Bu Dönem Nasıl Atlatılmalı :(

Bana iyi gelenleri söyleyeyim;
Muz, çikolata ve ıhlamur. Muz hem ödem atıcı hem de ağrı kesici, belki de bu yüzden rahatlatıyor.
Ama önüme ver bir paket çikolatayı bak nasıl çikolata gibi oluyorum ben:)
Genel anlamda bir asabiyet oluyor ama yapacak bişey yok:))

O hediyeyi almaman gerekirdi diye düşündüm
Adamın niyeti masum olsa herkesin içinde verirdi ki aramızda kalsın demezdi
Özelikle attığı mesaj açıklıyor düşüncelerini bence
Mesafeli olmanda fayda var susarsan seninde aynı hislerde olduğunu düşünür.

Kahve konusunda kadıncağız haklıymış aslında :)
Bende acayip sinirli olurum ama kendimi telkin etmeye çalışırım
Çikolata psikolojik olarak rahatlamamı sağlar
Ve kahve yerine bitki çayları..:34:

adamı bugun baya tersledim valla anladı tepkimi merak etmeyin :1:
kahve de açılmamı sağlıyor sabahları napıyım :31:

yorumları senın periyodik dönemın bıtıncemı yazsaydık bilemedım şimdi :))) ben çikolata yerim iyi gelir hatta daha başlamadan bıkaç gun önce başlar çikolata krızlerım
yalnız o hediyeyı alman hiç hoş olmamış neluzumsuz bişi bide gizli gizli hem nerden buluyor bu cesareti anlamadım bence mesafenı belirli yokyere işinden olma evli erkekler daha çok arayışta malasef gunumuzde

bende sinirli bi yapıya sahibim, özel bişey olmasına gerek yok aklıma bişey gelmesi yetiyor beni sinirlendirmeye:17::17: anacığım aktardan bi çay alıp verdi bana,gergin zamanlarda demle iç diye valla işe yaradı:52::52::52: cinlerimin tepeme çıktığını hissetttiğim an içiyorum bi bardak sonra ooh benden rahatı yok. arzu edersen ismini verebilirim.
diğer konuya gelince adama tavrınızı sert bi şekilde göstermenizi tavsiye ederim, neler duyuyoruz Allah muhafaza ortalık pislik kaynıyor,kimseye güven olmuyor,adamın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. size'güzelsin ' dediğinde ' sana soran oldu mu' diyeydiniz keşke :27:

nuryolu, o çayın ismini ben alabilirim :1:
"Yine mi cinlerin tepende" sorusu (daha doğrusu yakınması:1: ) bıktırdı artık :37:

Özetle 2 sorum var;
1-Bu dönemlerde ne yapmalıyım ne yesem içsem sakin olurum?
2-Bu adama nasıl bir tavır takınmalıyım ?

Şimdiden Teşekkürler....

Ben o kadar gergin olmuyorum, karnım ağrıyo ilaç akullanmayı da sevmediğimden birşey yapmıyorum.. Geçene kadar bekliyorum :1:

Ancak ikinci sorun bana daha önemli geldi
En başlarda bugün şıksın şu gün rüküşsün diyen arkadaşını kız sanmıştım, kızlaırn ilgi alanına girer ya o sebepten..
Bunu diyen bir erkek ve en başından beri sana fazla ilgiliyse çoktan ağzının payını vermeliydin diye düşünüyorum.

15 günlük elemandım bana doğum günüm diye hediye verdi ama kimseye deme dedi demişsin.. Ben olsam o hediyeyi kabul etmem mesela.. Masum bi doğumgünü hediyesiyse herkesin içinde verirdi onların çıkmasını beklemez ve kimseye söyle diye de tembihlemezdi çünkü.. Ayrıca 15 günde bu adam benim numaramı nerden buldu ne cesaretle uzun uzun iyi ki doğdun iyi ki burda işe başladın mesajı çekti.. Ohoooo yani..

nuryolu, o çayın ismini ben alabilirim :1:
"Yine mi cinlerin tepende" sorusu (daha doğrusu yakınması:1: ) bıktırdı artık :37:

çayın ismi 'LASİNYA sarı kantaron karışımlı bitkisel çay ' bi uyarı,gebelik durumu veya şüphesi varsa önerilmiyor. hadi afiyet olsn şimdideen:7:

Back
X