan evlen falan diye konuşmaya çağırıo çocuk gelio tek bişey söylemeden geri gidio anne nie konuşmadınız diorum gerek yoktu dio çok tutarsız herkez bende şaşkınım kimse benim ne istediğimi bile sormuo

Back
X