Bu dolap başımın derdi :(

hemde nasil tanidik cikar diye anlatamiyorum ben ama:)nasil sinirine dokunuyo biliyorum o yuzden bir yolunu bul ve kurtul ondan:) en fazla odayi boyatirsin iki gunluk is sonra mis gibi boya kokusu:)

Ben de anlatamıyorum

Evet iyice taktım artık nefretlik geldi. Bu gidişle öyle olacak ön hazırlıklara başladım: D kafa eti yemeye yani

Evet görüyorum ben de. Aynen tüm çeyizleri alıyor. Ya belki de bana diretilmese bu kadar takmazdım kafaya. Benim biraz inatlaşma olduğu için nefretlik geldi. Ama bir göz atacağım yine de.

Tezgah boyamadım bilemicem onu, beyaz eşyaya gelince zaten yenisi alincak eskidiler artik ee bizde alana kadar boyayalim ne kaybederiz zaten yenilenicek dedik kapattik gozumuzu denedik ve pişman olmadık cok sukur ☺

Tabi ki zevk meselesi ama inanın şu anda evimde bir yüklük olsa sanırım deli mutlu olurum..Gerçi o kadar büyük evim olması gerek ya o ayrı
Evin tüm dağınıklığını toplar.
Annemler yaptırdı tüm yorgan dosek yastık aklınıza ne gelirse içerisinde :)
Bence temizleme için bir yolunu bulun ve istediğiniz renge boyatin sürgülü kapı değilse güzel kulplar takar bir şekilde uydurursunuz.Hem sizinde eminim işinize yarayacaktır.

Eğer dolabın varlığı işinize yarıyorsa dolabı iptal etmeyin derim. Cunku iptal ettiğiniz anda evinizde bir sürü açıkta kalmis eşya ortaya çıkacak. Bulunduğunuz şehirdeki marangozlara dolabinizin resmini çekerek gidin, fiyat alin ve bence odanızın dekorasyonuna uygun yeni kapaklar yaptırın. Biraz pazarlıkla biraz da uygun fiyatlı malzeme seçimiyle bu isi cok masrafa girmeden hallettirebilirsiniz. Sonucta sadece kapaklariniz değişecek yeni bir dolap yaptırmaya kıyasla cok cok daha uygun olacaktır.

Yalnız konu sahibi görüntüsünden pek şikayetci degil anladıgım kadarıyla
Sadece arkasını temizleme derdinde
Acaba yanlarında falan boşluk varmı biraz yoksa duvardan duvaramı dolsp
Bi foto atsanız cok süper olurdu bence

at gitsin ya of mezaramı götürcek kaynanan

Valla dolabın kapağını aç arka kısmındaki droliti süpürge girecek kadar kes başka yolu yok şupur pas pas ile sil en azından için biraz rahat eder..

Ayyy fare mare girmiş ölmüş olmasın kuyruğunun sığdığı yere girer derler dolabı öne çekin silin süpürün bi.

Arada ki yeride değiştirebilirsiniz o kısımlar için taş görünümlü çok güzel folyolar var su geçirmeyen.

Ayyy fare mare girmiş ölmüş olmasın kuyruğunun sığdığı yere girer derler dolabı öne çekin silin süpürün bi.

Herşey olabilir aynen. Nefretlik geldi. Dolabın sıkıntısı öne çekilmemesi zaten ben buna çözüm çıkar mı diye sormuştum :) zaten iyice soğudum kırdırcam büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…