bu doktoru ne yapalım?

Sen şu hastanenin ve doktorun adını versene bize. Bilelim de gitmeyelim kimseyi de göndermeyelim. Cezasız kalmasın.

Bende lise 3 e gidiyordum. Kokulu akintim ve sag kasigimda agri ile doktora gittim. Yanimda ablamda var, ayni hastanede sekreterdi. Sikayetimi anlattim bana bekaretimi sordu. Bakire oldugumu soyleyince " bakirelerden akinti gelmez dedi"!! Nasil gelmez geliyor ve bunu tek 6asayan ben degilim ,okula gelen adet bilgisi veren kisilerde bu durumun oldugunu ve kokulu oldugunda doktora gidilmesi gerektigini soyledi. Ben nerden bileyim kokulunun kotu oldugunu dedim. Cok istiyorsan yat bakayim dedi......!!!

Ne salakmisiz ablamla sikayet etmedik hala kendime kiziyorum.

Sonuc olarak kistim varmis ve patladi ameliyata girdim acil...

Bende evliligimin ilk aylarında vajinismus sebebiyle bir bayan jinekologa gitmiştim. Yaşadığım şehrin en iyi özel hastanelerinden birinde doktordu.
Muayene etti ve ilişkiye girememen için bir sebep yok psilolojik dedi peki dedim benim birde korkum var o zamanlar hamile kalmaktan çok korkuyordum ilaçta kullanamıyorum midem den dolayi.
Dedim ne kullanabilirim bana ne önerirsiniz korunmak için.

Bana dediği şey. Önce bi ilişkiye girde onu sonra dusunursun.
Bunu duyunca şok oldum.
Nasıl bir doktor hastasıyla bu şekilde kırıcı konuşabilirdi. Zaten Üzgünüm.
Direk hastaneye mail attim şikayet ettim
Sonuç. Hicbirsey. Hala o hastanede görev yapıyor.

Bende lise 3 e gidiyordum. Kokulu akintim ve sag kasigimda agri ile doktora gittim. Yanimda ablamda var, ayni hastanede sekreterdi. Sikayetimi anlattim bana bekaretimi sordu. Bakire oldugumu soyleyince " bakirelerden akinti gelmez dedi"!! Nasil gelmez geliyor ve bunu tek 6asayan ben degilim ,okula gelen adet bilgisi veren kisilerde bu durumun oldugunu ve kokulu oldugunda doktora gidilmesi gerektigini soyledi. Ben nerden bileyim kokulunun kotu oldugunu dedim. Cok istiyorsan yat bakayim dedi......!!!

Cok istiyosan yat bakimmi ?
Cüş yani
O yüzden hiç erkek jinekologları tercih etmem
Okumuş cahil bunlar

Başhekime şikayet etseniz.. Cezasız kalmamalı! En azından hastane tarafından uyarılmalı. Özel hastane sonuçta bence buna önem verirler. Bu hassas konuda yalan söyleyecek haliniz yok ya! Kesinlikle şikayet etmelisiniz. Bu davranışı başka bir hastaya yapmamalı.
Ayrıca ben hemşire olsa da şahitlik yapacağını nedense düşünmüyorum ya, o kadar kötü bir hale geldik ki herkes işine geleni koruyor kolluyor. İnsanlara güvenim kalmadı...

Hastane yönetimine mutlaka şikayet edin,gerekirse basın yoluyla bile bu işin peşine düşeceğini belirtin ki şikayetinizi hafife almasınlar. Böyle insanların doktorluk yapması çok üzücü.

'' Bakirelerden akıntı gelmez '' bunu söyleyen bir doktormu yok artık yaaa

Evlenmeden aktif bir cinsel hayatiniz varsa olseniz de olur demis resmen. Mutlaka sikayet edin.

Ayy yok artık ya:KK57::KK57:
Hadi arkadaşın küçük olsa başı derde girmesin diye çekinmiştir doktor falan diyeceğim de 35 yaşındaki kadına edilecek laf mı! Şikayet edin bence kesinlikle edin elinize hiçbirşey geçmese de o Ada'm bir kere şikayet edilmiş olacak ve bu iki üç olduğunda delil kanıt bulunmasa da artık Ada'mın ne mal olduğu anlaşılmış olur.

Zevzek herif.
Okuyup adam olamayan cinsinden demek ki.
Keşke başhekime çıksaydınız. Olmadı bimer'e yazın en azından huzuru kaçsın.

Arkadaşım bimere şikayet edecek , ne olacak hep birlikte göreceğiz. Başhekime cikamadik, öğlen hastane kapanmıştı. Yarın da dönüyor evine

Ay ne saçma ben dr öz gecmiş anlatmak zorundamuyım evlıyım boşandım belki ufakken tecavuze uğradım belki yurtdışında yasıyorum yada bakıre degılım yanı ona ne bence burda arkadasınıZ boş bulunmuş özel hayatıyla alakalı bilgi vermiş evliyim deseymiş yada yeni boşandım yada ne bıleyım detay germeseymiş boş bulunmuş bence arkadaşınız

Daha beteri gelmişti basima, o yuzden ofkenizi anliyorum. Bashekime ve bimere sikayette bulundum ama suçlu ben ciktim, doktorlarına bakirelik konusunda sıkı olmalarini yonetimler tembihliyormus

Hastaneye şikayet dilekçesi yazın elbet bi uyarı olur.. en azından yorum yapmadan işine odaklanır..

Bu doktor ve hastanelerin adını burada açıklayalım, teşhir olurlarsa hasta kaybı, onlara göre müşteri kaybı, yaşarlar. Mecbur vazgeçerler..,

Back
X