Haşere ilaçlama şirketiyle bir konusun derim.Hani onların cihazları var ya çok ince uzun motorlu birşey.Dolabin arkasına girer o çubuk gibi şey bence oradaki pisligi içine çeker bir nevi vakumlar sonra da ilâçlarlar.
Hayır yapmadık..Zimpara yapiyomusun mutfak dolaplarina?
Dolabı sürekli bol suyla silin hatta dibine su dökün iyice kullanılamaz duruma gelince atacaksınız mecbuuur
Boyamayı denesen? Ben de evdeki dolabimi boyayacagim bu hafta.
Ya da istersen kaliteli bir yapışkanlı folyo al,onunla kapla. Hem geri döndürmek istersen sökmesi kolay olur.
YouTube bunlarla dolu. Dolap yenileme, yaz ciksin
Bende boyamayı düşünüyorum instada takip ediyorum bu boyayı tanıtan kadının sayfasını benimkiler yeni sayilir rengini sevmiyorum granitide boyamayı düşünüyorum memnunmusunuzEki Görüntüle 2199862 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199864 bu sekilde boyanabiliyor canim
Valla cok memnunuz oyleki birde siyah boya aldık ve buzdolabini siyah yeni almaktansa zaten eski biraz daha idare eder diye siyaha boyadik buzdolabı ve bulasik makinesiniBende boyamayı düşünüyorum instada takip ediyorum bu boyayı tanıtan kadının sayfasını benimkiler yeni sayilir rengini sevmiyorum granitide boyamayı düşünüyorum memnunmusunuz
Mis gibi ev bulmuşsun op başına koy
Milletin kaynanası afedersin s.. çeker git kirada oturan der
Bence boyayın
cok cok coookkk iyi biliyorum o dolabin nasil bisey oldugunu koku meselesine gelince aklima dustukce kokuyu genzimde hissediyorum ama ben orda 6 7 ay duracagm sonra evime gececegim insallah:)al eline baltayi kir gitsin off yine sinirlendim
Valla cok memnunuz oyleki birde siyah boya aldık ve buzdolabini siyah yeni almaktansa zaten eski biraz daha idare eder diye siyaha boyadik buzdolabı ve bulasik makinesini
hemde nasil tanidik cikar diye anlatamiyorum ben ama:)nasil sinirine dokunuyo biliyorum o yuzden bir yolunu bul ve kurtul ondan:) en fazla odayi boyatirsin iki gunluk is sonra mis gibi boya kokusu:)Çok sinir bozucu di mi? İnşallah allah gönlünüze göre vermiş darısı başıma...
Bazen düşünmüyo değilim kırmayı. Ama arka duvarı eski duvar kağıtlarından kaplı. Çok iş çıkacak başıma
Öyle tabi eve bişey demiyorum da istemediğim bir eşyayı kullanma zorunluluğu kötü.
Görüntüyü geçtim temiz olması yönünde çözüm arıyorum valla
Kayinvaliden o eve geri mi dönecek?Veya dolapla ilgili plani nedir? Istemedigini bile bile neden ısrarla size kullandirtiyor,bence eşini devreye sok def et dolabi
Siritmaz aksine cok guzel durur.. bidakka ben tamamını çekim şimdi mutfağın bide buzdolabini bulasik makinesini falan ☺Eki Görüntüle 2199867 bende beyaza boyayıp graniti siyah yapsam aradaki siritirmi elinize sağlık bu arada
Konu sahibi çıtalarla çok güzel şekil verip boyuyorlar ayna felan kestirip bi göz atın en azından göze hitap etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?