- 15 Şubat 2015
- 13.360
- 47.128
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cherry rezalete bak! Evliler de gitmesin . Onlara da bişe söyler bu . Yazacağız mutlaka![]()
Bende lise 3 e gidiyordum. Kokulu akintim ve sag kasigimda agri ile doktora gittim. Yanimda ablamda var, ayni hastanede sekreterdi. Sikayetimi anlattim bana bekaretimi sordu. Bakire oldugumu soyleyince " bakirelerden akinti gelmez dedi"!! Nasil gelmez geliyor ve bunu tek 6asayan ben degilim ,okula gelen adet bilgisi veren kisilerde bu durumun oldugunu ve kokulu oldugunda doktora gidilmesi gerektigini soyledi. Ben nerden bileyim kokulunun kotu oldugunu dedim. Cok istiyorsan yat bakayim dedi......!!!
Ne salakmisiz ablamla sikayet etmedik hala kendime kiziyorum.
Sonuc olarak kistim varmis ve patladi ameliyata girdim acil...
Bende lise 3 e gidiyordum. Kokulu akintim ve sag kasigimda agri ile doktora gittim. Yanimda ablamda var, ayni hastanede sekreterdi. Sikayetimi anlattim bana bekaretimi sordu. Bakire oldugumu soyleyince " bakirelerden akinti gelmez dedi"!! Nasil gelmez geliyor ve bunu tek 6asayan ben degilim ,okula gelen adet bilgisi veren kisilerde bu durumun oldugunu ve kokulu oldugunda doktora gidilmesi gerektigini soyledi. Ben nerden bileyim kokulunun kotu oldugunu dedim. Cok istiyorsan yat bakayim dedi......!!!
Ne salakmisiz ablamla sikayet etmedik hala kendime kiziyorum.
Sonuc olarak kistim varmis ve patladi ameliyata girdim acil...
Sonuç ne oldu?merak ettim doğrusu..Arkadaşım bimere şikayet edecek , ne olacak hep birlikte göreceğiz. Başhekime cikamadik, öğlen hastane kapanmıştı. Yarın da dönüyor evine