Bu dışlamak değil mi? Gerçekten çok zoruma gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarda bi arkadaş daha yazmış net katıldım, sizi sırnaşık buluyorlardır. Benzer bir vakayı yaşadım bir kız vardı aynı ekipte benle. Alakasız mesela hastayım dedim o gün akşam çıkışta yazardı şu şu iyi gelir hastalığına diye, her lafa atlamaya çalışır vs. Anladım sosyalleşmek katılmak istiyo da bi salsa zaten yavaş yavaş eriyecek olan duvarlar böyle üsteledikçe iterdi bizi. Sizi ona benzettim biraz salın bence ve diğer asistanlarla takılmaya bakın ister istemez siz hepsine yardımcı olsanız da aslında ortak payda çok oluşmuyor.

Birileri senden yardim istemeden yardim edersen karsi tarafa sirnasik imaji cizebilirsin. Sen iyi niyetli olabilirsin ama karsi taraf bunu anlamaz. Sana tavsiyem sana iki gelinirse sen bir defa git. Is yerinde de oyle hayal ettigin dostluklar olmaz.

Bu iş yerinde çaycı hanımların hepsi mi bir fena olur

Kesinlikle bizim ülkede kadın kadını çekemiyor ya başarısını ya kocasını ya çocuğunu ya güzelliğini kıskanıyor
illa bir şeyini bulup mod düşürmeye çalışıyorlar
Sevmiyorum kadınlarla birlikte çalışmayı
Öğretmenlik hayatımın en güzel yılı 11 erkek 1 kadın olarak çalıştığımız dershane senesiydi
Sonra iki kadın öğretmen daha aldılar koca dershane ortaklığını bitirdiler el birliğiyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…