- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yani hepsi mi böyle? Bi tanesiyle bile muhabbetin yok mu içlerinde?
Ben genelde almadan vermem , sen neden sana yapmadıklarını onlara yapıyosun ne mecburıyetın varHepsiyle muhabbetim var ki. Hastalansalar ilgilenirim, birinin kızı sınav stresine girdi annem psikolog her tür ilgilendim, diğerleri ile de var. Zoruma giden de bu.
Sen su butun bınada kostur kostur calısan kızdın dımı? Hala aynı yerde mısın ve hep yalnız mısın? Eger oyleyse bır sekılde senı kucumsedıklerını ve ıstemedıklerını dusundum. Ve uzuldum
Onların gorevlerı ne ekıbız demıssın, onlar ne ekıbıEvet oyum zam aldım neyseki maaşım iyi ama yine hala 3 kişilik iş yapıyorum. Benim de aklıma o geliyor ama kendileri ne ki ?
Öyle de değilim bayılır herkes bana ve enerjime. Aksine don yağı gibi olanlar onlar.Sosyal açıdan çekici olmayabilirsin belki.
Onların gorevlerı ne ekıbız demıssın, onlar ne ekıbı
Anladım yınede farklılık var, ama sen surada ucurumu acmıssın. Neden yardım edıyosun etme, sana yardım eden var mı, kos yukarı merdıven merdıven ın asagı kan ter ıcınde sana kımse aman dur ben kosayım yerıne demıyor. Bıraz bencıl olacaksın. Bu sekılde de yalnızsın o zaman en fazla ne olabılırHepimiz anı Mali ekibin farklı görevlerindeyiz. Ben asistan biri gümrük diğeri sigorta gibi.
İyiliktenmaraz doğar derler neden ilgileniyorsunki? Şöyle havalı bir tip olsan hepsi peşine dizilirdi emin ol. Tek tavsiyem artık hiçbiriyle samimi olmaya çalışma,hiçbir işlerinede koşma. İşleri düştüğü vakit sende uydur bir bahane aynı onlar gibi yani.. soğukluğun belli olsun kısacası.. mis gibi işin var ve takma işinle ilgilen.
Bunla alakalı degıl , ben mesela yapı olarak sıcagım ama ıs ortamında yalnız kalmayı sevıyorum zaten calısıyorum. Molalarımda veya bosluklarımda arkadaslarımla sohbet etmek ıstıyorum. Bır ıkı kısı ıle daha samımıyım ama bıl bakalım noluyor. Sureklı bırılerı benım adıma yemek planlıyor , basımı kurtaramıyorum bunlardan . Uzak dur herkesden kımseye yardım etmeHepsinden bakımlı ve havalıyım, şıkım desem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?