Bu Doktoru Şikayet Etsem Ne Olur ?

Astım hastalığın geçitimi peki tamamen ben geçmez diye biliyorum.

Geçti geçti.
Erken tedavi ettik şu an için bir sorun yok ama dikkatli ol diyip bütün fısfıslarımı falan bıraktımıştı doktorum.
Dikkat et demişti sadece.
Ben de kolay kolay hasta olmam. Sabah kalkarım grip olcak gibi hissederim akşama geçer.
Bu yüzden bu öksürük böyle devam edince gitmek istedim.

Haklısınız ama ben hala konu sahibinin haksız olduğunu düşünüyorum yani acil daha önceki mesajlarimda da belirttigim gibi pratik bir yer,ilaç yazılır verilir gönderilir acil çalışanından bilgi,aile hekimi istemek bana göre tamamen başkasinın hakkını gaspetmek,duruma göre direkt alınmayıp polikliniğe yönlendirilmesi gerekiyordu
Ama biz burada şunu kaçırıyoruz. Diyelim ki ben bireysel bankacilikta çalışıyorum bir bankada. Siz yanıma geldiniz bana kredi kartı borcumu yatırmak istiyorum dediniz. Ben size yaa ne alakasız var o gişe işlemlerinde yapılıyor bunun yeri burasi mi desem burada konuşulması gereken benim terbiyesizligim mi olur sizin yanlış yere gelmeniz mi ?

Astım kronik bir hastalıktır ve geçmez. Burda zaten hastaya yapılan bir Saygısızlık yok ya da ben göremedim .

Ama biz burada şunu kaçırıyoruzolabilom ki ben bireysel bankacilikta çalışıyorum bir bankada. Siz yanıma geldiniz bana kredi kartı borcumu yatırmak istiyorum dediniz. Ben size yaa ne alakasız var o gişe işlemlerinde yapılıyor bunun yeri burasi mi desem burada konuşulması gereken benim terbiyesizligim mi olur sizin yanlış yere gelmeniz mi ?
Bence ikisi de olur.Ama o acil psikolojisinin içinde bence bilmeden bile terslemiş olabilir,ben sadece şikayet edecek durum göremedim.

Astım kronik bir hastalıktır ve geçmez. Burda zaten hastaya yapılan bir Saygısızlık yok ya da ben göremedim .

Doktorum alanında gayet başarılı bir doktor.
Küçük yaşta bulduk, erken bulduk, iyi de tedavi ettik dedi.
Ki yıllardır spraylerimi de kullanmıyorum bir sorun olmadı

Tek bir yorumuma bakarak karakterimle ilgili nasıl yorumda bulabilirsiniz ? Siz bu hakkı kendinizde nasil görüyorsunuz ?
Avrupada insan değerli evet ama avrupada insanlar saygı nedir biliyor. Avrupada ki çalışma koşullarıyla türkiyede ki bir değil . Burada dayak yiyen, hatta öldürülen doktorlar var haberiniz var değil mi ?
Kaldı ki bu doktorun konu sahibesine ne gibi saygisizligi olmuş... ben doktorlarında insan olduğunu unutmamamiz gerektiğini söylüyorum. Kusura bakmayın, önce şartları eşitleyip sonra kıyas yapalım..
Sırf bu yorumu yapmayin diye çok yoğun olduklarını söyledim ? Turkiyede ki doktorlar o zaman sistemden kim sorumluysa dertlerini onunla halletsinlehalletsinler. Bize terbiyesizlik yapamazlar. Öldürülen ogretmenler? Ölen polisler? Yolunuz bir gün karakola düşerse (Allah korusun terslenirseniz, size terbiyesizlik yaparlarsa, arabanızı yanlış yere parkettiginizde trafik polisi çek şu arabanı ne alaka buraya mi konulur dese , öğretmen çocuğunuza bagirirsa bu anlayışlı, sözlü şiddeti masum gösteren tutumunuzu devam ettirirsiniz umarim

Konuyla alakasız olcak ama sanırım burda dr hanımlar bişey soranılırmıyım?

