- Konu Sahibi Zorlumacera
İnşallah öyle olur böyle hızlı olunca daha az sorun cıkıyor bence =)Şöyle ki biz pandemi olmadan da hızlı olsun istiyorduk uzatmadan :) söylediğiniz gibi de olabilir insallah o zamana belki düzeliriz biraz daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyle olur böyle hızlı olunca daha az sorun cıkıyor bence =)Şöyle ki biz pandemi olmadan da hızlı olsun istiyorduk uzatmadan :) söylediğiniz gibi de olabilir insallah o zamana belki düzeliriz biraz daha
Aynen kesinlikle :)İnşallah öyle olur böyle hızlı olunca daha az sorun cıkıyor bence =)
Yani birikim gerekli evet. Bir de genelde kimse karısmıyor zaten artık istisnai durumlar dısında korkmayın. Ben sözden Bi iki gün önce tanıdım mesela esimin ailesini. Nişanlılık süresi de birbirini daha iyi tanımak için gerekli bence 5 6 Ay kadar. Uzun ilişki içinse gerek yok da bizimki Bi anda olunca. Nişanlı olunca da zevklerini, uyumunu ve paraya bakıs acısını görüyorsun.Asjsjs benim de hayalim hemen 2-3 ay icinde her seyi halletmiş olmak. Birikimin olacak kimseyi karistirmadan kafalar rahat.
Ekime kadar her sey bitmis olsun istiyorduk . O yuzden bir baslangic yapılmalı mı artik diye arada kaldık öyleSosyal mesafeyi takan kalmadı artık. Parklarda çocuklar üst üste, aileler de farklı değil. Hassasiyet göstermemiz güzel. Aceleniz yoksa bekleyin derim
gayet yakın bir çevremde aileden aileye bulas oldu kim kime bulastırdı kavgasından insanlr küstü.bir bekleyelim belki mutasyon olacak olmazsa da o zaman düşünülür aciliyeti olan birsey değil kiMantıksız diyenler virüsün ne zaman biteceğine dair bi bilgiye mi sahipler acaba bizim bilmediğimiz. Bu virüs bitmeyecek en az 2 seneden bahsediyor uzmanlar. 2 sene boyunca hayatı erteleyip evde saklanmayı mı mantıklı bulmalıyız yani anlayamıyorum hakikaten.
Tanıştırmanız mantıklı konu sahibi evet. El öpme sarılma olaylarına girmeden ister evde ister dışarıda güzelce tanıştırın. Bu şekilde yaşamayı öğreneceğiz hepimiz bi şekilde ertelemenin manası yok.
Yaklasik 4 bucuk yıldır birlikteyiz . O yuzden ayri bir nişan süreci falan düşünmüyoruz . Tanisma soz nikah düğündü plan. Dügün yapmayiz su koşullarda zaten. Hizli olsun bitsin istiyorum sadece :)Yani birikim gerekli evet. Bir de genelde kimse karısmıyor zaten artık istisnai durumlar dısında korkmayın. Ben sözden Bi iki gün önce tanıdım mesela esimin ailesini. Nişanlılık süresi de birbirini daha iyi tanımak için gerekli bence 5 6 Ay kadar. Uzun ilişki içinse gerek yok da bizimki Bi anda olunca. Nişanlı olunca da zevklerini, uyumunu ve paraya bakıs acısını görüyorsun.
Aileler cok müdahil oluyor her şeye aralar o zaman bozuluyor o yapti bu yapmadi diyeYani birikim gerekli evet. Bir de genelde kimse karısmıyor zaten artık istisnai durumlar dısında korkmayın. Ben sözden Bi iki gün önce tanıdım mesela esimin ailesini. Nişanlılık süresi de birbirini daha iyi tanımak için gerekli bence 5 6 Ay kadar. Uzun ilişki içinse gerek yok da bizimki Bi anda olunca. Nişanlı olunca da zevklerini, uyumunu ve paraya bakıs acısını görüyorsun.
Yok ben sizin için yazmamıştım aslında Baska bir arkadas alıntılamıstı herhalde yanlıslıkla sizi alıntıladımYaklasik 4 bucuk yıldır birlikteyiz . O yuzden ayri bir nişan süreci falan düşünmüyoruz . Tanisma soz nikah düğündü plan. Dügün yapmayiz su koşullarda zaten. Hizli olsun bitsin istiyorum sadece :)
Ona dikkat edilir zaten ben ilk aşamada erkek arkadaşımla annemi tanistirmak istiyorum. Sonra ben de onunkilerle . Bakalim ya zor bir donem insallah atlatırızMantıksız diyenler virüsün ne zaman biteceğine dair bi bilgiye mi sahipler acaba bizim bilmediğimiz. Bu virüs bitmeyecek en az 2 seneden bahsediyor uzmanlar. 2 sene boyunca hayatı erteleyip evde saklanmayı mı mantıklı bulmalıyız yani anlayamıyorum hakikaten.
Tanıştırmanız mantıklı konu sahibi evet. El öpme sarılma olaylarına girmeden ister evde ister dışarıda güzelce tanıştırın. Bu şekilde yaşamayı öğreneceğiz hepimiz bi şekilde ertelemenin manası yok.
Ama bu çiftlerin elinde olan birsey. Sonucta hayır dememiz lazım. Karısmak demiyorum ben ona mesela öneride bulunuyorlar, kendimden örnek vereyim faizler düştü ev alın diyor iki taraf da bize mesela. Bizde kendimizi garantide görmediğimiz için hayır diyoruz, konu kapanıyor. Yine acarlarsa yine hayır deriz gbi gbi. Siz dik durursanız bir süre sonra bunlar bizi takmıyor zaten aman ne ugrascaz diyip pes ediyorlarAileler cok müdahil oluyor her şeye aralar o zaman bozuluyor o yapti bu yapmadi diye
Ne zamana kadar bekleyeceksiniz? Aylardır bekliyoruz zaten. Ben eski döneme dönülsün demiyorum ailecek iç içe de görüşülmesin ama belli sınırları koruyarak hayata devam etmeliyiz artık.gayet yakın bir çevremde aileden aileye bulas oldu kim kime bulastırdı kavgasından insanlr küstü.bir bekleyelim belki mutasyon olacak
Yok ona katılıyorum mecbur işe gideceğiz alısverişe vs .ama böyle bir tanısmada bulas olursa baska birini hasta etme kısmı korkutucu olur yani sevgilisi büyük ihtimalle çalışıyordur işyerinde kapabilir mi evet ama gelip anneyi enfekte ederse sıkıntı olur suclamalar olabiliyor ister istemez.Ne zamana kadar bekleyeceksiniz? Aylardır bekliyoruz zaten. Ben eski döneme dönülsün demiyorum ailecek iç içe de görüşülmesin ama belli sınırları koruyarak hayata devam etmeliyiz artık.
Ay aslinda iyi oldu biliyor musun tokalasmayi öpüsmeyi sevmiyordum simdi virüs bahanem olduNe zamana kadar bekleyeceksiniz? Aylardır bekliyoruz zaten. Ben eski döneme dönülsün demiyorum ailecek iç içe de görüşülmesin ama belli sınırları koruyarak hayata devam etmeliyiz artık.