Bu dolap başımın derdi :(

Boyamayı denesen? Ben de evdeki dolabimi boyayacagim bu hafta.
Ya da istersen kaliteli bir yapışkanlı folyo al,onunla kapla. Hem geri döndürmek istersen sökmesi kolay olur.
YouTube bunlarla dolu. Dolap yenileme, yaz ciksin

Boyamayı denesen? Ben de evdeki dolabimi boyayacagim bu hafta.
Ya da istersen kaliteli bir yapışkanlı folyo al,onunla kapla. Hem geri döndürmek istersen sökmesi kolay olur.
YouTube bunlarla dolu. Dolap yenileme, yaz ciksin

Ya ben şeklini de sevmiyorum. Sadece temizlemek istiyorum arkasını. Arkası pis oldukça dışı güzel olsa da benim içim rahat etmiyor.

Mis gibi ev bulmuşsun op başına koy

Milletin kaynanası afedersin s.. çeker git kirada oturan der

Bence boyayın

Kayinvaliden o eve geri mi dönecek?Veya dolapla ilgili plani nedir? Istemedigini bile bile neden ısrarla size kullandirtiyor,bence eşini devreye sok def et dolabi

cok cok coookkk iyi biliyorum o dolabin nasil bisey oldugunu koku meselesine gelince aklima dustukce kokuyu genzimde hissediyorum ama ben orda 6 7 ay duracagm sonra evime gececegim insallah:)al eline baltayi kir gitsin off yine sinirlendim

Bende boyamayı düşünüyorum instada takip ediyorum bu boyayı tanıtan kadının sayfasını benimkiler yeni sayilir rengini sevmiyorum granitide boyamayı düşünüyorum memnunmusunuz
Valla cok memnunuz oyleki birde siyah boya aldık ve buzdolabini siyah yeni almaktansa zaten eski biraz daha idare eder diye siyaha boyadik buzdolabı ve bulasik makinesini

İçindeki önemli eşyalarını topla tahta kurusu sal dolaba odayı kilitle yine atmazsa hayvanlar patlayana kadar yer sen de kurtulursun :)

cok cok coookkk iyi biliyorum o dolabin nasil bisey oldugunu koku meselesine gelince aklima dustukce kokuyu genzimde hissediyorum ama ben orda 6 7 ay duracagm sonra evime gececegim insallah:)al eline baltayi kir gitsin off yine sinirlendim

Çok sinir bozucu di mi? İnşallah allah gönlünüze göre vermiş darısı başıma...

Bazen düşünmüyo değilim kırmayı. Ama arka duvarı eski duvar kağıtlarından kaplı. Çok iş çıkacak başıma

Valla cok memnunuz oyleki birde siyah boya aldık ve buzdolabini siyah yeni almaktansa zaten eski biraz daha idare eder diye siyaha boyadik buzdolabı ve bulasik makinesini
bende beyaza boyayıp graniti siyah yapsam aradaki siritirmi elinize sağlık bu arada
Konu sahibi çıtalarla çok güzel şekil verip boyuyorlar ayna felan kestirip bi göz atın en azından göze hitap etsin

hemde nasil tanidik cikar diye anlatamiyorum ben ama:)nasil sinirine dokunuyo biliyorum o yuzden bir yolunu bul ve kurtul ondan:) en fazla odayi boyatirsin iki gunluk is sonra mis gibi boya kokusu:)

Öyle tabi eve bişey demiyorum da istemediğim bir eşyayı kullanma zorunluluğu kötü.

Görüntüyü geçtim temiz olması yönünde çözüm arıyorum valla

Youtubede cok guzel dolap boyayan eski dolaplari gorsen sanki sifir alinmis sifirdan bile daha guzel yapan kadinlar var

Siz de boyayin temizlik konusna gelince firmadan ozelopac temizlik vs bulabilirsiniz

Zaten.biz kadinlar bu isleri cok severiz yeter ki imkan ve azim.olsun

Siz de boyayi eminim.siz atmak.istemeyeceksiniz

Ceyizlik kullanmadiginiz esyalarinizi bile topluyorsa eger super olur

Kayinvaliden o eve geri mi dönecek?Veya dolapla ilgili plani nedir? Istemedigini bile bile neden ısrarla size kullandirtiyor,bence eşini devreye sok def et dolabi

Hiç anlamış değilim. Herşeyi toplar vs vs diyor. Esasen altında parke yok. Arka duvarı da çok eski duvar kağıtlarıyla kaplı. O dolap çıksa başlarına ekstra masraf çıkacaktı evi yaptırırlarken. O sebeple kırılmadı. Bu gidişle biz defedecez inşallah ama çok iş çıkacak.

Siritmaz aksine cok guzel durur.. bidakka ben tamamını çekim şimdi mutfağın bide buzdolabini bulasik makinesini falan ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…