Evet düşündük. Olsa da etmezdiHastanedeki hasta hakları servisine gidebilirdiniz sanırım canım, hemşire olmaması kötü ama olsa da şahitlik mi edecekti sanki bilemedim...
Aynen. Canı sıkılıyordu herhalde. Yani ben çok küçük yerlerde de çalıştım. Orda böyle bir şey bir ihtimal olabilir ama burası şehir merkezi ve büyük şehir. SoktayimAyy tut bide bu insan doktor olmus hipokrat yemini etmis.. ben onu yeminine... milletin derdi onu gerdi
Cherry rezalete bak! Evliler de gitmesin . Onlara da bişe söyler bu . Yazacağız mutlakaMutlaka şikayet edin.
Şikayet var vb sitelere de adını ve hastaneyi açıkça yazın ki bekar kadınlar gitmesin.
O da zaten bunu bildiği için zevzeklik yaptıispat etmeniz imkansız.
Olsun siz yinede sikayet edinO da zaten bunu bildiği için zevzeklik yaptı
EveetMutlaka şikayet edin.
Şikayet var vb sitelere de adını ve hastaneyi açıkça yazın ki bekar kadınlar gitmesin.
O da zaten bunu bildiği için zevzeklik yaptı
Muayene olacağı zaman çağırıyor doktorlar telefonla hemşireyi. Görüşmede yalnız olunuyor. O aşamaya gelinemedigi için şahit yok. Olsa da ne yazarŞikayetinize mutlaka içeride hemşire olmadığını da ilave edin.. Çünkü jinekolojik muayenede kesinlikle hemşirede bulunur..
Doktorun odasında da görüşmede hemşire veya bayan sekreter olur.. Ben özel kliniğe gidiyordum Ankarada iken ve doktorumun yanında herzaman hemşirelerden biri olurdu.. Özel klinikte olsa buna dikkat ediyorlardı.. Hastanelerdede böyledir, yani illa muayene odası olması şart değil, ofisindede böyleydi..Muayene olacağı zaman çağırıyor doktorlar telefonla hemşireyi. Görüşmede yalnız olunuyor. O aşamaya gelinemedigi için şahit yok. Olsa da ne yazar
Bende de ultrasona geçeceğim zaman telefonla çağırıyordu hep. Öncesinde kimse olmuyordu.Doktorun odasında da görüşmede hemşire veya bayan sekreter olur.. Ben özel kliniğe gidiyordum Ankarada iken ve doktorumun yanında herzaman hemşirelerden biri olurdu.. Özel klinikte olsa buna dikkat ediyorlardı.. Hastanelerdede böyledir, yani illa muayene odası olması şart değil, ofisindede böyleydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?