Sırf bu yorumu yapmayin diye çok yoğun olduklarını söyledim ? Turkiyede ki doktorlar o zaman sistemden kim sorumluysa dertlerini onunla halletsinlehalletsinler. Bize terbiyesizlik yapamazlar. Öldürülen ogretmenler? Ölen polisler? Yolunuz bir gün karakola düşerse (Allah korusun terslenirseniz, size terbiyesizlik yaparlarsa, arabanızı yanlış yere parkettiginizde trafik polisi çek şu arabanı ne alaka buraya mi konulur dese , öğretmen çocuğunuza bagirirsa bu anlayışlı, sözlü şiddeti masum gösteren tutumunuzu devam ettirirsiniz umarim
Doktor ofladı diye bi cümle var sadece bu konuda. Hastaya Saygısızlık mı bu ilginçmiş. Bunalınca herkes oflar.

Bence ikisi de olur.Ama o acil psikolojisinin içinde bence bilmeden bile terslemiş olabilir,ben sadece şikayet edecek durum göremedim.
Ben yanmazsam ,sen yanmazsan ,biz yanmazsak nasıl çıkar karanliklar aydinliga demişler =) toplum içindeki terbiyesizleri, başkasını azarlama curreti gösteren hadsizleri eleye eleye bir şeyler basaricaz. Taviz tavizi doğurur. Bence şikayet edilmeli

Doktor ofladı diye bi cümle var sadece bu konuda. Hastaya Saygısızlık mı bu ilginçmiş. Bunalınca herkes oflar.
Beden dili diye bir şey bilir misiniz ? Psikoloji okudum,Sosyoloji yüksek lisansı yapıyorum ve durumları tahlil edebiliyorum .konu sahibininde oflamayla saygısızlık oflamasini ayırt edebilecegini tahmin ediyorum . Kaldı ki şu an konu daha genel bir hal aldı farkında mısınız ? Bireysel olarak değil genel olarak ,zümre olarak konuşuyoruz

Hemogram,bun,kreatinin,na,k,albümin,tit,spot idrar protein/kost
Testlerını aile hekimliliginde yaptırılanilir?
Yoksa gıttıgımız hastanedemi yaptırmamız lazım

Günde bilmem kaç hastaya bakmalari bize saygisizlik yapmalarini gerektiriyor mu? Saygisizliga boyun eymek karakterinize bu kadar mı işlemiş? Bratislavadayim. Küçük bir yer tek hastanemiz var. Prag ve budapesteybudapesteye çok yakın olduğundan gelen turistlerle filan doktorlar sabah akşam hiç durmadan calisiyorlar. Hastanenin disiplin yonetmeliginde hastaya güler yüzlü davranma zorunlulugu bizzat yazıyor. Neden ? Avrupada insan değerli .neden ? Avrupali şahsına yapılan saygisizligi kabul etmiyor.

Neden? Çünkü Avrupalı doktorlara kadın hastaya gülümsedi diye silah çekilmiyor.

Offf. Ben de ne zaman bu yorum gelecek diye merak ediyordum .çok özür dileyerek soruyorum gezi direnisine destek verdiniz mi ?

Hahahahah bir de ailem izmirde yaşıyor .hani izmiri bilmesem dicem ki evet ya çok korkarak calisiyorlar. Size yemin edebilirim izmirde böyle bir sorun yok. Doktorlar yine aynı

Ya yapmayın lütfen.
Erkek doktor kadın hastaya gülümsedi diye silah çekildiği için mi Benim KADIN doktorum bana ters davranıyor?
Ayrıca benim yaşadığım şehirde doktorlar böyle bir olay yaşamaz.

Gerçekten daha iyi bir yerde kullanılamayacak bir cümleyle cevap vereyim

Ne alakası var?
Polis şiddetine yorumunuzu merak ediyorum .Kamu calisanlarinin sorunlari ve vatandasa yaklasimlari hakkında değişik fikirleriniz var gibi

Back
X