Bu dönemde sevgili- aile tanışması?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Malum sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz . Virus gelmeden once ben annemle erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyordum . İste sonra durumlar öyle olunca kaldı biz bile görüşemedik hala. Artık cok uzatmadan biseyler de olsun istiyoruz. Bu süreçte tanısma yapmak mantıklı mı?

Malum sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz . Virus gelmeden once ben annemle erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyordum . İste sonra durumlar öyle olunca kaldı biz bile görüşemedik hala. Artık cok uzatmadan biseyler de olsun istiyoruz. Bu süreçte tanısma yapmak mantıklı mı?
Mantikli

Bir acelesi yoksa beklesin dicem ama 1 temmuzda düğün salonları bile açılırken artık kimse pandemi şartlarında yaşayamaz.
Aynen sadece bizim bazı durumlar var onlar sekteye uğrayacak gibi. Düğün falan asla yapmam tabi o ayrı. Kararsız kaldım ama biraz daha bekleriz olmadı hiç bir şey sağlıktan önemli değil.

ortam ayarlayabilecekseniz olabilir bence,
atiyorum bahceniz varsa opusmeden koklasmadan bahcede bir cay sohbet fasli yapilabilir.

ortam ayarlayabilecekseniz olabilir bence,
atiyorum bahceniz varsa opusmeden koklasmadan bahcede bir cay sohbet fasli yapilabilir.
Aile tanışması değil zaten sadece erkek arkadasım ve annem öyle baslangic olsun diye . Mesafe falan dikkat edilir zaten ailecek hassasiz bu konuda

Yani ne kadar zaman sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz. 2 3 ayın içinde evlenmeyecekseniz seneye kalacaksa tanısmada ertelenir ki mantıklı olan da bu zaten su sürecte.

Yorumuma beğenmedim atacaksan mantıklı 😂 yeter ki gönlün hoş olsun. Bundan sonra öyle yok mantıklı olmak yardımcı olmak kim ne istiyorsa o cevabı vereceğim. Zaten fikir alıp alıp bildiğini okuyor herkes

Aynen dışarı olur olursa eğer ama disarı da iste hala kafa karışıklığı yaratıyor
Bir yerden başlamak lazım risk varsa var hayata devam etmek zorundayiz. Ben de her gün 8-18 dersim olmadigi halde dershanedeyim daha rahat diye. Öpüsme koklasma olmadan tanistirabilirsiniz. Ama hemen söz nişan olaylarina girmeyecekseniz bekleseniz daha iyi sanki ortalık biraz dahs durulsun

Yani ne kadar zaman sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz. 2 3 ayın içinde evlenmeyecekseniz seneye kalacaksa tanısmada ertelenir ki mantıklı olan da bu zaten su sürecte.
Ekime kadar olması gerekiyordu her sey. O yuzden de biraz kararsiz kaldim. Seneye falan olsa hic düşünmem bile.

Ekime kadar olması gerekiyordu her sey. O yuzden de biraz kararsiz kaldim. Seneye falan olsa hic düşünmem bile.
Ekimde nikahla mı evleneceksiniz peki? Yani hersey pandemi kosulllarına göre hızlandırılmış yapılacaksa agustosta tanısılır, Eylül de aileler tanısır, Ekimde de nikah olur. Oldu da bitti en sevdiğim hızlandırılmış sistem 🙈

Ekimde nikahla mı evleneceksiniz peki? Yani hersey pandemi kosulllarına göre hızlandırılmış yapılacaksa agustosta tanısılır, Eylül de aileler tanısır, Ekimde de nikah olur. Oldu da bitti en sevdiğim hızlandırılmış sistem 🙈
Asjsjs benim de hayalim hemen 2-3 ay icinde her seyi halletmiş olmak. Birikimin olacak kimseyi karistirmadan kafalar rahat.

Şöyle ki biz pandemi olmadan da hızlı olsun istiyorduk uzatmadan :) söylediğiniz gibi de olabilir insallah o zamana belki düzeliriz biraz daha

Back
X