Bu dışlamak değil mi? Gerçekten çok zoruma gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birak sana isleri dustugunde tipis tipis gelirler niye dert ediyosun sen ustlerine bak altina degil miss gibi isin var maasin iyi 3 4 kisinin muabbetine ihtiyacin yok kendini isine ver bak basil muabbet etmeye calisicaklar profosyonel ol ve is yerinde o kadar samimi olma is iliskilerin is yerinde kalsin etik olarak

Yanlış anlama da elektiriğin uymuyor olabilir.
Yani benimle de anlaşmak kolay değildir,o yüzden yalnızlığı tercih edip bundan keyif almasını bilirim.
kesinlikle aynı fikirdeyim ben de çok açmam kapılarımı o yüzden tamamen yalnız takılıyorum

Simdi canim konu sahibesi yazdiklarindan enerjin gayet belli oluyor
Ara verdigimde 2 lafin belini kirmak ya da ogle yemeginde cene calmak isteyecgim birisin acikcasi
Sen davet ettigin halde onunden gecip gitmeleri cok yakisiksiz
Bu insanlarin gorveleri nedir, ofisleri nerde, ayni katta misiniz, ofislerinizin fiziksel uzakligi nedir?

Ben olsam hiç tenezzül etmem sadece günaydınlaşırdım.Onlar sizi yanlarında istemiyor çünkü açık ve net.Beni istemeyen kişiyi ben hiç istemem.Sürekli çağırıncada sizi ekmenin yolunu ararlar boşuna arkanzdan konuşturmayın en iyisi hiç muhattap olmamak işle alakalı konusun sadece

Haklısın.. şöyle bir düşündüm neden olabilir bu tavırları diye aklıma şunlar geldi;
- ne kadar da olsa ceo asistanısın, tam anlamıyla güven olmayabilir.
- sen kendini biliyorsun tamam ama belki elektriğin uyumlu değildir
- ve birde herşeye koşturup özel işlerine kadar yardım ediyormuşsun, yemeğe çıkarıyormuşsun vs. kendince yardım etmek için ama belki onlara bu davranışın herşeyi ben bilirim, benim planlarıma uyulacak havası vermiş olabilir mi?

İnsanlar fazla mütavazilikten ve iyilikten anlamazlar Ayrıca, seninle arkadaş olmak istemiyorlar da anlaşılan. Bu sen de sorun olduğu anlamına gelmez tabi. Belki de kıskanıyorlar? Bence, sen de onlarla iyi geçinme ve arkadaş olma arzundan vazgeç derim.

Özel sektörde calisirkenki beni yazmissiniz. Ne eksik ne fazla.
Işe sekreter ve ön muhasebe elemani olarak girmistim. Ise girdikten 1 hafta sonra isverinimin kizi geldi dedi ki bana 1-2 ay ver seni ihracata kaydiricam. Bu sure zarfinda X kisisi ile muhatap olacaksin ondan işi ogrenmeye bak.
Bir zaman sonra X kişisi Bulgaristan 'a gitti yillik izninde. Telefon numarasini isverenin kizi verdi. X ile irtibatta kal. O yokken sen yuruteceksin bu bolumu. Bu firsati iyi degerlendir Denef dedi.
X kişisi cevrimiciydi. Nasilsin dedim..Biraz konuştuk. Dedim durum bu bu..Bana yardimci olmani rica ediyorum.
Beni engelledi.
Soylemedim işverenime.
Ertesi gun muhasebe mudurum indi asagi. Ben de Bulgaristan a memleketime gidecegim umarim benim yerime de oturup masami kurcalamazsin dedi. Ben şok oldum. Dedim isverenimin kizi Y hanim bu sekilde istedi. Benlik bir durum yok. Bu arada sizin bilgisayariniza ve masaniza oturursam mutlaka size bilgi verir sizin onayiniz disinda bir harekette bulunmam dedim.
Bulgaristan dan gelen ve yasca benden kucuk , kendisine abla gibi davrandigim X geldi. Çaycì dahil tum bayanlara Bulgaristan dan ve Romanya dan hediyeler getirmis. Bileklik almis 3 ü de ayni bilekligi takti. Yemege birlikte cikarlardi.
Bir gun bana telefon etti çay getir. Dedim X, saat 17:30. raporum bitmedi. Ayrica çayci ablanin dahilisi bu. Istersen ben soyliyeyim. Asla terslemedim.
Yalakalik yaptigi Y ye sikayet etmis beni. Y odasina cekip tehdit etti beni. Sakinligimi korudum..Dedim Y hanim yuzyuze bakiyoruz cok kirildim size. Siz dert etmeyin. Ben veriyorum istifami.
Isverenimin kizi yirtti istifami. Babasina dedi ki baba Denef gidemez.En iyi personelim. Tahsilatlarini onun sayesinde toparladim. Yurtdisi musterilerimiz ile irtibati iyi. Denef e mesai saatleri disinda da ulasabiliyorum.

Çayci kadin, X ,Y hepsi isverenin odasinda toplanip beni sikayet etti. Isverenim dedi ki hepsinin yaninda kizim sen suçlusun. Sen onlarin islerini yaptin. Alttan aldin. Insanlara hak etmedikleri degeri verme dedi.

Salak çayci kadin da bak X ne guzel hanim kiz sen heryere zipliyorsun yerinde durmuyorsun demez mi ?

