Mevzu ayrılık acısı değil gibi ama karışık hissediyorum.
Hayatıma çok zor birini alabilen biriyim. 2014 te bir deneme yanılma durumu yaşamıştım sonra yalnızdım yine ta kii bu sene ocağa kadar . Ocakta biriyle tanıstım duygusal olarak cok açtım birini istiyordum ama güvensizdim netten onunla tanıstım ve güvendim nedense içime doğa his güven duygusuydu bu bana nadir olur oldugu zaman da sevgili olabiliyorum ancak. Derken bulustugumuzda ilk begenmemiştim ama konusup tanı dedim kendi kendime biranda baglandık gittik sevgili olduk zaman gecirdik gezdik tozduk.. Sonra kafama yatmayan yönlerini görmeye başladım kavgalar tartışmalar derken soğudum ondan birşey hissetmez hale geldim ve ayrıldık Haziran ayında.
Şimdi ise bazen takip edesim geliyor merak ediyorum sosyal medyadan bakmaya baslıyorum . Ya da neden kendimi baska biriyle hayal ettiğimde aklıma onla olan ilişkim geliyor burukluk duyuyorum. Sevsem bırakmazdım diyorum bosluk mu yoksa geçirdiğimiz güzel zamana özlem mi bu? Ne zaman geçecek bilmiyorum.. Sanırım gercekten kalbime ve beynime aynı anda hitap eden kişiyi bulana dek kalbim boşlukta sancı çekecek. İçimdeki boşluk dolmayacak. Sanki güvenilecek hiç erkek kalmamıs gibi yaşım 25. Gercekten artık biri olsun istiyorum evleneceğim kişi olsun artık bende mutlu olayım istiyorum. Zaten ailemde yeterince sorun var ve evde mutsuzum artık kendi düzenim olsun sevip sevileyim istiyorum..
Yıllardır ummadıgın anda karsına cıkar dedikleri kişiyi bekliyorum
Sevseydin zaten ayrılık düşüncesi aklına gelmezdi.Ayrılıktan sonra kötü şeyler aklından gidiyor insanın sadece merak duygusu ve iyi yönleri aklında kalıyor sebep bu.Sevgili olsaydınız da soğumaya devam ederdin eminim.
Ben eşimle evliyken bile 1.5 yıl ya ayrılırsam korkusuyla Hergün ağlayarak uyanmış biriyim.Senin durumunda çıldırırdım sanırım.Zamanla geçer merak etme.Vaktini bekle sadece.İçine sinmeyen biri olmasın.
Sevseydin zaten ayrılık düşüncesi aklına gelmezdi.Ayrılıktan sonra kötü şeyler aklından gidiyor insanın sadece merak duygusu ve iyi yönleri aklında kalıyor sebep bu.Sevgili olsaydınız da soğumaya devam ederdin eminim.
Ben eşimle evliyken bile 1.5 yıl ya ayrılırsam korkusuyla Hergün ağlayarak uyanmış biriyim.Senin durumunda çıldırırdım sanırım.Zamanla geçer merak etme.Vaktini bekle sadece.İçine sinmeyen biri olmasın.
Hayır rüyamda görüyordum ben.Kayınvalide ve babamın eşi çok uğraştıkları için bizi ayırmaya yeni evliyken sürekli bilinçaltıma yerleştiği için rüyama giriyordu ağlayarak uyanıyordum.Sonra evliliğimiz oturunca geçti zaten 3 yıldır normale döndü uykularım :) 6. Hissim kuvvetli bir de benim Hakkı'mda konuşulanları rüyamda görüyorum bazen o yüzden korku oluşmuştu o Zaman'lar.
Hayır rüyamda görüyordum ben.Kayınvalide ve babamın eşi çok uğraştıkları için bizi ayırmaya yeni evliyken sürekli bilinçaltıma yerleştiği için rüyama giriyordu ağlayarak uyanıyordum.Sonra evliliğimiz oturunca geçti zaten 3 yıldır normale döndü uykularım :) 6. Hissim kuvvetli bir de benim Hakkı'mda konuşulanları rüyamda görüyorum bazen o yüzden korku oluşmuştu o Zaman'lar.
Şuan içinde bulunduğum evlilik olmasaydı keşke de çoook uzun süre o yalnızlık hissiyle yaşasaydım..
Bunu çok isterdim..
Sunu bil ki yalnız yaşamak (hayatında biri olmadan) mutsuz bir sevgililik-evlilik yaşamaktan daha iyidir..
İçindeki boşluk ile hata yapıp eyvah deme sonra.. benim gibi..
Bende karmaşık duygular içerisindeyim... alakasız olacak belki. Bende 26 yaşındayım bazen bende biri ile başlıyım diyorum. Sevmek ve sevilmek güzel duygular. Ama sonra çevremde ki çiftlere bakınca yok ya diyorum ne evlenmesi ya resmen işkence diyorum kendi kendime, yalnızlık daha cazip geliyor.
Benimde kalbim bir süredir boşlukta. 4 yıllık ilişkim bitti. Bu yaz biri ile olacak gibi oldu ama o kişiden de soğudum ve araya soğukluk girdi.
+ birde bende işsizlik var. Boş bir hayat yaşıyorum resmen... bir sürü plan var kafamda ama bir türü adım atamıyorum.
Alakasız oldu. Resmen dertleştim konunda. Kusura bakma.