BU DR A KESİNLİKLE GİTMEYİN!!!

rzbceylan

○°•♡ZEHRA BETÜL♡•°○
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
80
146
Hanımlar 2014 eylulde başlayan ve 2015 haziranda sonlanan gebeligim boyunca ÇAMLICA ERDEM HASTANESİ DR AYŞE HÜRMÜZ KATRANCI tarafindan takip edildim. 12.06.2015 te suni sancıyla epiduralli normal spontan doğum ile sağlıklı bir kız çoçuğu dünyaya getirdim. 13.06.2015 te taburcu oldum ve eve geldiğimde takılan epidural kateterin çıkarılmadığını farkettim. Sağlıkçı olduğu için eşim çıkarmak istedi ve bantları açtığında kateterin zaten yerinde olmadığını gördü pansumanımı yaptı ve bu şekilde atlattık derken 14.06.2015 te sabah vajinamdan gazli bez geldi ve ikinci şoku yaşadik 17.06.2015 te kontrolumde çom şükür bi sorun çıkmadı bu sebeple şikayet etmek üzere gittiğim hastaneden şikayet etmeden ayrıldım.dr um bunları duyunca şaşkınlıktan sesini çıkaramadı.2. Ay için kontrole gelmemi istedi bugün 56. Günümuz dr uma gelip hem kontrolümü yaptırıp hemde ria (spiral) taktırabilirmiyim diye yazdığımda " Hayır onceden arayıp randevu almanız gerekiyordu. 1. Aydan arayıp 2. Ay için randevu alacaktınız" yazdı. Bu kadar sorunun üzerine bana böyle bi cevap verince sinirlendim ve " ayşe hanim ben sadece bana iyi bir dr olarak sizin isminiz verildiği için size geldim ve dogumumda takılan kateter yerinde değildi çalışan hemşireleriniz kateteri çıkarmayı unutmuştu ve dogum sonrası yerlestirdiğiniz tamponu çıkarmayı unutmustunuz ilk kontrolumde ne siz nede asistanınız bana randevu almam gerektiğini soylemediniz ve bugün hala size kontrol olmak istememe rağmen boyle bi cevap veriyosunuz. Teşekkür ederim. Bundan sonra sizlede hastanenizlede alakam olmayacak iyi günler" cevabini verdim ancak anladimki bu dr tam bir yüzsüz müş. Bana cevap olarak " bunların hepsi sizin vehimlerinizle iddialarınız üzerine konuyu soruşturduğumda ayrı kaynaklar sözlerinizin gerçekle bagdaşmadığını ispatladı. Icinize tampon koymadıkki icinizde unutalım. Her hastaya rutin söyledigimiz ikinci ayda gelebilmek icin birinci ayda randevu alacaksinız sözünü duymadığınızı söyleseniz makul olabilirdi ama soylemediniz diye yine yalan suçlamalarda bulunuyosunuz.bu konu ile ilgili tedavi olsanız iyi olur. Alakamız kalmadığına çok sevindim" bunu aldım. Ve şok oldum.kendisine " hepinizi Allah a havale ediyorum elbet Rabbim gerçekleri biliyo . Hiçbi konuda yalan soylemedim ve siz bu şekilde cevap verdiniz." Yazdım. Ama düsündüğümden daha yüzsüz ve utanmaz çıkıp "Kasıtlı yalan olsaydı tedavisi olmazdı. Bence sizdeki hastalık. Allah biliyor cok şükür." Cevabını verdi. Bende saglıkçıyım eşimde sağlıkçı bizler bu sektörde oldugumuz halde böyle bi olayla karşılaştık iyi niyetimizden sikayette bulunmadık o kateterle tamponu delil diye saklamadık. Ki saklasakta eminim bi kılıf uydururlardı.Ben yaptıkları hatadan ziyade bana verilen cevaplardan rahatsız oldum. Insanlik hali hatayı herkes yapar ama bu cevaplar bile bile iftira ve yalan iceriyo. Kim sucunu itiraf ederki evet yaptım diye. Ben hepsini Allah a havale ediyorum bu şekilde sucunu kabul etmeyip yalan soyledigimi iddia edenlerede hakkimı helal etmiyorum. Inşallah öbür dünyada Rabbimin karşısında asıl adaletin baki olduğu yerde hakkımı arıycam. AMA SİZLERİDE UYARIYORUM BU HASTANE( ÇAMLICA ERDEM HASTANESİ ) VE BU DOKTORLA ( DR. AYŞE HÜRMÜZ KATRANCI ) İLİŞİĞİNİZİ KESİN VE KESINLIKLE BUNLARA GİTMEYİN. SAĞLIĞIN TEKRARI YOK Bİ KAYBETTİMİ Bİ DAHA BULUNAMIYO. BEBEĞİNİZ VE KENDİ CANINIZ İÇİN YAKINLARINA DAHİ UGRAMAYIN.

Kesinlikle haklısınız. Ayşe hanım hastasını hemen başından atma derdinde. Çok bilgili bir doktor olduğunu da düşünmüyorum. Sorulan her sorulara karşılık bulamıyorsunuz. İnsanı rahatlatmayan, aceleci tavırlar içinde. Eskiden hastaları diğer doktorlardan fazlaydı. Şimdi durum tam tersi. Hastalar bilinçlenmiş. Adalet hanıma dönüş yapmışlar. Çokta haklılar. Asistanı desen ondan beter. Bilmiş, ukala tavırlar içinde, nezaketten nasibini almamış. Ben Ayşe Katrancıyı kesinlikle değiştireceğim. Siz de tercih etmeyin.