Bu 3 kisi de 2 ay arayla isten cikarildi. Ihracat sorumlusu beni yaptilar.

Sizi disliyorlarsa bilin ki işinizde iyisiniz. Onlar sizin iyi niyetinizi , gulumsemenizi , guzel davetlerinizi hak etmiyorlar. Sizi kucuk goruyorlar. Suratiniz mahkeme duvari, tavirlariniz buz gibi olmali. Madem öyle iste böyle.

Oradan ayrildim tabi sinava calismak ve evlilik icin v.s Ayrilirken bile kabul etmedi isverenin kizi istifami. Kendisi de dedi , Türk kadinlari cidden cok fena. 10+ yil Amerikada kaldim yok yani bizimkilerden bir nane olmaz.

Gonul isterdi ki birlikte piknige gidelim. Sevgililerimizi cekistirelim. Dertleselim. Gunun 10 saatini birlikte geciriyoruz yahu. Anami babami esimi calisma arkadasimdan cok gormuyordum.

Demek ki olmuyor. Meyve veren agac taslanir.

Yanlış anlamazsanız eski konularınızdan da takip ettiğim kadarıyla modu çabuk değişen, alıngan da bir yapınız var sanki.
Yani beş dakika önce çok neşeliylen on dakika sonra şikayet ediyorsanız, yada dert anlatıyorsanız ondandır.
Şahsen ben civarımda alıngan, modu hızlı değişen, çok dert anlatan insanları tutmam. Hayat zaten zor bir de başka dertlerle gerçekten ilgilenmek istemiyorum.

30 yasima girecegim . Gecmise donup bakiyorum da en buyuk darbeleri kendi cinsimden yedim. Kadinin kadina yaptigi kotulugun hesabi yok. Gercekten buranin kadinlari felaket fesat.

Eski eşim ile Rusya da bir kafede otuyoruz. Eski esimin uzak bir akrabasi kafenin sahibi ve eşi de Istanbullu donanimli kulturlu bir kadin. Benden yasca cok buyuk.

Kafede oturdugumuz masayi silmek icin sonradan universite ogrencisi oldugunu duydugum bir genc kiz geldi. Kiz bildigin porselen bebek. Gozler masmavi. Saclar beline kadar gece gibi siyah. Süt gibi beyaz ten. Ay ne guzel kizmis yahu dedim. Bizim Istanbullu hanimefendi yoo ben daha guzelim sen guzel gormemissin diyerek beni tersledi. Dedim bana sorsan en guzel kadin rahmetli babannemdi, saclar sari gozler masmavi mermer beyazi ten. Ama Allah var bu kiz cok guzel. Bunye aliskin degil yani ulke cografyasinda boyle guzel kiz gormeye.

Bu kadin oylesine öldürücü fesat bir bakis atti ki zavalli Sveta ya. Kizcagiz kültablasini geri koydu. Kahkaha attim istemsizce. Neymis ben lezbiyen olabilirmisim.

Yani sevgili konu sahibecim, eger guzelsen ve de işinde basariliysan diger kizlar seni aralarina almazlar. Yemege cikarken seni cagirmazlar bir örnek bileklik takarlar toplanip seni sikayet ederler. Yalnizlastirma yildirma politikasi guderler.

Salla gitsin yaw.

Çoğunluk çok defa hakli degildir.

Aslan ormanda yalnizdir.

Tarihe damgasini vurmus basarili kadinlarin ortak ozelligi yalniz olmalari ve dislanmalaridir. Çelme takan yine kendi hemcinsidir.

Olmuyorsa zorlamasaniz mi?

Bizim de var böyle bi kiz. Surekli benle ve yakin arkadasimla plan yapma derdinde. Bi sorun yasamadim kotulugunu gormedim ama istemiyorum.
O soyledikce iyice uzaklasiyorum

Asla dislamak degil. Mesela sirkette dogumgunu pastasi kesip sizi almiyorlarsa dislanmissiniz. Ama sizinle plan yapmayi tercih etmiyorlarsa bu baska bisiy.

İnsanoglunun fitratinda var hep ulasamadiginin pesinde kosmak.bence sizde bir sorun yok sorun sadece sizin ellerinin her daim altinda oldugunuzu bilmeleri.siz onlara yaklastikca itiyorlar.kendinizi geri cekin kimsenin isine kosmayin kimseye bir sey teklif etmeyin bencil olun once ben deyin.bir de boyle deneyin bakalim.

Yakalandım inanın o benim özel hayatımda öyle. Bu iki kadın arkadaş benden kat be kat modu düşük, sürekli hasta gezen tipler. Onları eğlendiren benim aslında. Ama nedense isten mi yo rum!

Çok haklısınız.Aslında kendime de yeterim ama nedense biraz dostluk bekledim.

Tek tek yazamadım kusura bakmayın yine tek ayağım üstünde elli tane iş yaptım! Dedikoducu değilim, zaten çok konuşan biri de değilim, şirkette yeni mezunlar var liseli kız grubu gibi geziyorlar öyle mıç mıç sohbetleri de sevmem zaten yaşım da 40 oldu. Ben olsam benimle arkadaş olurdum ama sanıyorum ki istenmiyorum çünkü gıybet koyu, sürekli bir şikayet halindeler ve beni dahil etmek istemiyorlar buna. Ne diyeyim salaklığıma doymayayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…