hemde nasil tanidik cikar diye anlatamiyorum ben ama:)nasil sinirine dokunuyo biliyorum o yuzden bir yolunu bul ve kurtul ondan:) en fazla odayi boyatirsin iki gunluk is sonra mis gibi boya kokusu:)
Youtubede cok guzel dolap boyayan eski dolaplari gorsen sanki sifir alinmis sifirdan bile daha guzel yapan kadinlar var
Siz de boyayin temizlik konusna gelince firmadan ozelopac temizlik vs bulabilirsiniz
Zaten.biz kadinlar bu isleri cok severiz yeter ki imkan ve azim.olsun
Siz de boyayi eminim.siz atmak.istemeyeceksiniz
Ceyizlik kullanmadiginiz esyalarinizi bile topluyorsa eger super olur
İçindeki önemli eşyalarını topla tahta kurusu sal dolaba odayı kilitle yine atmazsa hayvanlar patlayana kadar yer sen de kurtulursun :)
Marangozlara inanmayın İnstagram’da Biyotasarım sayfasını takibe alın boyanmadan hiç bir şey bırakmıyor her şeyin püf noktası varBoya tutmayan adi bir malzeme :) onu düşündüm ama marangoz olmaz dedi kaplama olduğu için.
Elinize sağlık gerçekten güzel olmuşlar ben beyaz eşyaya cesaret edemezdim sanırsam ben daha taşınmadım bu eve taşınırken yapmayı planlıyorum işlem uzun sürüyormuş taş vernik felanda gerekiyor galiba tezgah için
Ellerinize saglikEki Görüntüle 2199862 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199864 bu sekilde boyanabiliyor canim
Tezgah boyamadım bilemicem onu, beyaz eşyaya gelince zaten yenisi alincak eskidiler artik ee bizde alana kadar boyayalim ne kaybederiz zaten yenilenicek dedik kapattik gozumuzu denedik ve pişman olmadık cok sukur ☺Elinize sağlık gerçekten güzel olmuşlar ben beyaz eşyaya cesaret edemezdim sanırsam ben daha taşınmadım bu eve taşınırken yapmayı planlıyorum işlem uzun sürüyormuş taş vernik felanda gerekiyor galiba tezgah için
Teşekkür ederimEllerinize saglik
Vaayyy bacı bu neeeeyEki Görüntüle 2199862 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199863 Eki Görüntüle 2199864 bu sekilde boyanabiliyor canim
1 sayfa sonra eklediğim Diğer resimlerde tam olarak ne olduğu gözüküyor baci ☺Vaayyy bacı bu neeeey
Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidemin eski evinde oturuyoruz. Ve kayınvalidemden kalan kocaman dev bir dolap var bu evde. 15 yıllık falan. Mobilyalarıma hiç ama hiç uymuyor ama kayınvalidem maalesef bu dolabı kırıp atmamıza izin vermiyor. Kıyametler koptu ben istemeyince. Ben de çeyizlerimi içine doldurdum, baktıkça sinir ola ola yaşıyorum. Bir yandan da çok şeyi topluyor. Neyse...
Sorunum şu. Bu dolap gömme dolap gibi birşey. Kesinlikle arkası çekilmiyor. Ama duvarla dolap arasında 30 cmlik falan bir boşluk var. O boşluğa 15 yılın kiri pisi dolmuş durumda. Artık çok acayip bir koku gelmeye başladı. Dolabın içinden eve yayılıyor. Son 1 aydır çok rahatsızım. Burayı nasıl temizlerim, ne yapabilirim? 3 yıllık evliyim. Nefret ediyorum bu dolaptan. Lütfen bir fikir verin, öne çekilmeyen yerinden kıpırdamayan bu dolabın arkası nasıl tertemiz olur?
Süpürge vs. erişmiyor zemine.
Bsktım gördüğğm1 sayfa sonra eklediğim Diğer resimlerde tam olarak ne olduğu gözüküyor baci ☺
☺Bsktım gördüğğm
Valla dolabın kapağını aç arka kısmındaki droliti süpürge girecek kadar kes başka yolu yok şupur pas pas ile sil en azından için biraz rahat eder..Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidemin eski evinde oturuyoruz. Ve kayınvalidemden kalan kocaman dev bir dolap var bu evde. 15 yıllık falan. Mobilyalarıma hiç ama hiç uymuyor ama kayınvalidem maalesef bu dolabı kırıp atmamıza izin vermiyor. Kıyametler koptu ben istemeyince. Ben de çeyizlerimi içine doldurdum, baktıkça sinir ola ola yaşıyorum. Bir yandan da çok şeyi topluyor. Neyse...
Sorunum şu. Bu dolap gömme dolap gibi birşey. Kesinlikle arkası çekilmiyor. Ama duvarla dolap arasında 30 cmlik falan bir boşluk var. O boşluğa 15 yılın kiri pisi dolmuş durumda. Artık çok acayip bir koku gelmeye başladı. Dolabın içinden eve yayılıyor. Son 1 aydır çok rahatsızım. Burayı nasıl temizlerim, ne yapabilirim? 3 yıllık evliyim. Nefret ediyorum bu dolaptan. Lütfen bir fikir verin, öne çekilmeyen yerinden kıpırdamayan bu dolabın arkası nasıl tertemiz olur?
Merhaba arkadaşlar,
Arada ki yeride değiştirebilirsiniz o kısımlar için taş görünümlü çok güzel folyolar var su geçirmeyen.Eki Görüntüle 2199867 bende beyaza boyayıp graniti siyah yapsam aradaki siritirmi elinize sağlık bu arada
Konu sahibi çıtalarla çok güzel şekil verip boyuyorlar ayna felan kestirip bi göz atın en azından göze hitap etsin
Ayyy fare mare girmiş ölmüş olmasın kuyruğunun sığdığı yere girer derler dolabı öne çekin silin süpürün bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?